Partnerlik değerlendirmesi

susamsokağı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 kanalımı bir networke partner yaptım. Bu değerlendirmeyi 4 günlük istatistiklerime göre yapıyorum: oldukça zarardayım. 4 günde 2 kanalımın toplam video gösterimi 22k ve bu video gösteriminden 15 usd tahmini kazanç görünmekte.Bunun yüzde otuzu networke giderse geriye 11 usd kalacak.Halbuki bu kanallar bana adsensede ortalama olarak her 1000 video gösteriminde 1 usd bırakmaktaydı, yani bu dört günlük gelirim 22 usd civarı olmaktaydı adsensede.İlerleyen günler ne gösterir bilemem, belki gösterim sayısına katkıda bulunarak bu açığı kapatabilir; belki de ilk günler olması dolayısıyla henüz sistem oturmamıştır, düzelecek de olabilir ama bu 4 günlük tecrübeyi paylaşmak istedim sizlerle.2 kanalın analytics reklam performansı bölümünde oynatmaya göre BGBM'leri: 5,41-2,14... gösterime göre BGBM'leri: 3,64-1,48

e hacı senın dedıklerını ben anlayamadım. 22k 15 dolar demıssın bgbm oranların ıse buna göre cok fazla verıler tutarsız senın bgbm ye kalırsa 22 k ya en az 50 dolar almıs olman gerek

Zaten mesaji icinde yazmis,4 gunluk istatistikler demis ama ben hic son 4 gun istatistigini tam olarak eksiksiz yansitan network gormedim.Yani snein su an icin gordugun 22k ya 15 dolar degil aslinda bu gosterime kazandigin gercek kazanc henuz yansimamis.

Ortalama kendi partner kanallarimdan yola cikarak ve aldigin 22k izlenimin 100/100 yerli olarak hesabini yaparsam senin su anki kazancinin su olmasi gerekiyor.

22k izlenim + Yerli izlenim = 70 Dolar minumum..

Yani henuz istatistikler tam yanismamis ustad.Biraz bekle hemen gecmùez istatistikler.

e hacı senın dedıklerını ben anlayamadım. 22k 15 dolar demıssın bgbm oranların ıse buna göre cok fazla verıler tutarsız senın bgbm ye kalırsa 22 k ya en az 50 dolar almıs olman gerek

hocam video gösterimi reklamlı ve reklamsız toplam gösterim sayısıdır, bgbm ise reklam dönen ya da para kazandıran gösterim sayısının istatistiğidir. Burada dikkat çekmek istediğim nokta bgbm yi bir tarafa koyarsak: ben normalde 22k gösterime adsenseden tahmini kazanç olarak 22usd civarı almaktaydım, partnerlikte ise 22k video gösterimine tahmini kazanç 15 usd tabi networkun bundan alacağı var.

---------- Mesaj saat 17:39:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:34:00 civarında gönderildi. ----------

Zaten mesaji icinde yazmis,4 gunluk istatistikler demis ama ben hic son 4 gun istatistigini tam olarak eksiksiz yansitan network gormedim.Yani snein su an icin gordugun 22k ya 15 dolar degil aslinda bu gosterime kazandigin gercek kazanc henuz yansimamis.

Ortalama kendi partner kanallarimdan yola cikarak ve aldigin 22k izlenimin 100/100 yerli olarak hesabini yaparsam senin su anki kazancinin su olmasi gerekiyor.

22k izlenim + Yerli izlenim = 70 Dolar minumum..

Yani henuz istatistikler tam yanismamis ustad.Biraz bekle hemen gecmùez istatistikler.

Valla Serkan hocam hızır gibi yetiştin. Teşekkür ederim, evet içerik Türkçe ancak 22k toplam video gösterimi yani reklam dönen ya da kazanç getiren video sayısı değil.En iyisi beklemek sanırım...

Partnerlikte acele etmeyin raporlamalar oldukça geç geliyor hergün bakmaktansa haftada bir bakmak daha iyi fikir veriyor banada rpm networkte değerler çok düşük gelmişti izlemeye göre başlarda ama raporlar oturmaya başlayınca oranlar daha iyi ortaya çıkıyor.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abimizin tavsiyesiyle bende networke girdim günlük 5 k iznelim alan haber kanalına şuan için analictk aktif olmadı beklemedeyim 1 ay sonunda değerlendirmeyi yapıcam ve sizleri bilgilendiricem

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abimizin tavsiyesiyle bende networke girdim günlük 5 k iznelim alan haber kanalına şuan için analictk aktif olmadı beklemedeyim 1 ay sonunda değerlendirmeyi yapıcam ve sizleri bilgilendiricem

analytics için mail ya da bildirim yapmanız gerekli sanırım networke.

[MENTION=2057]susamsokağı[/MENTION] dün kabul ettim zaten kardeşim o yüzden yaptımda bildirimi düzenli olarakta yapıcam bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri