payniko nickli sahistan sikayetciyim

• Kullanıcı XBoxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XBoxer

Kayıtlı Üye
Bastan aciklama yapayim:
Konuyu sahte telif olarak algilayanlar cikabilir, konumuz sahte telif degildir. Sahte telif ile isim olmaz, arkadas ile anlasmamiz dogrultusunda sahte telif gereksinimi oldugu icin yonteme basvurulmustur.

Para kazanmasi kapanan kanallarimi tekrar acabilmek icin konulari okurken [MENTION=2536]payniko[/MENTION] isimli kullanicinin mesajlarina rastladim.

Mesaj gecmisi
http://www.ytpara.com/search.php?searchid=441262

Ilgili konulardan birkaci
http://www.ytpara.com/konu-disi/24215-allah-rizasi-icin-kanalimi-fraglarmisiniz.html

http://www.ytpara.com/youtube-ban/2...rini-hatirlamadigim-kanali-kapatabilirim.html

http://www.ytpara.com/telif-sikayet...yon-3-kanal-report-ediyoruz-8.html#post283292

Kendisi giris bilgilerini hatirlamadigi bir kanal yuzunden surekli para kazanmasinin kapatildigini soyleyip yardim ariyordu.

Aramizda gecen mesajlasma su:
XBoxer
2 gunde bir kapanan kanallari geri acabiliyormusun? forumdaki yeni ve eski yontemleri denedim ama olmadi. farkli yontemin varsa yardimci olabilirsen sorunlu kanalini kapatabilirim.

[MENTION=2536]payniko[/MENTION]
valla hocam sen kapat ben aynı gün içinde açarım
alt kanal ana kanal farketmz

XBoxer
ama bana yontemi gostermen lazim, cunku 100 den fazla kanal gitti. Tum sorunlu kanallari temizleyene kadar tekrar tekrar ac kapa yapmam gerekecek.

[MENTION=2536]payniko[/MENTION]
zaten yöntemi sölicem siz yapacaksınız hocam

Bunun uzerine calismalara basladim.
Ilk suphemi ceken sey, kendisine gunluk bilgiler vermek icin mesajlar attigimda hicbirine donus yapmamasi oldu. Umursamiyor herhalde deyip calismayi biraktiktan birkac gun sonra, sanki ben onun iscisiymisim gibi
hala beklemedeyim
diye mesaj atti. Ya sabir deyip calismalara devam ettim ve neticede cuma sabahi sorunlu kanali kapatildi.

Kendisine bildirim yaptim ve bugun sureklinin foruma giris cikis saatlerini kontrol ettim. Foruma bircok kez girmesine ve mesajlari okumasina ragmen geri donus yapmadi.

Kanal telif yontemi ile kapatildi. Telifi atan ben oldugum icin zaten yarin geri cekecegim telifleri ve kanal tekrar acilacak, ama 1 telif birakacagim ki telif tarihinden itibaren 6 ay daha beklesin kanalin temizlenmesi icin. 6 ay dolmadan da tekrar telif atip beklemesini bir 6 ay daha uzatacagim.

Arkadas biraz uyanik geciniyor herhalde, para kazanmayi geri acma konusunda bilgisi oldugundan da supheliyim, kendi isini gordurtmek icin yem atti diye dusunuyorum.

Ortada para anlasmasi olmamasi ragmen, bilgi takas anlasmasi var. Sonucta bu da dolandiricilik kategorisine girer. Ortada benim harcamis oldugum zaman ve emek var. Ha arkadas yardima ihtiyacim var diye rica etseydi o baskaydi, ama bu sekilde enayi yerine konmak hos degil. Bundan sonra youtube tan ekmek yiyemez o da ayri konu. 2 kanalini buldum, digerlerini de yavas yavas bulup patlatirim. Sonra buraya gelip te aglamasin.

[MENTION=2536]payniko[/MENTION] kullanicisinin dolandiricilik sebebi ile banlanmasini talep ediyorum. Forumumuzdaki bilgi bankasindan yararlanmayi hak etmedigini dusunuyorum.

Konulara tek tarafli yaklasmak olmaz. [MENTION=2536]payniko[/MENTION] Yarin gun icinde buraya yazmaz ve ben burada olmaz isem [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] , [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] geregini yapar.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] üstat konuda

Hayatımda topu bu kadar çabuk başkasına atabilen birini görmedim :D Her şeyi geçtim adam online olmayı gizlemiş sırf böyle yapılmasın diye sen fişliyorsun konuda diye :D Ben iki kere okudum konuyu tam kavrayamadım başım çatlıyor, eğer gerekirse sabah ben de ilgilenebilirim, adettendir bu arada [MENTION=2536]payniko[/MENTION] gelsin savunmasını yapsın, konuya davet etmiş olalım.

Konulara tek tarafli yaklasmak olmaz. [MENTION=2536]payniko[/MENTION] Yarin gun icinde buraya yazmaz ve ben burada olmaz isem [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] , [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] geregini yapar.

Abi bu [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 'un içi fesat biliyorsun :)

Neyse şikayet konusunu mahvetmeyelim.

bir insanı lekelemek çok kolay
1 hafta bekledim ben sonuçlansın olay diye arkadaş 1 gün beklemeden konu açmış :)) arkadaşa gerekli mesajı atıyorum

Bundan sonra youtube tan ekmek yiyemez o da ayri konu. 2 kanalini buldum, digerlerini de yavas yavas bulup patlatirim.

ne olursa olsun,haklı olsanız da bu kelimeleri yakıştıramadım...
haklıyken haksız duruma düşmeyin ve bunun kelimesini bile kullanmayın.

bu aradada arkadaş 2 kanalımı daha bulmuşta benim başka kanalım yokki :)

bu aradada arkadaş 2 kanalımı daha bulmuşta benim başka kanalım yokki :)

[MENTION=2536]payniko[/MENTION] ve [MENTION=2324]XBoxer[/MENTION] kendi aranızda bugün içinde durumu çözmezseniz, ya da şikayetiniz devam etmekteyse bize bildirin biz çözelim. Bu şekilde olursa [MENTION=2536]payniko[/MENTION], sizden daha kapsamlı bir yanıt bekliyor olacağız olayları açıklayan, kendi aranızda bir çözüm bulursanız problem yok.

[MENTION=2536]payniko[/MENTION] ve [MENTION=2324]XBoxer[/MENTION] kendi aranızda bugün içinde durumu çözmezseniz, ya da şikayetiniz devam etmekteyse bize bildirin biz çözelim. Bu şekilde olursa [MENTION=2536]payniko[/MENTION], sizden daha kapsamlı bir yanıt bekliyor olacağız olayları açıklayan, kendi aranızda bir çözüm bulursanız problem yok.

arkadaşa söz verdiğim gibi kendim sürekli kullandığım taktiği fotoğraflarla anlattım
yapıp yapamamak yada işe yarayıp yaramamasını bilemem

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION], [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Sikayetim devam etmekte.

Bu sahsa ilk mesaj attigimda forumdaki yontemlerin ise yaramadigini soyledim, o da ozel taktigi oldugunu soyledigi icin anlastim. Bu konuyu acmasam cevap dahi vermezdi ama simdi alelacele birseyler yazmak icin iwocan in (http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html) konusundaki ekran goruntulerini bana gondermis, dalga gecer gibi ekran goruntuleri ile anlattim diyor. Yonetim mesaj kutuma diledigi gibi erisip mesaji gorebilir.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION], [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Sikayetim devam etmekte.

Bu sahsa ilk mesaj attigimda forumdaki yontemlerin ise yaramadigini soyledim, o da ozel taktigi oldugunu soyledigi icin anlastim. Bu konuyu acmasam cevap dahi vermezdi ama simdi alelacele birseyler yazmak icin iwocan in (http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html) konusundaki ekran goruntulerini bana gondermis, dalga gecer gibi ekran goruntuleri ile anlattim diyor. Yonetim mesaj kutuma diledigi gibi erisip mesaji gorebilir.

Kendisinden ilgili özel mesajlar talep edildi.

---------- Mesaj saat 23:28:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:32 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2536]payniko[/MENTION] şikayette bulunan kişi özellikle forumdaki tüm yöntemleri denemiş olduğunu belirtmiş olmasına rağmen, siz özel bir yönteminiz olduğunu alt kanalları da açabileceğinizi belirtmişsiniz. Ardından sizin belirttiğiniz işi yaptıktan sonra arkadaş (ki bu süreç zarfında maddi ve zaman olarak zarar yaşamış arkadaş), ona forumdaki bir konudan bir iki resim atmışsınız sadece. Mesajları inceledim ve [MENTION=2324]XBoxer[/MENTION]'ı haklı buldum. Sana son kez kendini ifade etme ve XBoxer'ı ikna etme hakkı sunuyorum. Aksi takdirde bilinçli sahtekarlıktan dolayı süresiz forumdan uzaklaştırılacaksınız.

ben arkadaşa özel bir yöntemim olduğunu söylemedim
valla hocam sen kapat ben aynı gün içinde açarım
alt kanal ana kanal farketmz

tüm kanallarımı açtığım yöntemin olduğunu söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri