Partnerlik Para Kazanma [ Hak talebi sorunu ]

• Kullanıcı vendettaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Youtube > Video Yöneticisi > Kanal Ayarları > Özellikler O kısımda yukarda partnerlik gözükmesi lazım. Eğer onaylı değilse onaylayın. Birde öyle deneyin

pardon hocam yanlış videoda denemişim onada baktım olmadı :(

hocam bide bu reklamları toplu açma yok mu adsensede ki gibi

aynı sorun bendede vardı sildim videoları baştan yüklüyorum bakalım olucakmı

Ben awesomness tv ye geçtiğimde kanalımda çok video vardı, ilk sayfadan başlayarak geriye doğru kendiliğinden yanmaya başladı ışıklar, tamamının yeşil olması 2.günde gerçekleşti biraz bekleyin, Ayrıca eşleşen 3.taraf bir video atıyorsanı yüklendikten sonra değilde attığınız anda hak talebinde bulunup ışığı yakın eşleşen 3. taraf dedikten sonra zaten hak talebinde bulunma yeri(yeşil yapma yeri) kayboluyor.

Ben awesomness tv ye geçtiğimde kanalımda çok video vardı, ilk sayfadan başlayarak geriye doğru kendiliğinden yanmaya başladı ışıklar, tamamının yeşil olması 2.günde gerçekleşti biraz bekleyin, Ayrıca eşleşen 3.taraf bir video atıyorsanı yüklendikten sonra değilde attığınız anda hak talebinde bulunup ışığı yakın eşleşen 3. taraf dedikten sonra zaten hak talebinde bulunma yeri(yeşil yapma yeri) kayboluyor.
bilgiler için çok sağolun hocam acaba toplu ışık yakma meselesi var mı adsensede ki gibi onu biliyormusunuz

bilgiler için çok sağolun hocam acaba toplu ışık yakma meselesi var mı adsensede ki gibi onu biliyormusunuz

Toplu ışık yakma yok malesef, teker teker ışıkları yakıyoruz, benim için en önemlisi de eşleşen 3. taraftanıdan bile para kazanabiliyorsun yeterki yüklenirken (yükledikten sonra değil) hak talebinde bulun ışığı yak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri