Payoneer nasıl bozdurulur? Nerelerde geçerli?

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Sen mi yazmışsın qnbyi daha önce kimse bilmiyordu zaten

https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/138909-payoneer-1-5-ile-2-5-arasinda-bozum-yapiyorum.html

gördüğüm kadarıyla bozum işlemi yapıyorsun pek bir şey paylaşmamışsın

bu konularda armut piş ağzıma düş diye bekleyenler daha çok beklerler.
herseyı dene riske gir bulursun mutlaka bir çok yol.
hatta daha güzel bişey söyleyeyim bazı yolları keşfetmiş olanları internetde düzenli aramalar yaptırıp bunların bu bilgileri yazmaması ve silmesi gerektiği ile ilgili uyarıyorum. o içerikleri kaldırtıyorum ;)
2 sene önce yaptıgım bitcoin bile daha yeni yeni yazıyorlar neydi teb güzeldi gerek yoktu. ama ne oldu üşüştüler üşüşmeyi bırak üstüne tebi aradılar şikayet ettiler uyandırdılar.
ytpara r10 yeterli güvenlik önlemleri yok hatta üye olmak gibi paralı şeyler dönüyor. isterseniz komisyonsuz atm söyleyeyim ;) cüzi bir doğrulama ücreti karşılığında ne yapalım. bu forumlarda öle çalışıyor.
bugun şuraya bişey yazsam yarın onunla ilgili youtube videosu çekilir.
ytpara yoktu biz varken ;)

Bizimkini de boz madem bozabiliyorsun hemde elden ;)
payoneer bir kaç ay geçsin yaparım.
ancak payoneerdan parayı hesabıma alırken açıklama bilgisine ileride doğabilecek vergi sorunlarından dolayı bu parayı elden geri aldıgını beyan ettiriyorum.

Şimdilik kısmi olarak çözüm buldum [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] [MENTION=12222]bbs1[/MENTION]

Mobilden crypto.com uygulamasını indirip üye oluyoruz.
Kimlik gönderip doğrulama yapıyoruz.
Daha sonra payoneer kartımız ile komisyonsuz USDT coin( Dolar) alıyoruz.
Anında bakiye yükleniyor ve anında binance hesabımıza çekiyoruz.

Site haftada 7500 USDT alımına izin veriyor.
Şimdilik komisyon almıyor kampanya bitince alacaklardır.

Daha iyi çözüm bulunması için konu güncel.

payonerde son durum nedir hocam, benim de özgün kanala bağlı 2 payoner hesabım var, normalde 22 sinde adsense yatınca atm den çekim yapıyordum, payoner tarafında kart olayı çözüldü mü ? Hesaba direk çekim yapılıyor mu? Kusura bakmayın diğer konu çok uzun buradan size sorayım dedim, bozum aradığnıza göre konuya en hakim sizsiniz :)

payonerde son durum nedir hocam, benim de özgün kanala bağlı 2 payoner hesabım var, normalde 22 sinde adsense yatınca atm den çekim yapıyordum, payoner tarafında kart olayı çözüldü mü ? Hesaba direk çekim yapılıyor mu? Kusura bakmayın diğer konu çok uzun buradan size sorayım dedim, bozum aradığnıza göre konuya en hakim sizsiniz :)

Şu anlık bir sıkıntı yok hocam . Kart olayı çözüldü kart ile atmden sorunsuz çekilebiliyor, bankaya da direk çekim yapılabiliyor. Eskisi gibi devam...

Hocam merhaba, Bende YT kanalının adsense hesabına payoneer bağlamayı düşünüyorum. Fiziki kart ile atmde çekme sorunu var mı ? Vergilendirmeden dolayı böyle bir çözüm düşündük. Tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Hocam merhaba, Bende YT kanalının adsense hesabına payoneer bağlamayı düşünüyorum. Fiziki kart ile atmde çekme sorunu var mı ? Vergilendirmeden dolayı böyle bir çözüm düşündük. Tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Merhaba, su an herhangi bir sorun yok atmden cekebilir alisveris yapabilirsiniz

Akbanktan her sekilde uzak durun akbank post cihazini kullanan yerlerden de kart ile alisveris yapmayin. Her alisveristen sonra payonerde oturum acip ne kadar kesildigini kontrol edin...

akbanktan 1000 sterlin çekerseniz 1000 dolar verir aradaki makası siz düşünün :)

50euro payoneer odemesine karsilik 380tl gonderecegim yapacak arkadaş iletişime geçebilirmi

arkadaslar payoneer den payoneere para aktaramiyormuyuz? yani ben bankamdan cekip baska bi payoneer hesabina para yatiramazmiyim? Bunu yapabilmem icin ticari payoneer hesabim mi olmasi lazim?

50dolar payoneer odemesine karsilik 325tl gonderecegim ilgilenler pm veya whatsapp: +66858830906

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri