Payoneer ATM Para çekme sorunu

Bu sorun bugün başıma geldi, atmden 1400 euro çekecektim, 1400 euro çekim girdim, para sesleri geldi, 5 10 saniye sonra atmde teknik arıza oluştu, başka atmye gidin yazdı ekranda, 2 saat sonra şimdi kontrol ettiğimde, para geri payoneer hesabıma yansımış

Bu sorun bugün başıma geldi, atmden 1400 euro çekecektim, 1400 euro çekim girdim, para sesleri geldi, 5 10 saniye sonra atmde teknik arıza oluştu, başka atmye gidin yazdı ekranda, 2 saat sonra şimdi kontrol ettiğimde, para geri payoneer hesabıma yansımış

eskıden 10 gün 2 hafta sürüyordu şimdi 1-2 saate yatıyor geçenlerde yaşadım.

hocam size önerim TEb atm den Eurolar Euro olarak çekin
Atm yoksa ili dolanın çünkü bende 1.2 k kesinti yaptı
bundan sonra tüm teb euro veren atm ler dolanıyorum. Sterlinleri de bankaya isteyin

burdan bulabılırsınız : https://www.teb.com.tr/en-yakin-teb-sube-atm/

1. Strelinden euro veya dolara cevirme % kaç komisyon kesiliyor
2. Atm dolar veya euro çekimler % kaç komisyon kesiliyor. Günlük çekim limiti
3. Payonner enpara gibi hesabımıza havale etsek nasıl olur.

payoneer kullanan arkadaşlar cevap bekliyorum.

hocam ben ziraat a çekmiştim 25 dolar filan gitmişti 2000 dolara tabi bunun üzerin den 1 sene geçti şuan güncel durumu ben de merak ediyorum enpara hesabım var

Sterlinden dolara çevirme kesinti yüzde 0.6
Yani 1000 sterlinde 6 sterlin kesinti yapiyor payoneer

kartsız hesap kullanıyorum yani gelen her parayı enpara hesabıma çekiyorum.sistemde enpara tl hesabım ekli,para çekme sayfasında zaten en son onay vermeden önce kesintiyi gösteriyor.x dolar parayı enpara tl hesabınıza x tl olarak göndericez,1 usd = x tl şeklinde bi uyarı penceresi açılıyor.kur sana uygun gelirse,tamam diyorsun ve enpara hesabına geliyor para.payoner yada enpara ekstra bi kesinti yapmadı benden daha önce.payoner ekranında ne gördüysem hep onu aldım.

not : burda payonerin kar ettigi yer kurlar.yani normalde güncel kur 6tl ise payoner o an mesela 5.75 den bozuyor.sabit bi kur oranı yok payonerin,anlık degişiyor.

kartsız hesap kullanıyorum yani gelen her parayı enpara hesabıma çekiyorum.sistemde enpara tl hesabım ekli,para çekme sayfasında zaten en son onay vermeden önce kesintiyi gösteriyor.x dolar parayı enpara tl hesabınıza x tl olarak göndericez,1 usd = x tl şeklinde bi uyarı penceresi açılıyor.kur sana uygun gelirse,tamam diyorsun ve enpara hesabına geliyor para.payoner yada enpara ekstra bi kesinti yapmadı benden daha önce.payoner ekranında ne gördüysem hep onu aldım.

not : burda payonerin kar ettigi yer kurlar.yani normalde güncel kur 6tl ise payoner o an mesela 5.75 den bozuyor.sabit bi kur oranı yok payonerin,anlık degişiyor.

Enpara dolar hesabı eklediğimizde kur farkı olur mu ?

Enpara dolar hesabı eklediğimizde kur farkı olur mu ?

son baktıgımda dolar hesabı ekleme yoktu hocam,sadece tl ekleme vardı eskiden.sonradan eklendigini biliyorum yani artık enpara dolar hesabınada çekebiliyoruz parayı ama açıkcası deneme fırsatım olmadı onu henüz.

edit : hazır aklıma gelmişken ekledim şimdi enpara usd hesabımı,bankaya çekecegim ilk parayı dolar hesabına çekip denerim artık :)

Son düzenleme:
son baktıgımda dolar hesabı ekleme yoktu hocam,sadece tl ekleme vardı eskiden.sonradan eklendigini biliyorum yani artık enpara dolar hesabınada çekebiliyoruz parayı ama açıkcası deneme fırsatım olmadı onu henüz.

Hesabı açarken tr ibanı doğru şekilde ekleme işlemini yapamadım. Dolar hesabı eklemiştim. Dolar hesabına çektiğinde haber bekliyorum. Teşekkürler fatih hocam

Enpara dolar hesabına para çeken oldu mu?
15 kuruş düşük kur :(

Edit: Dolar hesabını ekledim çekmeyi denedim ancak değişen bir şey olmadı. İşlem ücreti ile birlikte aynı orana denk geldi.
Düşük kur yapacağına kuru güncel yapsa ancak dolar hesabında ki gibi işlem ücreti alsa daha iyi bence kafalar karışmaz en azından.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri