İlk defa bu ay payoneer büyük sıkıntı çıkarttı. 22'sinde payoneer'e ingiltere adsenseden gelen parayı 3 gün beklettiler. İstedikleri formu doldurdum ve bugün 11:00'de ödeme maili geldi. 11:10'da ödemeyi hemen banka hesabına çektim ve bakiye sıfırlandı. Yaklaşık 8 aydır hep bu işlemden en geç 1 saat içinde ödeme talebi ile ilgili mail gelirdi ama 2 saat olacak hala bir mail yok. İşlemler menüsünde ise para çekme talebiyle ilgili şöyle bir detay var.. Başına böyle bir şey gelip sorun yaşayan oldu mu? Bir sorun yaşar mıyım?
1:30 saat müşteri hizmetlerinle konuşmayı bekledim ve sonunda bağlanabildim.
Genellikle 1 saat sürdüğünü bu ay yoğun oldukları için mi böyle olduklarını sordum.
Ödemenizin şu anda Ödemeler Departmanımızla birlikte incelemeye alındığını unutmayın. Ödeme incelendiğinde en kısa sürede güncellenirsiniz. dendi.
Sistemimizden ayrılan tüm ödemeler gözden geçiriliyor. Ancak, rastgele seçilen bazı ödemeler güvenlik amaçlı manuel inceleme altındadır.Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Arkadaş youtube yetmedi, şimdi payoneer de manuel incelemeye takıldım kafayı yiyeceğim.

1:30 saat müşteri hizmetlerinle konuşmayı bekledim ve sonunda bağlanabildim.
Genellikle 1 saat sürdüğünü bu ay yoğun oldukları için mi böyle olduklarını sordum.
Ödemenizin şu anda Ödemeler Departmanımızla birlikte incelemeye alındığını unutmayın. Ödeme incelendiğinde en kısa sürede güncellenirsiniz. dendi.
Sistemimizden ayrılan tüm ödemeler gözden geçiriliyor. Ancak, rastgele seçilen bazı ödemeler güvenlik amaçlı manuel inceleme altındadır.Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Arkadaş youtube yetmedi, şimdi payoneer de manuel incelemeye takıldım kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme: