Patlama var ama tık inanılmaz düşük?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bi degisiklik var mi hocam cikti mi reklamlar yoksa hala ayni mi?

Bugün benim durumumda bu ama benimki yerel içerik olduğu için diye düşünüyorum hocam sendeki tıklar hala aynı mı sonradan eklenme vs... olmadı değil mi

son durum arkadaşlar
sqftn.jpg

ne yaptıysam reklam hala çıkmadı.. aynı videoyu başka kanalada atmıştım ama diğerinde reklam çıkıyor.. acaba diğerini silsem bunda video çıkar mı? bunu youtube anlamış olabilir mi? daha öncede yaptığım bir şey fakat aklıma geldi.

Önceki izlenimlere bakılınca tıklama oranı genelde %2 %1.90 felan . Gayet normal bi oran o yönden bi sıkıntı yok . 19k İzlenmeye gelince son zamanlarda zaten adsense olsun Analytics olsun sayımlarda sıkıntılar oluyor . Benim bazı kanallarımda ayın 12sinin izlenimleri hala yansımadı . Diyecegim odur ki yanlışlık olsa gerek , Siz zaten hergün aldıgınız rutin tık sayısını almışsınız . O yüzden kafanıza takmayın böyle şeyleri bi sıkıntı olmaz :)

вαттυѕαу;103996' Alıntı:
Önceki izlenimlere bakılınca tıklama oranı genelde %2 %1.90 felan . Gayet normal bi oran o yönden bi sıkıntı yok . 19k İzlenmeye gelince son zamanlarda zaten adsense olsun Analytics olsun sayımlarda sıkıntılar oluyor . Benim bazı kanallarımda ayın 12sinin izlenimleri hala yansımadı . Diyecegim odur ki yanlışlık olsa gerek , Siz zaten hergün aldıgınız rutin tık sayısını almışsınız . O yüzden kafanıza takmayın böyle şeyleri bi sıkıntı olmaz :)

hocam son istatistiğe baktıysan sayfa to 0,03% :) yani 2 gündür acayip izlenen bir videom var ki dediğin gibi 200k izlenim oldu 7k civarında gözüküyor izlenme.

2 gündür hangi video olduğunu bile anlayamamıştım bu akşam tahmin ederek buldum. gel gelelim o kanalın diğer videolarında sıkıntı yok reklam çıkıyor ama bu patlayan videoda reklam çıkmıyor. ışıklarda sorun yok... :confused:

Evet benimde dikkatimi çekti. Patlayan videolarımın hiç birinde reklam çıkmıyor ama para kazanma ışığı aktif yanıyor. Bir çok yöntem denedim ama çözemedim henüz. Yalnız adsense panelinde gösterim ve tıklar her zaman ki gibi değişen bir şey yok ama reklamların gözükmemesi ilginç. Yabancı ip nmaralarından da girip baktım gene gözükmüyordu.

Evet benimde dikkatimi çekti. Patlayan videolarımın hiç birinde reklam çıkmıyor ama para kazanma ışığı aktif yanıyor. Bir çok yöntem denedim ama çözemedim henüz. Yalnız adsense panelinde gösterim ve tıklar her zaman ki gibi değişen bir şey yok ama reklamların gözükmemesi ilginç. Yabancı ip nmaralarından da girip baktım gene gözükmüyordu.

aynen hocam adsense panelinde izlenimler tavan yapıyor ama tık yok.. video patladığını ben oradan anladım zaten 1 gün boyunca her kanalı takip ettim video sayılarını not alarak buldum hangisi olduğunu ve üzerinde 2 gündür çalışıyorum yok bir türlü çıkmadı reklam.

başlığı değiştirdim
etiketleri değiştirdim
etiketleri sildim
videoyu özel yaptım
para kazanma pasif - aktif yaptım
farklı tarayıcıdan denedim
farklı ipden denedim

hiç birisi işe yaramadı bende abone çekiyorum ve diğer videolara yönlendiriyorum izleyenleri bari başka video patlasın :)

gerçi en başa döneceğim sanırım bu sefer onda da reklam çıkmayacak :)

arkadaşlar şimdi baktım ve reklam çıkmayan videoda reklamlar çıkıyor. düzelmiş demek ki dün gece uğraştığıma değdi.

yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

nasıl yaptığımı sorarsanız bende bilmiyorum :)

bu sefer tbm çok düşük :P

yorumların tamamını okumadım. Buna benzer bi olay benimde basıma gelmıstı. izlenimler 800-1000 arasındayken bi gün bi anda 12000 oldu. Estesi gün gene aynı sekılde devam etti 800...
1 2 gün arastırdım patlayan video felan goremedım. Sanırım bi hata olmuştu.

arkadaşlar şimdi baktım ve reklam çıkmayan videoda reklamlar çıkıyor. düzelmiş demek ki dün gece uğraştığıma değdi.

yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

nasıl yaptığımı sorarsanız bende bilmiyorum :)

bu sefer tbm çok düşük :P

Hocam sana etiketi aciklamayi degistirdiginde reklamlarin hemen cikmayacagini,aradan bi sure gectikten sonra cikacagini soylemistim zaten :D Dun degistirdiginde dun icinde yada bugun cikar demistim, soyledigim gibide cikmis. TBM nin dusuk olmasinin sebebi videonun patlamasi, ayrica video onu reklam cikmasidir.Onun tbmsi buyuk ihtimal 0,02 yada 0,03 falandir o yuzden ortalama dusuk gorunur.

Hocam sana etiketi aciklamayi degistirdiginde reklamlarin hemen cikmayacagini,aradan bi sure gectikten sonra cikacagini soylemistim zaten :D Dun degistirdiginde dun icinde yada bugun cikar demistim, soyledigim gibide cikmis. TBM nin dusuk olmasinin sebebi videonun patlamasi, ayrica video onu reklam cikmasidir.Onun tbmsi buyuk ihtimal 0,02 yada 0,03 falandir o yuzden ortalama dusuk gorunur.

Biliyorum hocam dün veya bugün için demiştin aynen dediğin gibi oldu :-)
Yüksek tbm girdim bakalım belki yükselir. Dediğin gibi 0.02 tbm. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Biliyorum hocam dün veya bugün için demiştin aynen dediğin gibi oldu :-)
Yüksek tbm girdim bakalım belki yükselir. Dediğin gibi 0.02 tbm. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim

yukseltebilirsen sende bana yardim et :D bi turlu yukseltemedim ben.

An itibari ile reklamları devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim reklamlar çıkmaya başladı.

yorumların tamamını okumadım. Buna benzer bi olay benimde basıma gelmıstı. izlenimler 800-1000 arasındayken bi gün bi anda 12000 oldu. Estesi gün gene aynı sekılde devam etti 800...
1 2 gün arastırdım patlayan video felan goremedım. Sanırım bi hata olmuştu.

gene oldu :( patlama yapan herhangi bi video yok bütün kanalları tek tek dolaştım 301+ de kalanda yok tıkla ta yok :(

sx0mx.jpg

---------- Mesaj saat 23:23:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:31 civarında gönderildi. ----------

yokmu herhangi bi fikri olan

[MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION] hocam ilginçtir bu konuda paylaştığım istatistikler hala herhangi bir videoma yansımadı :-) toplamda 400k izlenim gösteriyor ama öyle bir Video yok :-)

[MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION] hocam ilginçtir bu konuda paylaştığım istatistikler hala herhangi bir videoma yansımadı :-) toplamda 400k izlenim gösteriyor ama öyle bir Video yok :-)

sanırım arada hata oluyo. bendede yansımamıstı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri