Payoneer Amerikan TIB(vergi no)

bu bi sorun mu payoneerde normal kendi kimlik bilgilerin ulaştırınca ödemni alıyorsun ancak abd adsennse vergi probleminiz varsa eğer makul fiyata çözen biri var r10da forumdanda önerdim bu şekilde hallettiler

bu bi sorun mu payoneerde normal kendi kimlik bilgilerin ulaştırınca ödemni alıyorsun ancak abd adsennse vergi probleminiz varsa eğer makul fiyata çözen biri var r10da forumdanda önerdim bu şekilde hallettiler

aynen o. Tam anlatamadım. Makul fiyattan kasıt ne?

hocam millet 500 tl istiyo bu arkadaş 300 tl ye yapıyo yalnız şunu unutma hocam vergi noyu sadece 1 kez girme hakkın var eğer yanlış girersen manuel incelemeye düşüyo adsense haberin olsun nasıl yaparsın bilmem ama aman dikkat ilk girişte doğru girmek lazım ve en önemlşisi de ABD yasaları çok ciddi eğer aynı vergi numarası başka hesaba girilirse adsense banlanmasını geçtim yasal anlamda hukuki zorluklarla karşılaşa bilrsiniz hocam bu kadar ciddi

Son düzenleme:
hocam millet 500 tl istiyo bu arkadaş 300 tl ye yapıyo yalnız şunu unutma hocam vergi noyu sadece 1 kez girme hakkın var eğer yanlış girersen manuel incelemeye düşüyo adsense haberin olsun nasıl yaparsın bilmem ama aman dikkat ilk girişte doğru girmek lazım

Benim bütçeyi aştı o rakamlar hocam.
Tavsiyene dikkat edeceğim hocam. Sağolasın

20 dolara full onaylanmış olarak satanlar var diye hatırlıyorum.Madem vergi numarası isteniyor o zaman Türkiye'den açın.

[MENTION=12651]niyazi16[/MENTION]

Benim şuanda içinde kesinleşmiş olan mevcut. Ancak vergi no dan dolayı ödeme alamıyorum. Şu arkadaşın r10 nickini, varsa konusunu PM'den iletir misin?

20 dolara full onaylanmış olarak satanlar var diye hatırlıyorum.Madem vergi numarası isteniyor o zaman Türkiye'den açın.

hocam pm atarmısınız kim satıyor? türkiye adsense bile 500 lira fiyat çekilirken abd adsense 20 dolar a süper yani. Vergi bilgisi olayı tehlikeli yani sakata gelinir saglam birinden alınmazsa

Hocam adresi Türkiye verirsiniz.Önce bir araştırın emin olun.

GET google adsense account fully approved only 20$ - 1ranksseo

abd adsensede adresi deyiştiremezsiniz türkiye ise türkiyedeki şehirleri yazabilirsiniz

abd ise abd deki şehirleri

bu arada gerçek oldugundan eminmisin pek inandırıcı gelmiyor biz enayiyiz o zman burada 500 tl veriyoruz tr pinli adsenseye
Dogru oldugunu varasyarsak bile bunlar aynı adrese sürüyle adsense basıyor gibi bişeydir hepsi banlanır

Payoneer ile adsense ödemesi alıyorum ama Almanya banka hesabı ile,onu da herkese açmıyorlar herhangi bi başvurusu yok,bazı hesaplara kendileri tanımlıyorlar.Tabi almanya da bir tanıdık lazım adres doğrulaması için.

2nbdlit.jpg

25 ve 40 dolara satanlar var.Araştırın hocam.
abd adsensede adresi deyiştiremezsiniz türkiye ise türkiyedeki şehirleri yazabilirsiniz

abd ise abd deki şehirleri

bu arada gerçek oldugundan eminmisin pek inandırıcı gelmiyor biz enayiyiz o zman burada 500 tl veriyoruz tr pinli adsenseye
Dogru oldugunu varasyarsak bile bunlar aynı adrese sürüyle adsense basıyor gibi bişeydir hepsi banlanır

hocam paylaşım için teşekkürler ancak 20 dolara eğer bu site satıyorsa yukarıdaki arkadaşın dediği gbi oluyor o zaman tr adsenseler bile pahalıya geliyo neyse izlediğim kadarıyla wep adsense kod activasyonu gösteriyor youtube de nasıl işler bilemem

Aslında orda kanıt gösteriyor.yani adsensenin onayli olduğunu gösteriyor.Reklam çıkıyor ya

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

Payoneer ile adsense ödemesi alıyorum ama Almanya banka hesabı ile,onu da herkese açmıyorlar herhangi bi başvurusu yok,bazı hesaplara kendileri tanımlıyorlar.Tabi almanya da bir tanıdık lazım adres doğrulaması için.

2nbdlit.jpg

Almanya da tanıdığı olmayan yoktur. Yapılış yöntemini anlatır mısın?

Biraz araştırmak lazım.Özellikle web sektörüne yeni başlayanlar adsense almakta zorlanıyor.Özellikle ingilizce siteler çok kolay adsense alıyor.20 doları da vermeye gerek yok.Açıp ufak bir site 10/15 güzel makale ve az da hit gelmeye başlayınca başvurmak lazım.
hocam paylaşım için teşekkürler ancak 20 dolara eğer bu site satıyorsa yukarıdaki arkadaşın dediği gbi oluyor o zaman tr adsenseler bile pahalıya geliyo neyse izlediğim kadarıyla wep adsense kod activasyonu gösteriyor youtube de nasıl işler bilemem

Biraz araştırmak lazım.Özellikle web sektörüne yeni başlayanlar adsense almakta zorlanıyor.Özellikle ingilizce siteler çok kolay adsense alıyor.20 doları da vermeye gerek yok.Açıp ufak bir site 10/15 güzel makale ve az da hit gelmeye başlayınca başvurmak lazım.

Valla pinli hazır adsense için 20$ vermeye razıyım ben.

Aslında orda kanıt gösteriyor.yani adsensenin onayli olduğunu gösteriyor.Reklam çıkıyor ya

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

Almanya da tanıdığı olmayan yoktur. Yapılış yöntemini anlatır mısın?

Farklı birşey yok hocam Türkiye'de olduğu gibi aynen.Almanya daki adrese PIN geliyor ve sana verilen banka hesap bilgilerini giriyorsun o kadar.

156ecz6.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri