Patlama mı oldu G.Antepte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala devletin ışıdi bi düşman olarak görmeyip bi adım atmaması... Dicek bişey yok. Bu kaçıncı.

ülkenin ayakta durmasını bazı kesimler yediremiyor ki bu saldırılar son bulmadı

Argo kelimelerden dolayı kimseye ceza vermek gelmedi içimden editledim onları ama argo kelimeleri sesli diyebilirsiniz foruma mesaj yazarken kullanmayın arkadaşlar.

cerablus operasyonuna karşı işidin misillemesi bence düğün yerinin seçilmesi bilinçli değil di.Operasyona çabuk bir şekilde cevap verme adına çok ölümlü bir yer seçmek için düğünü seçtiler. Gece uzun olacak anlaşılan.

ben kendimi bildim bileli ülkede terör var ve her zamanki gibi son çırpınışları deniliyor ne diyimki.

Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Başka birşey diyemeyiz.

Devlet yetkilileri bizim gibi Rahmet diyelip, terörü lanetliyorlar.
Onlar bile daha fazlasını yapamıyorsa bizim elimizden birşey gelmez.

işit antepte cirit atıyor çok rahat örgütleniyor konvoyla rahat rahat dolaşıyolar antep onların kalesi gibi urfadada istediği muhalif kişilerin kafasını kesebiliyolar

Türkiye'nin sınır kapısı k*rhane kapısından farksız giren çıkan belli değil suriye'li diye işid'li doldu her yer bunların olması normal

Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Başka birşey diyemeyiz.

Devlet yetkilileri bizim gibi Rahmet diyelip, terörü lanetliyorlar.
Onlar bile daha fazlasını yapamıyorsa bizim elimizden birşey gelmez.

Devletin ancak yüzde beşi falan vatandaşa hizmet ediyor görmüyor musun 77 ilin emniyet müdürü fetöcü deniyor. Ordunun mgk nın çoğunluğu fetöcü hangi devlet bişey yapacak? Eskiden Devletimizin yanındayız derdik şimdi onu da diyemiyoruz . İktidarı muhalifi birlik olmak gerekir bu yapı temizlenene kadar

22928e217830461c8dcd6ef11dd7b63b.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri