♕♕ Patron Çıldırdı 4000 Saat Hizmeti ♕♕

• Kullanıcı faruukx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Arkadaşlar sanırım aylardır beklediğim son bugün oldu 2 yöntemle izlenme denedim fakat YouTube algılamadı güncelleme bitince tekrar haber vereceğim herkese hayırlı akşamlar

İlk mesajdan kaldırılmamış henüz ancak ben bilgilendireyim sizi, malesef 30 gün garantisi temin edilememektedir. 12 gün içinde 1000 saat kayıp yaşadım, telafi edilemedi. Faruk arkadaşımız iyi biri ancak bu garantiyi malesef veremiyor, o yüzden izlenim almadan önce bu riski göze alın. Sistemsel sıkıntılar tabi ki olabilir ancak ben izlenim konusunda bilgili olsam kendi işimi halledebilirdim, bilmediğimden ve daha öncede çok silinme ve satıcıların sözlerinde durmaması olaylarını yaşadığımdan 30 gün garantisine güvendim ve para karşılığında bu hizmeti almayı seçtim.

Son düzenleme:
İlk mesajdan kaldırılmamış henüz ancak ben bilgilendireyim sizi, malesef 30 gün garantisi temin edilememektedir. 12 gün içinde 1000 saat kayıp yaşadım, telafi edilemedi. Faruk arkadaşımız iyi biri ancak bu garantiyi malesef veremiyor, o yüzden izlenim almadan önce bu riski göze alın. Sistemsel sıkıntılar tabi ki olabilir ancak ben izlenim konusunda bilgili olsam kendi işimi halledebilirdim, bilmediğimden ve daha öncede çok silinme ve satıcıların sözlerinde durmaması olaylarını yaşadığımdan 30 gün garantisine güvendim ve para karşılığında bu hizmeti almayı seçtim.

Kayıp farketmiyor hocam eger hizmet tam degilse ve 30 gün olmadı ise iade edilecektir. Konusunda YouTube gibi birşey belirtilmediği için arkadaşla bir kaç kanal çalıştım güzel işler çıkardı sağ olsun :) son aldığım hizmet tam degil ya da eksik ise bunun parası ödendi sonuçta iade geçileceğini düşünüyorum umarım kimse magdur edilmez çözüldüğü takdirde tekrar devam eder.
Bu benim görüşümdür.

240 TL SATIŞ GÜNCELDİR .

https://join.skype.com/invite/mV8fCicwvU81

Bir kanal için 4k saat hizmeti satın alındı.Arkadaş sağolsun ilgili birisi. İnşallah hizmet bittikten sonra düşme olmaz ve devamlı alışverişimiz olur.

4k izlenim geldi. Tesekkürler eskidende almıstım kanal açtım İzlenimlerinle, umarım kalıcı olur yine

Başlıkla söylediğiniz fiyat farklı. Güncel fiyatı ilk mesajınıza ekleyip, başlığın da ona göre düzenlenmesi için report eder misiniz?

fiyat sürekli farklı oluyor ortalama 230 300 arası ondan dolayı yapmadım.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

sunucu 2

4000 saat hizmeti 2 gün içinde biter 1saat video şartı vardır.
350 tl

fiyat sürekli farklı oluyor ortalama 230 300 arası ondan dolayı yapmadım.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

sunucu 2

4000 saat hizmeti 2 gün içinde biter 1saat video şartı vardır.
350 tl

Arkadaşım fiyatın sürekli değişiyorsa başlığa neden sabit fiyat gibi fiyat yazıyorsun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri