Payoneer Ödeme Dogrulama Yardım !!

Karacabey

Kayıtlı Üye
Gelen ödeme 27 sinden b eri bekletiliyor mail atarak ekran görüntüleri kanal urlsini filan girdim payoneer'da bir bölüme denk geldim bugun dogrulanmış bilgilerim kısmında burayı doldurup gönderen var mı ?Mail ile gönderdiklerimin dışında bu kısmıda mı doldurmamız gerekiyor

lZX0mg.png

Gelen ödeme 27 sinden b eri bekletiliyor mail atarak ekran görüntüleri kanal urlsini filan girdim payoneer'da bir bölüme denk geldim bugun dogrulanmış bilgilerim kısmında burayı doldurup gönderen var mı ?Mail ile gönderdiklerimin dışında bu kısmıda mı doldurmamız gerekiyor

lZX0mg.png

support live'dan görüştün mü? bu kadar uzaması çok sıkıntılı :confused: ben de epey süre uğraştım çok şükür geldi ama önümüzdeki ay için şimdiden endişeliyim.

Payonner bu olayı yeni çıkardı sanırım uzun zamandır bende başka bir platformdan gelen ödemeleri alıyorum hic sıkıntı cıkmamıstı hatta aralarında anlaşma bile var platformla ama bana bile bugün bu tarz bir şey cıkardı önüme

support live'dan görüştün mü? bu kadar uzaması çok sıkıntılı :confused: ben de epey süre uğraştım çok şükür geldi ama önümüzdeki ay için şimdiden endişeliyim.

Live'dan 4 defa görüstüm inceleme asamasında en öncellikte oldugunu yarına kadar beklememi sölediler ben dedim 1 gün daha bekleriz bakalım bana attıkları mail'e cevap vererek butun ekran görüntüleri kanal linki ismimi filan gönderdim belgeler elimize ulaştı dediler hatta daha ne araştırıyorlar anlamış degilim iyice can sıkmaya basladı hangi biriyle bas edecegimizi şaşıırdık

edit------

Son düzenleme:
burada kimsenin bu sorunu çözmeye yetkisi yok. destekten iletişime geçin

Hocam bende biliyorum çözme yetkisi olmadıgını dün baslamadık bu işe daha önce basına gelen var mı diye soruyorum iş sözleşme ile e-posta yazışma kaldı gönderecegim sözleşmeyi pdf olarak bulmaya calisiyorum

Amerika ambargosunu unutuyosunuz. Bugün sorun olmasa, yarın sorun çıkarır bunlar. Artık amerikan menşeili olmayan ödeme yöntemleri aramak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri