Anlıyorum, bunu zoomin için yollayan kişi yabancı zaten gerçi yazanların hepsi yabancı, kanalda da adsense bile yok iken neden böyle teklifler geldi oda tuhaf zaten, hani bu şekilde bile kanal kabulü yapıyorlar ve iyi sağlam ise bende başvurayım diye düşündüğümden tecrübesi olanlara danışmak istedim, teşekkürler ...
iyi dusunmussun ama soyle birsey olabilir...
para kazanmaniz aktif ise
eslesen ucuncu taraflar disinda uyariniz yok ise
benimle iletisime gecin ( etcbilgisayar ) skype
bir ilk olacak ama kabul ettirebilirim belki
---------- Mesaj saat 17:23:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:33:11 civarında gönderildi. ----------
Bu iki oldu

yemin edecegim daha kimseye bu tarzda teklif sunmayacagim ...
gecende biri sitesi icin adsense istiyordu, %30 kazancimi adsense sahibine verecegimdiyordu ben cocuga dedim ki %30 falan vermen gerekmez bosta adsensem var benim kullanmadigim hatta onun kontrolunude sana verebilirim dedim benimle iletisim kurmadi :d
simdi sen diyorsun ki eslesenler var kabul ederlermi genel olarak hayir etmezler.
ama bir network bayiisi olarak ve herzaman dedigim bir bayiiden fazlasini sunan biri olarak sana bu sansi veriyorum gel deneyelimdiyorum sende iletisim kurmuyorsun yaw siz milletle dalgami geciyorsunuz ?
amaciniz ne ?
diger arkadasda belki okur ne onun sitesi icin can atan olur burda ne senin kanalini agimiz abaglayalim diye sadece isiniz gorulsun yardimci olalim diye ugrasiyoruz... en azindan nezakatten yani saygidan dolayi..
hayir istemiyorum cevabini vermek cokmu zor ?
anlamiyorum ya ben bu cevapsiz birakan insanlari acaba nasil rahat duruyorsunuz ?
ya biri bana birsey sordugu zaman olumlu olumsuz cevap veremedigimde yogunluktan dolayi 1 saniye ayirip 1dk yaziyorum ya...
yok birde sasiyorum bu yuzden bukadar stresli yaziyorum..
simdi herkes ayni seyi der kararsiz kalirsin kendince dusunursun diyerini secti diye

merak ediyorum eslesen videolarin olmasina ragmen hangi network firmasi sana bu sansi sunar yada sundu ?
ve diyer arkadas icin kendisi %30 adsense sahibine evercegim diyor ben % falan istemiyorum al senin olsun diyorum ona bile donmuyor

ya kim veriyor baska bu sekilde teklifi ???
saygiyi kaybediyoruz herseyimiz sadece para.!!! yazik ya bize