Payoneer Ödeme Kanıtı için Kanal URL istiyor

bana da aynı şekilde mail geldi 2 saat önce, onaylayanlar nasıl yaptı acaba? spam kanalınızı mı bildirdiniz? yani herşeyi doğru şekilde mi cevapladınız?

bana da aynı şekilde mail geldi 2 saat önce, onaylayanlar nasıl yaptı acaba? spam kanalınızı mı bildirdiniz? yani herşeyi doğru şekilde mi cevapladınız?

ben mailde gelen formu dolduralı 2.gün de doldu hala geri dönüş yok. 2 kez doldurdum formu müşteri hizmetleriyle de görüştüm hala tedirgin şekilde bekliyorum. Ek dosya gönderdiniz mi? kanal geliri vs..

ben mailde gelen formu dolduralı 2.gün de doldu hala geri dönüş yok. 2 kez doldurdum formu müşteri hizmetleriyle de görüştüm hala tedirgin şekilde bekliyorum. Ek dosya gönderdiniz mi? kanal geliri vs..

Sorunu çözebildiniz mi

bende canlı desteğe yazdım size 2 gün içinde mail gelecek onu yanıtlayın dedi sadece uzattıkça uzatıyolar

Sorunu çözebildiniz mi

22 Ağustos'ta Payoneer'e gelen para inceleme için beklendi. İstedikleri formu(anket) doldurunca 25 haziran cuma saat 11:00'da hesapta onaylandı. Cuma günü 11:10'da banka hesabıma para çekme talebinde bulundum, bu işlem 3 gün boyunca pending.. 'te takıldı. Para çekme talebim de inceleme altında bekledi. Dün saat 10:45 civarında talebim onaylandı. Şu an sorun çözüldü gibi, bankaya gelmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
Bugun banada mail gelmiş bende istedikleri bilgileri ekran görüntülerini gelen mail cevap vererek gönderdim dogrumu yaptık acaba ?

bana da mail gelmiş genelde yüksek miktarda ki ödemelerde sorun oluyor.Önceden link verirlerdi form doldururduk bi sorun olmazdı.Şimdi maile cevap yazarak resim yolladık umarım sorunsuz alırız ödemeyi

adamlar hesaplarında parayı 2 gün tutsa kar ederiz diye cakallık yapıyorlar. 3 yıldır sorunsuz giden hesaba ekran görüntüsü filan istediler. parada yuksek degil 900 euro

22 Haziran'da Payoneer'e gelen para inceleme için beklendi. İstedikleri formu(anket) doldurunca 25 haziran cuma saat 11:00'da hesapta onaylandı. Cuma günü 11:10'da banka hesabıma para çekme talebinde bulundum, bu işlem 3 gün boyunca pending.. 'te takıldı. Para çekme talebim de inceleme altında bekledi. Dün saat 10:45 civarında talebim onaylandı. Şu an sorun çözüldü gibi, bankaya gelmesini bekliyorum.

Ohaa 2 aydan beri Payoneer' in parayı onaylamasını mı bekledin??

bende canlı desteğe yazdım size 2 gün içinde mail gelecek onu yanıtlayın dedi sadece uzattıkça uzatıyolar

Bugun banada mail gelmiş bende istedikleri bilgileri ekran görüntülerini gelen mail cevap vererek gönderdim dogrumu yaptık acaba ?

bana da mail gelmiş genelde yüksek miktarda ki ödemelerde sorun oluyor.Önceden link verirlerdi form doldururduk bi sorun olmazdı.Şimdi maile cevap yazarak resim yolladık umarım sorunsuz alırız ödemeyi

adamlar hesaplarında parayı 2 gün tutsa kar ederiz diye cakallık yapıyorlar. 3 yıldır sorunsuz giden hesaba ekran görüntüsü filan istediler. parada yuksek degil 900 euro

naptınız arkadaşlar dönüş var mı size? ben geçen hafta cumadan beri bekliyorum

Hala bende beklıyorum canlı chatten konusmustum belgeler elimize ulaşt 1 2 güne dönüs yapılacak dedi hala dönüs yapacaklar 2 gun geçti bile

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] benim daha 3 gün oldu herhangi bir dönüş yapmadılar,önceden 1-2 güne onaylanırdı şimdi biraz uzun sürecek sanırım

naptınız arkadaşlar dönüş var mı size? ben geçen hafta cumadan beri bekliyorum

Canlı chatten konuştum 3 iş günü beklemeniz gerekiyor yazdı yarına kadar cevap gelmezse bakarız dedi. Zaten yarına kadar cevap gelmezse ödemeyi geri gönderin sizinle uğraşamam diye tehdit ederim.

Ya bunların Allah cezasını versin kac gundur beklıyoruz attıkları mesaja bak hala görüntü istiyor siteleri gonderdim raporları hepsini yolladım

9N7pM8.jpg

Verdikleri cevap :

Thank you for replying with the requested information.
Unfortunately we didn't receive the following information:
1. Please attach a full screenshot of your Google account page, showing the websites associated with your Google account (Log in to your Google account, click Performance Reports, and then click Sites to find this page.)

2. Please attach a full screenshot of your Google payments history page, showing your name

Sincerely,,

Fabio

Payment Department

Ya bunların Allah cezasını versin kac gundur beklıyoruz attıkları mesaja bak hala görüntü istiyor siteleri gonderdim raporları hepsini yolladım

9N7pM8.jpg

Verdikleri cevap :

Thank you for replying with the requested information.
Unfortunately we didn't receive the following information:
1. Please attach a full screenshot of your Google account page, showing the websites associated with your Google account (Log in to your Google account, click Performance Reports, and then click Sites to find this page.)

2. Please attach a full screenshot of your Google payments history page, showing your name

Sincerely,,

Fabio

Payment Department
evet bu fabio mal, bende biraz mal olduğunu söyledim neyini anlamadın dedim bekliyorum

evet bu fabio mal, bende biraz mal olduğunu söyledim neyini anlamadın dedim bekliyorum

Ya hocam valla adamı deli eder bunlar yav makbuzuna kadar gönderdim ödeme yaptıkları ne yazacagımı daha şaşırdım ya ne gönderecegim site rapor ne dediyseler hepsini tek tek cektim gönderdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri