Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim sormak istediğim soru şimdi partnere geçiş yapsak videolar ünlemde olmasına rağmen para kazanabilir miyim ? yani attığım her video ünleme düsücek ama
Bu sorunun cevabını bende merak ettim bilen var mı arkadaşlar.Adsense'imiz olmadan bu partnerleri kullanabiliyor muyuz, yoksa atıyorum awesomeness kullanmak için yine adsense hesabımızla ilişkilendirmek mi gerekiyor ? Düzgün iş yapmak lazım tabi ki partnerlik için buraya kadar sorun yok. Beni korkutan nokta adsense açmanın çok zor olması, adsense hesabımı banlatmaktan korktuğum için partner kullanmayı düşünüyorum. Mantıklı mı sizce ?
Bir partner kanalımız çeşitli sebeplerle kapatıldığında, kapatılan kanala tanılmanmış paypal hesabının tanımlı olduğu farklı partner kanallar etkilenir mi?
Quizpartnere basvurdum youutbe da partner olarak gözüküyor ama para kazanmaların hepsi otomatik kapandı partnere girince halen de kapalı. mailime gelen partner anlasmasını da onayladım baska ne yapmam gerekiyor acaba ?
Partnera baglı kanalların index alması, adsenseye bağlı olanlarla aynımıdır
Güzel konu açılmış
Partnerlikle ilgili tüm konuları okursanız baya bilgi sahibi olursunuz..Bu partnerlikle ilgili hiç bilgim yok. O yüzden sorduğum sorular saçma olabilir.
Mesela bir kanalda reklam gözükme sayısı oldukça düşük. %20'lerde. Yani 5 birim video görüntüleniyorsa para kazanması açık 1 birim video görüntüleniyor. Bu durumda partnere geçmek mi yoksa adsense'de kalmak mı mantıklıdır?
Partnere geçmek için hangi şartları göz önüne almak lazım? Görüntülenme sayısı mı, TBM oranı mı BGBM mi vs.
Partnerlikle ilgili ek olarak söyleyeceğiniz şeylere de açığım![]()
Sorduğum iki sorunun cevabı sanıyorum uzun değil. O yüzden 3-4 cümle ile cevap vermek yeterli diye düşündüm.Partnerlikle ilgili tüm konuları okursanız baya bilgi sahibi olursunuz..
Biz genelde forumda daha önceden sorulmuş soruları okuyarak arama yaparak ve deneyerek bilgileniyoruz tavsiye ederim hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.