Payoneer Kart İsteme

• Kullanıcı KiJiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

KiJiN

Kayıtlı Üye
Payoneer kart istedim. Benden adres onayı için belge istiyorlar ama ne göndereceğimi bilemedim. Fatura göndereceğim fakat ev adresimde üstüme kayıtlı fatura yok :) Bilgisi olanlar varmı?
https://prnt.sc/vxrfux

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
Bankanın dijital hesap cüzdanını gönder zaten orada adreste yazıyor ben öyle yapmıştım

Direk cep şubeden Ss mi göndereyim yani ?

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:49 ----------

Yola çıkmadı mı? Hiç sormadın mı payoneer desteğe?

Hayır ekran görüntüsü şeklinde değil, döküm olarak pdf şeklinde vermesi lazım öyle sisteme yüklemelisin

e-devletten nüfus kağıdı almıştım ve internet subesinden adresimin olduğu bir dekont göndermiştim.
hangisi kabul oldu hatırlamıyorum ama payoneer destek biraz sıkıntılı gibi.
1 ay boyunca belgelerim kabul olmamıştı, 3-4 kez canlı destek - mail vs. yaza yaza bi anda onayladılar.
canlı desteğe girip, yaklaşık 1 saat bekleyerek konuşabilirsiniz.
ücretsiz kargo yerine, DHL ile 40 usd karsılığında kargoyu seçin bence.
ücretsiz kargo eve gelmedi ben tekrar DHL ile başvuru yaptım ve 4 günde kart geldi

Ocak 23'de almanyadan kargoya verildi. Bugün 3 Şubat'ta bana ulaştı. Normal ücretsiz kargo

Pdf olarak mı gönderdiniz?
Ben yaptığım bir havalenin pdf olarak dekontunu gönderdim kabul ettiler. Benim gönderdiğim türkçe

Evt hocam pdf gönderdim. Destekden sordum bugün ekstre gönder dedi. Sabit internet faturasını neden kabul etmediniz dedim, bunun edilmesi lazımdı tekrar gönder dedi. Gönderdim bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri