Payoneer Bakiyeleriniz Kripto Para Olarak veya Nakit Olarak Ödenir

• Kullanıcı cagomi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Merhaba hocam güzel bir konu açmışsınız ama ben farklı açılardan bazı sorularımı sormak isterim. Öncelikle yazacaklarım kesinlikle konunuzu kötülemek ya da şahsınıza saldırmak gibi anlaşılmasın. Malum sebeplerden ötürü hemen hemen birçok kişinin arayışı mevcut. (sebebin ne olduğunu herkes anlamıştır :) yazıp index aldırıp konuya meraklılarını çağırmayalım) Bugün için 5 kişiyle çalışıp 1-2K dolar bozumu yapsanız ve güven kazandıkça aynı anda 100 kişi ile çalışıp rakamın büyümesi halinde aynı güveni sağlamak için neler söyleyebilirsiniz? Belki gerçekten çok iyi niyetli birisinizdir helali haramı iyice ayırt ediyorsunuzdur ama ya tam tersi çıkarsa buradaki kişilerin mağdur olmaması adına en azından forum adminlerinden sizi refere edebilecek ya da kayıtlı bir iş yeriniz vs gibi bilgilendirmeniz olur mu acaba? Yarın bir gün malum sebeplerden sizin başınız ağrırsa atıyorum o gün için 100 kişi ile çalışıyor olsanız bu 100 kişiye şu kadar süredir ödeme yapıyorum vs diyecek olursanız böyle bir sıkıntıda oluşabilecek mağduriyetler için bir b planınız olur mu? Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın kesinlikle şahsınıza ya da konunuza bir garezim yok ama bu sorular aydınlanırsa hem bizim sizle çalışmamız hem de sizin bizlerle çalışmanız daha sağlıklı olacaktır.
Saygılarımla, hayırlı forumlar.
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba hocam güzel bir konu açmışsınız ama ben farklı açılardan bazı sorularımı sormak isterim. Öncelikle yazacaklarım kesinlikle konunuzu kötülemek ya da şahsınıza saldırmak gibi anlaşılmasın. Malum sebeplerden ötürü hemen hemen birçok kişinin arayışı mevcut. (sebebin ne olduğunu herkes anlamıştır :) yazıp index aldırıp konuya meraklılarını çağırmayalım) Bugün için 5 kişiyle çalışıp 1-2K dolar bozumu yapsanız ve güven kazandıkça aynı anda 100 kişi ile çalışıp rakamın büyümesi halinde aynı güveni sağlamak için neler söyleyebilirsiniz? Belki gerçekten çok iyi niyetli birisinizdir helali haramı iyice ayırt ediyorsunuzdur ama ya tam tersi çıkarsa buradaki kişilerin mağdur olmaması adına en azından forum adminlerinden sizi refere edebilecek ya da kayıtlı bir iş yeriniz vs gibi bilgilendirmeniz olur mu acaba? Yarın bir gün malum sebeplerden sizin başınız ağrırsa atıyorum o gün için 100 kişi ile çalışıyor olsanız bu 100 kişiye şu kadar süredir ödeme yapıyorum vs diyecek olursanız böyle bir sıkıntıda oluşabilecek mağduriyetler için bir b planınız olur mu? Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın kesinlikle şahsınıza ya da konunuza bir garezim yok ama bu sorular aydınlanırsa hem bizim sizle çalışmamız hem de sizin bizlerle çalışmanız daha sağlıklı olacaktır.
Saygılarımla, hayırlı forumlar.
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler

Google a Çağrı Eren veya cagomi yazarsanız bir çok detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefonlada arayabilirsiniz daha net yardımcı olabilirim. Yardımcı olmak için bu konuyu açmış olan birine, ima etmeye çalıştığınız şey hoş değil.

Google a Çağrı Eren veya cagomi yazarsanız bir çok detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefonlada arayabilirsiniz daha net yardımcı olabilirim. Yardımcı olmak için bu konuyu açmış olan birine, ima etmeye çalıştığınız şey hoş değil.

Yorumumdan hoş olmayan bir ima çıkarmanıza üzüldüm. Sonuçta tanımadığınız birinin iyi veya kötü olduğunu anlayabilmek için sorup sorgulamak gerekir ki zaten yorumumun girişinde ve sonunda kesinlikle şahsınız hakkında kötü anlaşılmak istemem yazmıştım. Mesajım bulunsun ki yakında bende irtibata geçeceğim. Hayırlı çalışmalar dilerim

Coin'den nakit paraya geçiş işlemi yapıldı. Her zamanki gibi sorunsuz işlem oldu. Ayrıca döviz bürolarına oranla gayet uygun komisyon oranı ile. Teşekkürler.

Payoneer to USDT yapılmıştır. hızlı ve güven verici. kendisine teşekkür ediyorum

USD>USDT dönüşümü yapıldı.Teşekkür ederim.

USD>USDT dönüşümü sorunsuz şekilde yapıldı, teşekkür ederim.

Güvenilirdir sıkıntı yaşamazsınız . Çalışıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadım

bakiye bozduruldu usdt olarak alındı hızlı işlem için teşekkürler.

Kendisiyle işlem yaptık çok ilgili ve hızlı biri bir daha teşekkür ederim.

Güvenilir arkadaş xxx miktar halledildi sağolsun

Payoneer to USDT yapildi. Guvenilir bir arkadas, telefonu daima acik.

Payoneer usdt olarak sorunsuz bir sekilde bozduruldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri