Patlayan gmaillere belki bir çözüm olabilir

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oppon

Kayıtlı Üye
Merhaba aklıma birşey geldi forumda en az stoktan patlayan 20bin gmail vardır diye tahmin ediyorum.

Peki partnere soksak bunları dandikte olsa mesela MN yada Rec. bunlara sokup spam kanal doldursak ?. kapananı ödemiyor biliyorum fakat ülke seçmeyede gerek kalmayacağından zarar 10 yerine 3-4 olmaz mı :)

Aklıma geldi paylaştım :).

ne gerek var
bu olay güncellemeden kaynaklanıyor
en fazla 5 günü var

zaten quize artık giremezsek.
atacağı kanalları ve elimde patlayan mailleri iyi diyebileceğim bi partnere sokup özentisiz şekilde video basıp geçecem.

ne gerek var
en fazla 5 günü var

aklıma geldi sadece. eğer güncellemeden sonra düzelmezse diye insanlar kendini yeyip bitirmesin haa bu da var desin diye bi paylaşayım dedim. Amacım Trollemek değil yani :)

Merhaba aklıma birşey geldi forumda en az stoktan patlayan 20bin gmail vardır diye tahmin ediyorum.

Peki partnere soksak bunları dandikte olsa mesela MN yada Rec. bunlara sokup spam kanal doldursak ?. kapananı ödemiyor biliyorum fakat ülke seçmeyede gerek kalmayacağından zarar 10 yerine 3-4 olmaz mı :)

Aklıma geldi paylaştım :).

:D :D Hocam bunu düşünün tek sen değilsin :D kaç kişi böyle yapacak zaten ama ayın 15 ine kadar bekle yeni bir güncelleme gelmezse öyle yaparsın artık maillerin sağlamlıgıyla alakalı birşey değil ama bence y önce girişlerle android i bitirmeye çalıştı baktı olmadı bunla bitirdi demekki android mail +youtube aşırı artmıştı onlarda böyle birşey geliştirdiler sıkıntı değil ben çözümü buldum bile :D ama android yöntemlerinin tümünün devri bitti

:D :D Hocam bunu düşünün tek sen değilsin :D kaç kişi böyle yapacak zaten ama ayın 15 ine kadar bekle yeni bir güncelleme gelmezse öyle yaparsın artık maillerin sağlamlıgıyla alakalı birşey değil ama bence y önce girişlerle android i bitirmeye çalıştı baktı olmadı bunla bitirdi demekki android mail +youtube aşırı artmıştı onlarda böyle birşey geliştirdiler sıkıntı değil ben çözümü buldum bile :D ama android yöntemlerinin tümünün devri bitti

bizede söylesende çözümü bizde aramasak hocam ya :)

bizede söylesende çözümü bizde aramasak hocam ya :)

:D Yok hocam k.bakma daha ekibe bile söylemedim babam bile bilmiyor

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

ne gerek var
en fazla 5 günü var

sanmıyorum hocam 15 inde daha 2-3 güncelleme daha gelebilir ama bu olay düzelmez neden derseniz eğer bu bir hata olsaydı Youtube çoktan bunu düzeltirdi dünyadan kaç şikayet olmuştur Allah bilir ama hiç ellemiyor demekki artık böyle olacak tabi bu benim düşüncem herşey 15 inde kesinleşir ona göre adım atar herkes bide şey var login paneli hatası gelmişti yine android için yani bu androide vurulan 2. darbe ilk darbe olsa hadi hatadır deyip geçerdikte 2. hata değildir

:D Yok hocam k.bakma daha ekibe bile söylemedim babam bile bilmiyor

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

sanmıyorum hocam 15 inde daha 2-3 güncelleme daha gelebilir ama bu olay düzelmez neden derseniz eğer bu bir hata olsaydı Youtube çoktan bunu düzeltirdi dünyadan kaç şikayet olmuştur Allah bilir ama hiç ellemiyor demekki artık böyle olacak tabi bu benim düşüncem herşey 15 inde kesinleşir ona göre adım atar herkes bide şey var login paneli hatası gelmişti yine android için yani bu androide vurulan 2. darbe ilk darbe olsa hadi hatadır deyip geçerdikte 2. hata değildir

direk ortadan kaldırsaydı bende böyle düşünürdüm ama kanal ayarlarından almış kanal hakkında sekmesine taşımış, ben bu yüzden sorun yaşandığını düşünüyorum

kapanan kanalı partnere bağlayınca para kazanma açılıyomu deneyen var mı peki bi de onu sorsam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri