Arkadaşlar bu sorunu çözen var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu bi sorun mu payoneerde normal kendi kimlik bilgilerin ulaştırınca ödemni alıyorsun ancak abd adsennse vergi probleminiz varsa eğer makul fiyata çözen biri var r10da forumdanda önerdim bu şekilde hallettiler
aynen o. Tam anlatamadım. Makul fiyattan kasıt ne?
valla hocam 300 tl ye onaylıyolar forumdan yaptıranlarda var bedne yaptırdım güven %100 yani
hocam millet 500 tl istiyo bu arkadaş 300 tl ye yapıyo yalnız şunu unutma hocam vergi noyu sadece 1 kez girme hakkın var eğer yanlış girersen manuel incelemeye düşüyo adsense haberin olsun nasıl yaparsın bilmem ama aman dikkat ilk girişte doğru girmek lazım
20 dolara full onaylanmış olarak satanlar var diye hatırlıyorum.Madem vergi numarası isteniyor o zaman Türkiye'den açın.
hocam pm atarmısınız kim satıyor? türkiye adsense bile 500 lira fiyat çekilirken abd adsense 20 dolar a süper yani. Vergi bilgisi olayı tehlikeli yani sakata gelinir saglam birinden alınmazsa
Hocam adresi Türkiye verirsiniz.Önce bir araştırın emin olun.
GET google adsense account fully approved only 20$ - 1ranksseo
abd adsensede adresi deyiştiremezsiniz türkiye ise türkiyedeki şehirleri yazabilirsiniz
abd ise abd deki şehirleri
bu arada gerçek oldugundan eminmisin pek inandırıcı gelmiyor biz enayiyiz o zman burada 500 tl veriyoruz tr pinli adsenseye
Dogru oldugunu varasyarsak bile bunlar aynı adrese sürüyle adsense basıyor gibi bişeydir hepsi banlanır
Hocam adresi Türkiye verirsiniz.Önce bir araştırın emin olun.
GET google adsense account fully approved only 20$ - 1ranksseo
hocam paylaşım için teşekkürler ancak 20 dolara eğer bu site satıyorsa yukarıdaki arkadaşın dediği gbi oluyor o zaman tr adsenseler bile pahalıya geliyo neyse izlediğim kadarıyla wep adsense kod activasyonu gösteriyor youtube de nasıl işler bilemem
Payoneer ile adsense ödemesi alıyorum ama Almanya banka hesabı ile,onu da herkese açmıyorlar herhangi bi başvurusu yok,bazı hesaplara kendileri tanımlıyorlar.Tabi almanya da bir tanıdık lazım adres doğrulaması için.
![]()
hocam paylaşım için teşekkürler ancak 20 dolara eğer bu site satıyorsa yukarıdaki arkadaşın dediği gbi oluyor o zaman tr adsenseler bile pahalıya geliyo neyse izlediğim kadarıyla wep adsense kod activasyonu gösteriyor youtube de nasıl işler bilemem
Biraz araştırmak lazım.Özellikle web sektörüne yeni başlayanlar adsense almakta zorlanıyor.Özellikle ingilizce siteler çok kolay adsense alıyor.20 doları da vermeye gerek yok.Açıp ufak bir site 10/15 güzel makale ve az da hit gelmeye başlayınca başvurmak lazım.
Valla pinli hazır adsense için 20$ vermeye razıyım ben.
Aslında orda kanıt gösteriyor.yani adsensenin onayli olduğunu gösteriyor.Reklam çıkıyor ya
---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------
Almanya da tanıdığı olmayan yoktur. Yapılış yöntemini anlatır mısın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.