Partnerlikten cıkma

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm Arkadaşlar

Ben Zoomin.tv partnerliğindeyim.Kazançlar gerçekten çok düşük.1 ay içinde begenmessem çıkabiliyorum.Benim merak ettiğim benim şimdiye kadar kazandıgım para,partnerlikten cıkarsam bendemi kalıcak,yoksa zoomin demi kalıcak
Bilenler ilgilenirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

mantıken minimum ödeme sınırına gelmediysen para onlarda kalır diye düşünüyorum.

Valla ustad bu konu hakkinda tam detayli bir bilgim yok gormedigim ve basima gelmedigi icin bu yuzden yaniltmak istemiyorum.

Ancak mantikli dusunmek gerekirse,vermez.Nedenmi,Cunki partner oldugumuzda Nasil kanalimizdaki istatistikler,kazanclar sifirlaniyorsa,cunki adsense degisikligi oluyor,networkun adsensesine otomatik baglaniyoruz partner olunca,bu sebeblede kazanc onlarin adsenseye gidiyor.Ciktigimizdada partnerlikden odeme limitini gecmemissek zaten para onlarda kaliyor,hediye etmis oluyoruz olay bu.

Valla ustad bu konu hakkinda tam detayli bir bilgim yok gormedigim ve basima gelmedigi icin bu yuzden yaniltmak istemiyorum.

Ancak mantikli dusunmek gerekirse,vermez.Nedenmi,Cunki partner oldugumuzda Nasil kanalimizdaki istatistikler,kazanclar sifirlaniyorsa,cunki adsense degisikligi oluyor,networkun adsensesine otomatik baglaniyoruz partner olunca,bu sebeblede kazanc onlarin adsenseye gidiyor.Ciktigimizdada partnerlikden odeme limitini gecmemissek zaten para onlarda kaliyor,hediye etmis oluyoruz olay bu.

Eyvallah serkan abi.Çıkmasam bi dert,çıksam bi dert.Az veriyo 120 k gösterim %11 mobil gösterim'e 36$ dolar.Çok çok az bence.Büyük ihtimalde çıkıcam.

Eyvallah serkan abi.Çıkmasam bi dert,çıksam bi dert.Az veriyo 120 k gösterim %11 mobil gösterim'e 36$ dolar.Çok çok az bence.Büyük ihtimalde çıkıcam.

120k ya 36 mi ???????????? YUHHH diyorum.Ben 100k ya 300 dolardan asagi aldigimi bilmiyorum partnerlikde yeminle.

Hatta son partner kanalalrimdan 2 tanesinin grafigini koyayim bak.

9000 Gosterim kazanc 60 dolar 1k gosterime 6 dolar vermis.
sdbuu.jpg

33k Gosterim 368 Dolar kazanc 1k ya 11 dolar vermis.
sdbv9.jpg

Soracaklar icin simdiden diyeyim iki kanalda Awessonomess Networkune bagli.

120k ya 36 mi ???????????? YUHHH diyorum.Ben 100k ya 300 dolardan asagi aldigimi bilmiyorum partnerlikde yeminle.

Hatta son partner kanalalrimdan 2 tanesinin grafigini koyayim bak.

9000 Gosterim kazanc 60 dolar 1k gosterime 6 dolar vermis.
sdbuu.jpg

33k Gosterim 368 Dolar kazanc 1k ya 11 dolar vermis.
sdbv9.jpg

Abi istersen özelden kanalı veriyim bi incele.Valla girdiğime bin pişman oldum zaten.120 k ya 36 dolar nedir yaa...

Tamam abi yolluyorum
Guvenlik mailinide yolla.2.Maili girisde soruyor.

---------- Mesaj saat 01:48:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:10 civarında gönderildi. ----------

Abi istersen özelden kanalı veriyim bi incele.Valla girdiğime bin pişman oldum zaten.120 k ya 36 dolar nedir yaa...

Kanalindan anladigim kadari ile sunlar dikkatimi ceken seyler.

1-Video sureleri cok kisa,bunun kazanca etkisi var.
2-100/20 lik kisim mobil izlenim,birde burdan kazanc dusuklugu var.
3-Her ne kadar cok izlenim almis olsanda,aldigin izlenimlerin 100/50 si Youtube disi paylasimdan gelmis,bununda Youtube uzerinden izlenime gore kazancda dusuk olmasina sebeb oluyor.Yani Youtube uzerinden izlenilen bir video ile ,Bir siteye embed ile gomulu olarak izletmenin arasindada kazanc farki vardir.
4-Hepsi bir araya gelince genel kazancini dusurmus.Buda gayet normal yukardaki saydiklarimdan dolayi.

Ayrica ulke bazli Bgbm lerin cok iyi ama burdan yukardaki sebebler yuzunden cok nasiplenmemissin.

Bence biraz Toplama uzun sureli videolar yap 7-8-9 dakikalik farkli olacakdir simdiki izlenim ve kazanca gore.Kanalindaki 1k gosterim kazancida 1.75 dolar.

Saygilarimla,Yt sifreni vs degistirebilirsin icimiz rahat olsun ;).

Guvenlik mailinide yolla.2.Maili girisde soruyor.

---------- Mesaj saat 01:48:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:10 civarında gönderildi. ----------

Kanalindan anladigim kadari ile sunlar dikkatimi ceken seyler.

1-Video sureleri cok kisa,bunun kazanca etkisi var.
2-100/20 lik kisim mobil izlenim,birde burdan kazanc dusuklugu var.
3-Her ne kadar cok izlenim almis olsanda,aldigin izlenimlerin 100/50 si Youtube disi paylasimdan gelmis,bununda Youtube uzerinden izlenime gore kazancda dusuk olmasina sebeb oluyor.Yani Youtube uzerinden izlenilen bir video ile ,Bir siteye embed ile gomulu olarak izletmenin arasindada kazanc farki vardir.
4-Hepsi bir araya gelince genel kazancini dusurmus.Buda gayet normal yukardaki saydiklarimdan dolayi.

Ayrica ulke bazli Bgbm lerin cok iyi ama burdan yukardaki sebebler yuzunden cok nasiplenmemissin.

Bence biraz Toplama uzun sureli videolar yap 7-8-9 dakikalik farkli olacakdir simdiki izlenim ve kazanca gore.Kanalindaki 1k gosterim kazancida 1.75 dolar.

Saygilarimla,Yt sifreni vs degistirebilirsin icimiz rahat olsun ;).

Abi bukadar şey toplanmış beni bulmuş şansa bak ya :) Birde yinede düşük değilmi 1k kazanca 1,75 az bence en az 3 falan bekliyodum.Zamanını ayırdıgın içinde çok teşekkür ederim abi.Allah hepimize bol kazanç nasip etsin :)

Abi bukadar şey toplanmış beni bulmuş şansa bak ya :) Birde yinede düşük değilmi 1k kazanca 1,75 az bence en az 3 falan bekliyodum.Zamanını ayırdıgın içinde çok teşekkür ederim abi.Allah hepimize bol kazanç nasip etsin :)

Rica ederim bundan sonra bunlari dusunerek devam edersen faydasi olabilir.

Ayrica son attigin Pm ye guldum :)

İnceledinmi serkan abi ? Nesi var kanalın ?
Dante,Cok uzgunum,Malesef yaptigim tetkikler sonucunda kanalinin Akcigerinde odem,Beyninde Tumor var.Kisacasi 6 aylik omru var,Allah yardimcin olsun diyecegim geldi :) :) Bi an doktor sandim kendimi :) :D:D:D:D:D

Rica ederim bundan sonra bunlari dusunerek devam edersen faydasi olabilir.

Ayrica son attigin Pm ye guldum :)

Dante,Cok uzgunum,Malesef yaptigim tetkikler sonucunda kanalinin Akcigerinde odem,Beyninde Tumor var.Kisacasi 6 aylik omru var,Allah yardimcin olsun diyecegim geldi :) :) Bi an doktor sandim kendimi :) :D:D:D:D:D

Tamam abi dediklerini yapmaya calışıcam :)

Bende şimdi farkettim :D :D Harbi acayip soru olmuş :D Allah hep yüzümüzü güldürsün abi :)

Tamam abi dediklerini yapmaya calışıcam :)

Bende şimdi farkettim :D :D Harbi acayip soru olmuş :D Allah hep yüzümüzü güldürsün abi :)
Eyvallah Cumlemizin yuzunu guldursun diyorum ve bu geceki son mesajimi yaziyorum.Sabah Almanyaya gidecegim erken kalkmam lazim herkese hayirli geceler Allah bol bol kazandirsin ,saglikli mutlu gunlerde harcamayi nasip etsin insallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri