Payoneer Son Durum Nedir?

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Kullanmakta olduğum Almanya adsense hesabına tanımlı Payoneer hesabı için bu ay ve önümüzdeki ay ödeme bekliyorum. Lakin forumda bazı mesajlarda sorun yarattıklarını okudum. Son durum nedir?

Daha önce bir kez sorunsuz bir şekilde 500 Euro civarı kendi bankama çekebilmiştim (konusunu da açmıştım). Bu kez ödeme 4 hane Euro civarında olacak. Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?

Kart ile ve banka cekim ile islemler yaptim hic sorun cikmadi cok sukur
Gecen aylarda cok tedirgindim acaba sorun cikarmi diye cikmadi suan cok rahatim.

bende tedirgindim ama 600 dolar hesabıma yattı yani sorun olmadı..

Uzun zamandır payoneer aracılığı ile banka hesabıma ödeme alıyorum hiç sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Tek seferde 1xxx dolar hesaba almıştım sorun çıkmadı

suana kadar 5-6 k giriş oldu sorun cıkmadı.

aylardır 4 haneli dolar ödemesi payoneer hesabıma yatıyor ve çekerken hiç sorun yaşamadım

Sorun yaşayıp yaşamamanız miktarla alakalı değil. Hesabınız onaylı olmadığı icin bu ay ya da sonraki ay ödemeleriniz durdurulup para kaynağınızı belirtmeniz gerekebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun yaşayıp yaşamamanız miktarla alakalı değil. Hesabınız onaylı olmadığı icin bu ay ya da sonraki ay ödemeleriniz durdurulup para kaynağınızı belirtmeniz gerekebilir.

Hesap onayı derken anlamadım hocam. Hesabım onaylı benim. Haziran ayında 500 Euro çekmiştim bankama. Şu anki durumu sordum. Anket ve kimlik doğrulamasını yapmıştım. Unuttuğum bir şey mi var?

yanlış hatırlamıyorsam konuyu açan arkadaşla dün pmden görüşmüştük bu konuyu.yt kanalımdan para alırken sorun yaşayanlardan birisi ben oldum ama geçen yıldı bu dedigim.hesabım onaylıydı,daha öncede para aldıgım hesapdı.bi anda baktım bloke yemişim,tutturdular paranın kaynagı ne diye.yt kanalları dedim,göster dediler.gösterdim,kanaldaki içerikler senin degil,bu parayı sana vermem diyip hesabı kapadılar ve parayı alamadım bi hesabımda.digerinde ise 10gün filan ugraştımda,en azından içindeki parayı verdiler.hesabı yine kapadılar :) fakat son 1 yıldır duymadım bunu yaşayanı,daha öncede yaşayan tanıdıklarım vardı.artık ugraşmıyorlar heralde.

yanlış hatırlamıyorsam konuyu açan arkadaşla dün pmden görüşmüştük bu konuyu.yt kanalımdan para alırken sorun yaşayanlardan birisi ben oldum ama geçen yıldı bu dedigim.hesabım onaylıydı,daha öncede para aldıgım hesapdı.bi anda baktım bloke yemişim,tutturdular paranın kaynagı ne diye.yt kanalları dedim,göster dediler.gösterdim,kanaldaki içerikler senin degil,bu parayı sana vermem diyip hesabı kapadılar ve parayı alamadım bi hesabımda.digerinde ise 10gün filan ugraştımda,en azından içindeki parayı verdiler.hesabı yine kapadılar :) fakat son 1 yıldır duymadım bunu yaşayanı,daha öncede yaşayan tanıdıklarım vardı.artık ugraşmıyorlar heralde.

Hocam bunu yazdığınız çok iyi oldu. Onaylı hesaptan tekrar onay istediler yani? O zaman parayı Google a geri göndermiş olmalılar.

Hocam bunu yazdığınız çok iyi oldu. Onaylı hesaptan tekrar onay istediler yani? O zaman parayı Google a geri göndermiş olmalılar.

onaylı,daha önce 2-3 defa ödeme aldıgım hesaplarda oldu bu sorunlar.birisinin parasını verip kapadılar digerinin parayıda vermeden kapadılar.tekrar onay istemediler,sadece para kaynagını sordular.verdigim cevabı begenmeyincede parayı vermedi,geri google a gönderdik dediler.günahları boynuna,göndermişlerdir heralde geri :)

Evet fatihbaz hocamla pm yoluyla görüştük bu konuyu. Kendisinin de dediği gibi geçen yıl olmuş bu olay. O yüzden güncel durum nedir diye merak ettim. Umarım bir sorun olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri