Partnerlik Teklifleri Hakkında

• Kullanıcı iorka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

iorka

Kayıtlı Üye
Selamlar, bir kanalımda adsense vs kullanmıyorum, üçüncü taraf içeriği uyarısı alan videolar da var, mesaj yolu ile bazı kişiler networklerine katılma talebi yollamışlar, bilgisi olanlar var mı bunlar hakkında ki bu şekilde başvursam bile bu kanalda adsense kullanmıyorum ve dediğim gibi üçüncü taraf eşleşme videoları var içerisinde...

Scale Lab | DISCOVER THE NEXT-GENERATION YOUTUBE NETWORK

Buy Real YouTube Views | Make Your Video Viral! Get 5,000 Views for only $15!

Buda referanslı link yollamış sanırım networkün kendisi değil... Zoomin.TV YouTube Network Form

Bende zoomin.TV bayiisiyim ve bu forumda bir arkadas daha var...

simdi yanlis anlamalara neden olmamak icin zoomin hakkindaki aciklamayi yapiyim..

linki kontrol ettim ben zaten degilim ama diger arkadas da degil...
kimisi icin hic sorund egil ama bazilari icin su dusunceye girecei icin diyorum..

forumdan abone toplayamadilar youtbede dileniyorlar gibi... benim fikrim var ama henuz baslayamdim :) yakinda begendigim kanallara atacagim, birtanesine yaptim izlenimleri yetersiz geldi :) ama bu zominden yollayan kisi ne benim nede diger arkadas,

basvuruna gelince eslesen varsa kabul olmaz.

simdi network sistemi su sekilde calisyor;

ben bakiyorum kanala hosum agitti zoomine yolluyorum. bayii icinde merkez icinde bundan sonrasi aynidir.

onlarda bakiyor ve tamam derlerse youtbeye baglanti istegi yolluyoruz iste, da nanin kuyrugu burda kopuyor,

uyari yasak engel ceza her neyse kucuk bir sorununuz varsa youtube baglanti istegini red ediyor.

Anlıyorum, bunu zoomin için yollayan kişi yabancı zaten gerçi yazanların hepsi yabancı, kanalda da adsense bile yok iken neden böyle teklifler geldi oda tuhaf zaten, hani bu şekilde bile kanal kabulü yapıyorlar ve iyi sağlam ise bende başvurayım diye düşündüğümden tecrübesi olanlara danışmak istedim, teşekkürler ...

Anlıyorum, bunu zoomin için yollayan kişi yabancı zaten gerçi yazanların hepsi yabancı, kanalda da adsense bile yok iken neden böyle teklifler geldi oda tuhaf zaten, hani bu şekilde bile kanal kabulü yapıyorlar ve iyi sağlam ise bende başvurayım diye düşündüğümden tecrübesi olanlara danışmak istedim, teşekkürler ...

iyi dusunmussun ama soyle birsey olabilir...

para kazanmaniz aktif ise
eslesen ucuncu taraflar disinda uyariniz yok ise

benimle iletisime gecin ( etcbilgisayar ) skype

bir ilk olacak ama kabul ettirebilirim belki

---------- Mesaj saat 17:23:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:33:11 civarında gönderildi. ----------

Bu iki oldu :) yemin edecegim daha kimseye bu tarzda teklif sunmayacagim ...

gecende biri sitesi icin adsense istiyordu, %30 kazancimi adsense sahibine verecegimdiyordu ben cocuga dedim ki %30 falan vermen gerekmez bosta adsensem var benim kullanmadigim hatta onun kontrolunude sana verebilirim dedim benimle iletisim kurmadi :d

simdi sen diyorsun ki eslesenler var kabul ederlermi genel olarak hayir etmezler. :)

ama bir network bayiisi olarak ve herzaman dedigim bir bayiiden fazlasini sunan biri olarak sana bu sansi veriyorum gel deneyelimdiyorum sende iletisim kurmuyorsun yaw siz milletle dalgami geciyorsunuz ?

amaciniz ne ?

diger arkadasda belki okur ne onun sitesi icin can atan olur burda ne senin kanalini agimiz abaglayalim diye sadece isiniz gorulsun yardimci olalim diye ugrasiyoruz... en azindan nezakatten yani saygidan dolayi..

hayir istemiyorum cevabini vermek cokmu zor ?

anlamiyorum ya ben bu cevapsiz birakan insanlari acaba nasil rahat duruyorsunuz ?

ya biri bana birsey sordugu zaman olumlu olumsuz cevap veremedigimde yogunluktan dolayi 1 saniye ayirip 1dk yaziyorum ya...

yok birde sasiyorum bu yuzden bukadar stresli yaziyorum..

simdi herkes ayni seyi der kararsiz kalirsin kendince dusunursun diyerini secti diye :) merak ediyorum eslesen videolarin olmasina ragmen hangi network firmasi sana bu sansi sunar yada sundu ?

ve diyer arkadas icin kendisi %30 adsense sahibine evercegim diyor ben % falan istemiyorum al senin olsun diyorum ona bile donmuyor :D ya kim veriyor baska bu sekilde teklifi ???

saygiyi kaybediyoruz herseyimiz sadece para.!!! yazik ya bize

Selamlar, bir hayli dolmuşsun, dediklerine katılıyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok insanlar böyle maalesef...

Ben aslında videoların hepsine Telif, Üçüncü taraf uyarısı alacağımı düşündüğüm için başta adsense eklemedim o amaçla da bu kanalı açmadım, 248 video yüklemişim 18 adet üçüncü taraf içeriği almışım, bu şekilde ise madem adsense ekleyeyim diye düşündüm ama para kazanmaya uygun değil diye zaten sonradan da ekleyemedim...

Partnerlik vb. bir arayışım da yoktu zaten, sadece böyle mesajlar geldiği için acaba dedim onunda cevabını verdiniz...

İlginiz için teşekkürler, ama bu kanal için yapılacak bir şey yok gibi zaten bu konuda, başka amaçla düşünmüştüm zaten o şekilde de devam etsin sorun değil, düşündüğünüz için teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi bir durum olursa da size ulaşırım böyle bir teklifiniz vardı diye :) ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri