Partnerlık Soruları

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

conrand

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutlarım. Partnerlık hakkında birkaç sorum olacaktı forumda emınım hepsinin cevabı vardır ama tek başlıkta olursa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

1-Partner kanalda 100 dolar limiti geçmeden kanalımız kapandığında içerisindeki para örneğin 50 dolar bize ödeniyor mu ?

2- 10k üzeri günlük gösterim partnerlık başlangıcı için yeterlimi.

3-Dizi vb videoları partner kanala attığımızda sorun yaratıyor mu? Telif vb.

4-Awesomeness gibi paneli olmayan yanı youtube analytıc kullanılan kanallarda normal adsense gibi 3 gün gecikmeylemi kazançlarını görebiliyor.

5-Network şirketleri parayı sanırım paypal üzerinden yapıyor paypalın herhangi bir kesintisi var mı varsa bu miktar % olarak nekadar

6-Partner kanalda telifli video önce uyarı olarak mı geliyor yanı kaldırmadığımız taktirde mi sorun çıkarıyor.

7-istediğim zaman tekrar adsense e dönebilir miyim.

K.bakmayın biraz uzun oldu sorular :) ama benım gibi bir çok arkadaşın da bu tarz soruları olduğuna eminim.

İyi günler İyi Bayramlar.

Forumu okusaydın dostum çoğunun cevabını detaylı acıklamasını zaten bulmuş olurdun. Aynı şeyleri yazmaktan usandık artık.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutlarım. Partnerlık hakkında birkaç sorum olacaktı forumda emınım hepsinin cevabı vardır ama tek başlıkta olursa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

1-Partner kanalda 100 dolar limiti geçmeden kanalımız kapandığında içerisindeki para örneğin 50 dolar bize ödeniyor mu ?

2- 10k üzeri günlük gösterim partnerlık başlangıcı için yeterlimi.

3-Dizi vb videoları partner kanala attığımızda sorun yaratıyor mu? Telif vb.

4-Awesomeness gibi paneli olmayan yanı youtube analytıc kullanılan kanallarda normal adsense gibi 3 gün gecikmeylemi kazançlarını görebiliyor.

5-Network şirketleri parayı sanırım paypal üzerinden yapıyor paypalın herhangi bir kesintisi var mı varsa bu miktar % olarak nekadar

6-Partner kanalda telifli video önce uyarı olarak mı geliyor yanı kaldırmadığımız taktirde mi sorun çıkarıyor.

7-istediğim zaman tekrar adsense e dönebilir miyim.

K.bakmayın biraz uzun oldu sorular :) ama benım gibi bir çok arkadaşın da bu tarz soruları olduğuna eminim.

İyi günler İyi Bayramlar.

Bazılarının cevabını biliyorum.

1-) ---

2-) 10k ise gir, günlük en az 10k ise gir bence.

3-) --------

4-) Soruyu anlamadım ama şöyle cevaplayım. Evet YouTube analizden 3 gün gecikme ile görebiliyorsunuz Dashboard yoksa. Adsense gibi anlık göstermiyor kazançları.

5-)

6-) Belirli seviye'ye ulaşınca sana mesaj atıyorlar şu videoyu kaldır diye 24 saat içinde kaldırmazsan telif gönderiliyor. Seviye derken bazı networklar 100k-150k abonesi olan kanallara yapıyor bu özelliği YTP de herkese galiba.

7-) Networklerin belirli sözleşmeleri oluyor. En az 2 yıl sözleşme imzalıyorsunuz bildiğim kadarıyla. 2 yıl geçmeden de o kanalı partnerlikten çıkaramıyorsun.

1-'in cevabını bende çok merak ediyorum. :D
Sanada iyi günler iyi Bayramlar.

Bazılarının cevabını biliyorum.

1-) ---

2-) 10k ise gir, günlük en az 10k ise gir bence.

3-) --------

4-) Soruyu anlamadım ama şöyle cevaplayım. Evet YouTube analizden 3 gün gecikme ile görebiliyorsunuz Dashboard yoksa. Adsense gibi anlık göstermiyor kazançları.

5-)

6-) Belirli seviye'ye ulaşınca sana mesaj atıyorlar şu videoyu kaldır diye 24 saat içinde kaldırmazsan telif gönderiliyor. Seviye derken bazı networklar 100k-150k abonesi olan kanallara yapıyor bu özelliği YTP de herkese galiba.

7-) Networklerin belirli sözleşmeleri oluyor. En az 2 yıl sözleşme imzalıyorsunuz bildiğim kadarıyla. 2 yıl geçmeden de o kanalı partnerlikten çıkaramıyorsun.

1-'in cevabını bende çok merak ediyorum. :D
Sanada iyi günler iyi Bayramlar.

teşekkürler zaman ayırdığın için dün başvuru yaptım o kanal günlük 15 30 dolar arası getiriyordu en azından denemiş olurum :) 7-15k reklam gösterimi var ortalama 10 dıye hesapladım başvurum kabul edilirse buraya tecrübelerimi bende aktaracağım. Tekrar teşekkürler

teşekkürler zaman ayırdığın için dün başvuru yaptım o kanal günlük 15 30 dolar arası getiriyordu en azından denemiş olurum :) 7-15k reklam gösterimi var ortalama 10 dıye hesapladım başvurum kabul edilirse buraya tecrübelerimi bende aktaracağım. Tekrar teşekkürler

Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah daha iyi işler başarırsın ve partner'e geçersen
imleme sitelerini de kullan. Forumda baya bir imleme sitesi paylaşıldı.

YouTube için Faydalı İmleme Siteleri ve Bedava Hizmetler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri