Payoneer ATM Para çekme sorunu

Holyhero

Kayıtlı Üye
Payoneer kartımla atmden para çekmek istedim Teb atm hata verdi ve parayı vermedi ama bakiyeden para düştü ne yapmam gerekiyor. Teb i aradım payoneer ile iletişime geçin dedi.

Edit: Sorun Çözüldü aynı sorunu yaşayanlar için anlatayım;
Aslında pek birşey yapmanıza gerek yok sistem otomatik olarak 10 gün sonra geri yatırıyor ancak siz durumu yine de payoneer'e iletin.Bankayı aramanıza gerek yok.Bu durum 3 defa başıma geldi 3'ünde de yaklaşık 10 gün sürdü geri yatması.
Atm para vermeyince işlem payoneer hesabınızda açık provizyon işlem olarak beklemede gözükür ve 10 gün içinde paranız karta iade ediliyor.
Siz yinede durumu https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us bu adresten payoneer'e iletin.Paranın ne zaman size iade edileceğini mail atıyorlar.
O adrese giriş yapıp Send Message'yi tıklayın.Mesaj dilini türkçe seçip
Kategoriyi;
Prepaid Card
Transactions And Balance
The ATM didn't dispanse cash. Bu şekilde seçin ve alt kısma kısaca durumu türkçe yazıp gönderin.
Daha sonra payoneer size mail atıyor ve işlemin beklemede olduğunu hangi tarihte paranın hesabınıza geri yatacağını bildiriyor yaklaşık 10 gün sonra para hesabınıza geri yatıyor.

Teb'in kur bozum diğer bankalara göre daha avantajlı fakat atmlerde bu sorun daha sık oluyor o yüzden ben mecbur kalmadıkça teb yerine başka banka kullanıyorum.Hatta miktar yüksek ise tek seferde bankaya çekim talep ediyorum bilginize.
Edit2: Parayı hafta sonu değil hafta içi mesai saatleri içinde çekin bozdururken kurlar daha yüksek olur.

Son düzenleme:
Payoneer kartımla atmden para çekmek istedim Teb atm hata verdi ve parayı vermedi ama bakiyeden para düştü ne yapmam gerekiyor nereyi aramaliyim Teb i aradım payoneer i arayın dedi payoneer numarasi ne? Hesapta kalan parayi baska teb atmden cektim %6 işlem ücreti kesti kalan paradan hiç oldu.Hafta sonu diye mi %6 kesinti çok değil mi?

Eğer bakiye sorgulama yada hesap çekimi yaparsan zaten kesiyor. Evde dolar üzerinden hesapla kesintiyle beraber öyle 1 kerede çek 20-30 tl kalsın onuda marketlerde kullanabilirsin :)

Yada bankana aktarabilirsin.

Bakiye sorgulayinca para mı kesiyor hesaptaki para hiç oldu ya

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Atm arızalı diye parayi vermedi peki o para ne olcak?

Bakiye sorgulayinca para mı kesiyor hesaptaki para hiç oldu ya

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Atm arızalı diye parayi vermedi peki o para ne olcak?

Ben öyle biliyorum hocam çünkü o aracı ATM.

O konuda payonner e bir mail atınız normal şartlarda TEB'in kartı olsaydı dilekçe yazılıyordu sonra para hesaplanıyordu ve alıyordunuz sistem böyle işliyordu. Geçmiş olsun :(

Ben öyle biliyorum hocam çünkü o aracı ATM.

O konuda payonner e bir mail atınız normal şartlarda TEB'in kartı olsaydı dilekçe yazılıyordu sonra para hesaplanıyordu ve alıyordunuz sistem böyle işliyordu. Geçmiş olsun :(

Sağol dostum valla teb i aradım bilgileri aldı tek tek işlem başlattı atm incelenecek filan sonra belki geri yatar para beklicez bakalım. Valla en sonunda partner şirketten çıkıp adsense geçeceğim hem partner kesiyor bide payoneer %6 kesti soygun resmen ya

işbankası atmlerinden ne kadar çekersen çek 2.15$ kesinti yapıyor. ancak kur 0.20 kuruş düşük oluyor mesela 3.4 den hesaplayıp 2.15i de çıkartıp çekebilirsin tl olarak. Sterlin olarak işlem yapılmasını sorduğunda tl ile işlem yapılsını seçiceksin

işbankası atmlerinden ne kadar çekersen çek 2.15$ kesinti yapıyor. ancak kur 0.20 kuruş düşük oluyor mesela 3.4 den hesaplayıp 2.15i de çıkartıp çekebilirsin tl olarak. Sterlin olarak işlem yapılmasını sorduğunda tl ile işlem yapılsını seçiceksin

En az kesinti yaptığı yöntem bu mu? Benim USD olarak geliyor para.
Payoneer in sitesinde banka hesabına transferde %2 kesiyor yazıyor. Bankadan dolar hesabı açsam ona çeksem yüzde 2 kesinti ile çekmek daha mı mantıklı?

En az kesinti yaptığı yöntem bu mu? Benim USD olarak geliyor para.
Payoneer in sitesinde banka hesabına transferde %2 kesiyor yazıyor. Bankadan dolar hesabı açsam ona çeksem yüzde 2 kesinti ile çekmek daha mı mantıklı?

%2 kesinti yalan banka da kesinti alıyor. Hemde baya bekliyorsun gelmesini. En mantıklısı böyle 1 senedir böyle çekiyorum.

Birşey yapmana gerek yok,en fazla 10 gün içinde para payoneer hesabına geri yatacak. Yabancı menşeili kartlarda sık yaşanan sorun.Ben bu yüzden kartı mecbur olmadıkça kullanmıyorum bakiyeyi direk bankaya çekiyorum.

Geçenlerde bankaya çekim yaptım 380 lira yatacak diye mail geldi bankada 350 vardı 30 lira banka mı kesti bilmiyorum ama çok fazla kesinti oluyor.

Cevaplar için teşekkür ederim bakalım bekliyorum geri yatmasını.
Kesinti olmaması için kart ile alışveriş yapayım o zaman nakit çekeyim deyince para yok olup gidiyor

2 defadır çok fazla kesinti oluyor dolar kartın olması ve dolar çekmeme rağmen %4 kesinti yaşıyorum cidden çok fazla e yıllık 30 dolar bırde kart bedeli verıyoruz ne anlamı kalıyor kartla çekim yapmanın bunun bı yolunu bılen varmı acaba teb ve fınansbank atmlerı

Aynen %6 işlem ücreti aldı Teb gerçekten fazla başka yollar vardır belki

dostum 100$ cekersek gunluk kur 3.50tl oldugunu dusunursek elımıze gecen tl ne oluyor bı zahmet hesaplarmısın

dostum 100$ cekersek gunluk kur 3.50tl oldugunu dusunursek elımıze gecen tl ne oluyor bı zahmet hesaplarmısın
320 lira kesin çekersin çekilemeyen hesabında kalır büyük ihtimal 3-4 dolar kalabilir.
Tekrar söylüyorum işlemi kesinlikle tl ile yapın. orda işlem gbp ilemi yapılsın diye soruyor gbp için evet, tl için hayırı seçin diyor. hayırı seçiceksin

karttan çekmeyipte payoneerdeki parayı direkt bankaya transfer etmek daha mantıklı değilmi

Bu kesintiler yüzünden özgün kanalı en sonunda adsense geçireceğim.

Partnerler direk bankaya gönderse keşke bbtv 1000 dolar mı banka için ?

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

Geçen ay finansbanktan çektim, 400 tl kesinti olunca gözümün önünde şimşekler çaktı

Soygun resmen çözüm bulmak lazım adsense çok mu riskli ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri