Patlama var ama tık inanılmaz düşük?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sagolda benim youtubedan cook cok para kazanma gibi bi amacim yok :D Bi ara gunluk 40 dolara kadar cikmisti iste o video patladigi zaman. Simdiyse sabit 2-3 dolar degisiyor gunluk. Oda yeter zaten, fazlasi lazim degil :D Sende dert etme o kadar. Rahat rahat uyu yani, yarin geceye yuzlerce tik goruceksin zaten hesabinda ayarlamalarini yaptiktan sonra :)

spjfh.jpg

sıfırlandı :eek::rolleyes:

Videoyu hala bulamadım arkdaşlar 2 gün boyunca donuk kalabilir mi?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

---------- Mesaj saat 13:28:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:39 civarında gönderildi. ----------

usta büyük ihtimal senin videoda reklam çıkmamış

ben bile 8k tıka 340tık almışım ya etiketlerinde problem var , video +18 mi ?

yok hocam 18 falan değil...

Videoyu hala bulamadım arkdaşlar 2 gün boyunca donuk kalabilir mi?

---------- Mesaj saat 13:28:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:39 civarında gönderildi. ----------

yok hocam 18 falan değil...

Baglayip sonradan unuttugun bi kanal olmasin? Yani bugun icinde bulamazsan videoyu buyuk ihtimalle boyle bi durumdur saniyorum. Yoksa bugun icinde o videonun kendisini belli etmesi lazim.

Baglayip sonradan unuttugun bi kanal olmasin? Yani bugun icinde bulamazsan videoyu buyuk ihtimalle boyle bi durumdur saniyorum. Yoksa bugun icinde o videonun kendisini belli etmesi lazim.

Daha dün belli olması lazımdı aslında. Ayrıca her açtığım kanalı not alıyorum. 2500 de takılan bir Video var onu takip ediyorum bakalım.

Hocam hepsini boşver toplasan 70k izlenim oldu dünden beri hiç kimse yorumda yapmıyor mu? Abone gelmiyor? Nasıl bi tezatlık bu?

Daha dün belli olması lazımdı aslında. Ayrıca her açtığım kanalı not alıyorum. 2500 de takılan bir Video var onu takip ediyorum bakalım.

Hocam hepsini boşver toplasan 70k izlenim oldu dünden beri hiç kimse yorumda yapmıyor mu? Abone gelmiyor? Nasıl bi tezatlık bu?

Yani videonun ne ile alakali olduguna bagli. Belki pekte yorum yapilmayacak biseydir. Benim patlayan videom toplamda 500k izlenim aldi ama begeniler toplamda belki 60 bile yoktu. Yorumda 20 civari ancak vardi. Video her zaman patladigi gun belli olmaz cunku youtube hemen guncellemiyo malesef. Suan ne kadar izlenime ulastin toplamda bugunluk? Adsense'den kontrol et.

Yani videonun ne ile alakali olduguna bagli. Belki pekte yorum yapilmayacak biseydir. Benim patlayan videom toplamda 500k izlenim aldi ama begeniler toplamda belki 60 bile yoktu. Yorumda 20 civari ancak vardi. Video her zaman patladigi gun belli olmaz cunku youtube hemen guncellemiyo malesef. Suan ne kadar izlenime ulastin toplamda bugunluk? Adsense'den kontrol et.

Bir videodan şüpheleniyorum dediğin gibi 10 yorum anca var 50 kadar beğeni var. Dediğim kanal rusça içerikli acaba youtube da rusça reklam mı yok. Bugün 40k hocam. Sabah 10da sıfırlandı desek yarım günde 40k. Ah bi partner olsaydım :-)

Bir videodan şüpheleniyorum dediğin gibi 10 yorum anca var 50 kadar beğeni var. Dediğim kanal rusça içerikli acaba youtube da rusça reklam mı yok. Bugün 40k hocam. Sabah 10da sıfırlandı desek yarım günde 40k. Ah bi partner olsaydım :-)

videoyu kendin kontrol ettin mi reklam cikiyor mu? Rusya'da reklam tabii ki cikiyor.

İyide adsense zaten reklam çıkmayan görüntülemeleri panele yansıtmaz ki benim bildiğim sadece reklam çıkan izlenimler gözükür panelde

baktım hocam reklam çıkmıyor ya :( tarayıcıları değiştirp baktım reklam yok.. pasif-aktif yaptım yok...

bak simdi, once videoyu ozele al,para kazanmayi kapat. Sonra basligini ve etiketlerini degistir. Ondan sonra ozelden cikart yine para kazanmaya aktif et. Bugun yada en gec yarin reklamlar cikmaya baslar.Basligi cok fazla degistirme, videonun hiti dusmesin.

bak simdi, once videoyu ozele al,para kazanmayi kapat. Sonra basligini ve etiketlerini degistir. Ondan sonra ozelden cikart yine para kazanmaya aktif et. Bugun yada en gec yarin reklamlar cikmaya baslar.

başlığı değiştiremem ki rusça :)

hadi etiketleri değiştitirm...

onemli degil o etiketleri degistir, aciklamayada basliktaki seyi kopyala bi kac kez. Hatta hic etiket girme istiyosan. etiketler ruscamiydi bu arada?

açıklama bşlıktan farklıydı başlığıda kopyalamıştım. açıklamayı ve etiketleri temizledim denedim yine gelmiyor yaw. evet rusça etiket

boş bir şekilde kalsa mı acaba? zaten reklam çıkmıyor eitek olmazsa daha kötü olur sanırım.

yok ya çıkmıyor reklam. başka videolara bakıyorum çıkıyor bunda çıkmıyor :(

açıklama bşlıktan farklıydı başlığıda kopyalamıştım. açıklamayı ve etiketleri temizledim denedim yine gelmiyor yaw. evet rusça etiket

boş bir şekilde kalsa mı acaba? zaten reklam çıkmıyor eitek olmazsa daha kötü olur sanırım.

yok ya çıkmıyor reklam. başka videolara bakıyorum çıkıyor bunda çıkmıyor :(

gireceksende ingilizce etiket gir bekle. Hemen cikmaz zaten. 1 gun bile vakit alabilir.

gireceksende ingilizce etiket gir bekle. Hemen cikmaz zaten. 1 gun bile vakit alabilir.

gitti paracıklar bugün 50k oldu :( ingilizce etiket girdim rusçada girdim bir kaç tane.. bakalım nolacak.. gece falan durumu paylaşacağım.. Allah razı olsun hocam

edit: tüm videolarda reklam çıkıyor bir tek bunda çıkmıyor :(

gitti paracıklar bugün 50k oldu :( ingilizce etiket girdim rusçada girdim bir kaç tane.. bakalım nolacak.. gece falan durumu paylaşacağım.. Allah razı olsun hocam

Hocam gelecegi yokmus demekki o paranin :D Bak diyorum sen yine erken farkettin, ben 5 gun sonra ancak farkedebildim durumu. Simdi sana tavsiyem ayni videoyu farkli kanallarina falanda atman. Onun izlenimi bi sure boyle devam edecek cunku.

Hocam gelecegi yokmus demekki o paranin :D Bak diyorum sen yine erken farkettin, ben 5 gun sonra ancak farkedebildim durumu. Simdi sana tavsiyem ayni videoyu farkli kanallarina falanda atman. Onun izlenimi bi sure boyle devam edecek cunku.

yüklemiştim hocam zaten :) diğerinde reklam çıkıyor şansa bak :) ama izlenimi az onun

---------- Mesaj saat 18:04:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:36 civarında gönderildi. ----------

4a6amyva.jpg

Son durum içler acısı :-) gülüyorum artık

yüklemiştim hocam zaten :) diğerinde reklam çıkıyor şansa bak :) ama izlenimi az onun

---------- Mesaj saat 18:04:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:36 civarında gönderildi. ----------

4a6amyva.jpg

Son durum içler acısı :-) gülüyorum artık

Bi degisiklik var mi hocam cikti mi reklamlar yoksa hala ayni mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri