Patlama mı oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu yanlış yerlere çekme Irkçılık tuzagına kimse düşmemeli lütfen daha sağduyulu davranalım ve ayrıca bu ülkede IŞİD gerçeği var artık kabul edelim hepimiz.Bi yerde bomba patladığında ihtimaller dahilinde olan bir örgütlenme.

konuyu olması gereken yere çekiyor sen neden Bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkanları savunuyorsun ki ? Bu ülkede sadece daeş mi katil ? Ayrıca saldırıyı pkk nın uzantısı bir örgüt üstlendi bırak şimdi bu humanist tavırları bombalar patlıyor senin canını malını koruyan asker, polis ölüyor ! sense tepki vermek yerine sessiz kalıyorsun

beyler neyi tartışıyorsunuz gerek yok tartışmaya. zaten adamlar bir tek evimize girmemiş. bu ülkede ne kadar terör yanlısı, terör destekçisi, terörist, her türlü yardımı yapan adam varsa Allah hepsinin belasını versin

Edit : Gerek yok değmezmiş...

Sana tek soru puşisini ön plana koyan çocuk.. Bu arada ben Türk bayrağımı ön plana koyuyorum.
Sen niye bu ülkedesin? Madem sevmiyorsun? Madem biz Türklere karşısın niye bu ülkedesin? Git kardeşim bizi sevmiyosan o zaman? Neyi destekliyosun ki sen?

konuyu olması gereken yere çekiyor sen neden Bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkanları savunuyorsun ki ? Bu ülkede sadece daeş mi katil ? Ayrıca saldırıyı pkk nın uzantısı bir örgüt üstlendi bırak şimdi bu humanist tavırları bombalar patlıyor senin canını malını koruyan asker, polis ölüyor ! sense tepki vermek yerine sessiz kalıyorsun

Ülkemin polisi ölüyor askeri ölüyor hiç yere biz konuşunca suç oluyor.. Ama bunlar konuşunca senin de dediğin gibi humanist oluyor..

Son düzenleme:

konuyu baştan sona okuyun daha sonra yorum yapın.Bi de forumda artık bu tür duygusal tepkiler göstermiyorum.En son gösterdiğimde pişman etmişti "bazı" kimseler.Benim tavrım hümanizm değil Adaletli davranıp eşitlikçi yaklaşımdır.İlkeleri olan her insanın yapması gereken şey de budur.Başka yerlerde bomba patladığında da aynı tepkiyi veririm ölenin rütbesi,kimliği,mesleği benim için üzülme kriteri değildir.Ne olursa kim olursa olsun üzülürüm.

işid tererist ama müslüman kimliğini kullanarak sıkıyor patlatıyor kesiyor. pkk tererist kurt kimliğiyle sıkıyor patlatıyor kesir. bu ulkenin doğusu kurt batısı turk diye doğunun tamamı tererist denilmez. bu ulkenin tamamı musluman işit in kimliğinden dolayı butun muslumanlar tererist denilmez. vs vs vs.

konuyu baştan sona okuyun daha sonra yorum yapın.Bi de forumda artık bu tür duygusal tepkiler göstermiyorum.En son gösterdiğimde pişman etmişti "bazı" kimseler.Benim tavrım hümanizm değil Adaletli davranıp eşitlikçi yaklaşımdır.İlkeleri olan her insanın yapması gereken şey de budur.Başka yerlerde bomba patladığında da aynı tepkiyi veririm ölenin rütbesi,kimliği,mesleği benim için üzülme kriteri değildir.Ne olursa kim olursa olsun üzülürüm.

O zaman yaralanan TÜRK polisine üzül kardeşim niye başka muhabbetlere giriyosun? Hey Allahım ya.. !!!!

bana dusmanlık besliyeni, ulkemde saldırı yapanları, bombalar patlatanı ve bu serefsizlere destek olanları ve milyonlarca oy verip destekleyenleri yaradılanı Yaradan oturu sevmem!!!

herkes insan dogar, zamanla ya ADAM olur yada serefsiz...

hümanizm değil diyorsun ama bu anlattığın düpedüz hümanizm hocam. eski devirlerde yaşıyor olsam hümanizmi anlardım fakat yıl olmuş 2016. herkes eşit değil malesef. kendini geliştirmemiş boş beleş adamla aselsan mühendisi bir mi senin için şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri