Passolig Hakkında Bilgisi Olan ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler,

Ailemi FB-TS maçına götürmek istiyorum, 4 kişiyiz. Passolig hakkında birkaç merak ettiğim var;

4 kişide passokart almak zorundamıyız ? 1 passodan 1 bilet mi oluyor ?
Kuzenim yurt dışından gelicek, TC no yok onda, o nasıl başvuracak ?
Ailece 4 ümüz farklı kartlar ile yan yana nasıl koltuk seçeceğiz ?
Biletlerin hepsi passolig sitesinden mi satılıyor ?

Teşekkürler, bu konuda tecrübesi olan aydınlatırsa sevinirim.

4 kişide almak zorunda. 1 pasodan 1 bilet (sisteme lanet olsun)
yabancılarında bi kimlik numarası var onla müracat edebilir ama böyle bir şeyin daha sistemde olmadığını hatırlıyorum (pasolig sitesinde kullanımda yazıyrdu galiba)
bileti alacağın zaman internetten veya gireşelerden tek kişi alırsa oradaki görevli yanyana verir sıkıntı olmaz. (eskiden bilet alır gibi)
passolig sitesi biletix passolig stad girişlerinde satılıyor.

4 kişide almak zorunda. 1 pasodan 1 bilet (sisteme lanet olsun)
yabancılarında bi kimlik numarası var onla müracat edebilir ama böyle bir şeyin daha sistemde olmadığını hatırlıyorum (pasolig sitesinde kullanımda yazıyrdu galiba)
bileti alacağın zaman internetten veya gireşelerden tek kişi alırsa oradaki görevli yanyana verir sıkıntı olmaz. (eskiden bilet alır gibi)
passolig sitesi biletix passolig stad girişlerinde satılıyor.

İnternetten tek passokart ile giriş yapıp, ailemin kartlarını da belirtip yan yana alabiliyor muyuz ? Yoksa yan yana almak için illaha gişeye mi gitmemiz gerekiyor ?

internetten alırken her paso hesabıyla tek tek giriş yapıp alman gerekiyor hocam
gişeden alırken de tek sen olsan yeter diğer kişilerin kartı yanında olsun verirler bileti

interneten alırken
ahmetin hesabına gir A15'i al
mehmetin hesabına gir A16'yı al
ruhinin hesabına gir A17'yi al
gibi

bileti hediye et tarzında bir seçenek var. yani 1 kişi bileti satın alıp diğer passolig sahibi kişilere gönderebiliyor tc üzerinden.

4'ünüzün de Passolig kartı veya başvurusu olmak zorunda eğer kartın gelmezse stad girişinde tek geçişlik kart alabiliyosunuz (Tabi bir gün önceden almakta fayda var maç günü o kartı alamazsınız sıra gelmez :D)
TC vatandaşı olmayan kişilerinde başvuru yapmış olması gerekiyo sanıyorum passaport numarası mı ne istiyolardı.
Tek Passolig kartına atıyorum 500 lira gönderip 100 liralık 5 tane bilet alabilirsin ama bileti alırken TC kimlik numara girme zorunluluğu var. 5 bileti farklı farklı TC kimlik numaralarına alabiliyosunuz eğer passolig başvurusu varsa bilet anında o TC kimlik numarasına geçmiş ve bileti almış sayılıyo biletleri passo.com.tr'den alıyosunuz
Koltuk seçimini unutmuşum zaten bileti almadan önce sana stadda boş olan koltukların yerlerini gösteriyo oradan yan yana 4 tane seçip alabilirsin ama koltukları seçmeden önce TC kimlik numaralarını hazır tutmayı unutma çünkü 5 veya 10 dakika bi zaman veriyo aldın aldın o süre sonunda başkası o koltukları alabilir

Son düzenleme:
4'ünüzün de Passolig kartı veya başvurusu olmak zorunda eğer kartın gelmezse stad girişinde tek geçişlik kart alabiliyosunuz (Tabi bir gün önceden almakta fayda var maç günü o kartı alamazsınız sıra gelmez :D)
TC vatandaşı olmayan kişilerinde başvuru yapmış olması gerekiyo sanıyorum passaport numarası mı ne istiyolardı.
Tek Passolig kartına atıyorum 500 lira gönderip 100 liralık 5 tane bilet alabilirsin ama bileti alırken TC kimlik numara girme zorunluluğu var. 5 bileti farklı farklı TC kimlik numaralarına alabiliyosunuz eğer passolig başvurusu varsa bilet anında o TC kimlik numarasına geçmiş ve bileti almış sayılıyo biletleri passo.com.tr'den alıyosunuz
Koltuk seçimini unutmuşum zaten bileti almadan önce sana stadda boş olan koltukların yerlerini gösteriyo oradan yan yana 4 tane seçip alabilirsin ama koltukları seçmeden önce TC kimlik numaralarını hazır tutmayı unutma çünkü 5 veya 10 dakika bi zaman veriyo aldın aldın o süre sonunda başkası o koltukları alabilir

Çok iyi, o zaman Tek passo hesabımla siteden giriş yapıp yan yana 4 koltuk seçip her koltuğa farklı TC girdiğimde, diğer o TC deki kartlara yükleniyor o bilet, güzel tamam.

Peki tek passolig başvurusu yapsam diğer koltukların passoligi olmasa, sadece TC si olsa olmuyor dimi ?

Yani illaha 4 passolig başvurusu yapmam mı lazım şimdi ?

Bir de kartlar kaç güne elimde olur, Bursa'dayım size ne kadar zamanda gelmişti, adrese eve mi geliyor.

4 passolig olmak zorunda. Passolig kartına başvurupta maç saatine kadar kart gelmezse tek kullanımlık kartla giriş yapabilirsiniz. 1 Passolig üzerinden 4 bilet alıp diğer passolig kartlarınıza gönderebilirsiniz.

Herşeyden önce Passolig bir banka kartı hocam haberin olsun..Her yıl 15 lira sadece karta ödeniyor bildiğim kadarıyla..Ve maç için bilet parası + 2 TL banka komisyonu ödüyorsun..

Kişisel fikrimi belirtemeden geçemeyeceğim hangi bankanın olduğu belirsiz kime nereye neden para gittiği belirsiz saçma sapan bir sistem..Böyle bir uygulama gerekliydi ama bu şekilde değil..Ben Anadolu takımı tutuyorum bizim gibi klüp taraftarlarını malesef çok etkiliyor

Tamam beyler sistemi sayenizde çözdüm az çok, kafama birşey takılırsa sorarım yine.

Vallaha statlar neden boş şimdi anlıyorum, passolig herkese göre değil bizim bile kafamızı karıştırıyor, her kesimden insan nasıl çözecek bunu sıkıntı durum

Alana kadar göbeğim çatladı benim millet 1 haftada halletti. :) Alırken sakın kredi kartı olanı alma normal hesap ben kredi kartı olanı aldım sanırım ondan gecikti..

Passolig kötü bir şey mi? Okuduğumda bana hep iyi bir şey gibi geliyor.

Passolig çalışanıyım her türlü soruyu alabilirim :)

Oo süper,

1) 4 kişi için passolig başvurusu yapacağım, ailemden 3 kişi şuan yurtdışında, eve kartlar geldiğinde hepsini ben teslim alabilir miyim ? Sadece benim kimliğim var, onlarınki yanlarında yurtdışında.

2) Bursa'ya kartlar ortalama kaç günde gelir :)

3) Maç gününe kadar kartlar elime ulaşmazsa yine de bilet alabilir miyim internetten ve maça nasıl girebilirim kartlar maça yetişmezse ?

Teşekkürler.

Oo süper,

1) 4 kişi için passolig başvurusu yapacağım, ailemden 3 kişi şuan yurtdışında, eve kartlar geldiğinde hepsini ben teslim alabilir miyim ? Sadece benim kimliğim var, onlarınki yanlarında yurtdışında.

2) Bursa'ya kartlar ortalama kaç günde gelir :)

3) Maç gününe kadar kartlar elime ulaşmazsa yine de bilet alabilir miyim internetten ve maça nasıl girebilirim kartlar maça yetişmezse ?

Teşekkürler.

1- Postacinin insiyatifine bağlı. Aynı anda da gelmeyebilir. Aynı anda gelirse ailen olduğuna dair ikna et alırsın

2- Internet ten yapilan basvurular da kartların basimina göre degisiyo 2 ay gelmeyeni de biliyorum 1 hafta da geleni de. Yani ne desem yalan olur.

3- Kartlar gelmezse yine alabilirsin biletleri sorun olmaz. Yanlız maçtan önce gişeden tek gecislik kart alman gerekicek. Sıraya girmen lazım biraz daha erken gidersen gec kalmadan girersin. Fb-Ts maçından 1 gün önce hatirlat eğer görev aliyosam o gün orda sıra bekletmeden hallederiz ;)

[MENTION=12807]re-cox[/MENTION] hocma başta olmak üzere bir sorum var. şimdi 2 bilet alacağım ama koltuklar yanyana değil. Alsam stadda yanyana gelsem sorun olur mu ?

[MENTION=12807]re-cox[/MENTION] hocma başta olmak üzere bir sorum var. şimdi 2 bilet alacağım ama koltuklar yanyana değil. Alsam stadda yanyana gelsem sorun olur mu ?

O biraz koltuk sahibi kişiyle alakalı. %90 olmaz bi sorun geçen sene 3 büyüklerin nerdeyse tüm maçlarına girdim bu tarz olaya rast gelmedim.

pasoligi 4 unuzunde alması gerekli
yurtdısından gelen kişi size kimlik fotosunu atsın siz çıkartabilirsiniz
siz 4 ad bilet alabilirsiniz ama diğerlerinin tc sine (yani paso lig kartlarına) internet üzerinden biletleri atmanız gerekli.
içeride zaten o koltuklara oturamıyorsunuz doğru türbine girin yeter zaten oturmak istenizde oturamazsınız :D

yarınki maça bende gitmek istiyorum bilet kalmışmıdır acaba ve fiyatlar ne durumda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri