Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
uzak durun payoneerden 37 gündür yazısıyorum 4 kez aynı belgeleri istediler 4 kezde gönderdim geri dönen ödememi yapmadılar.. Tam kelimesiyle hırsız bir şirket

payoneer in global payment sistemini kullanmayın, o servisi bi bok gibi sunuyorlar ama ne zaman para gelse direk bloke koyuyorlar, sadece kart hesabı kullanın DM gibi şirketler için.

adsense ödemesi falan almak direk bloke sebebi,sığır gibi müşteri hizmetleri var açana kadar kanser ediyorlar.

Benım ödememi yapmamak için hesabı blockladılar sebep gerekce yok..
kısaca özetliyim ben payonner üyesi değilim. Dailyden para gelince bunlar öduyor yanı bunlar daily ile aracı bizi bağlayan bişey yok çünkü biz ödeme seceneginde bank account seciyoruz.. Bunlarda bunun farkında 5-6 ödeme aynı hesaba gelince 1-2 tanesini göndermıyor yada isimde harf hatası olusturuyor uğras dur peşine düşmüyceigimizi ugrasamıycagımızı biliyorlar yasal yaptırımda ne diycez savcıya dava açarken benım kanalım var dizi ekliorum diyemezssın bu yuzdende böyle yapıyorlar 4 kez kımlık fotokoposi istediler 4 kezde gönderdim her göndermede belge elimize ulasmadı söyle oldu böyle oldu diye yalan söyluyorlar

Birlik olup dailycilerle bir ticket atalım desek kımse oralı bile olmuyor ama bu herkezin başına gelcek.

Benım ödememi yapmamak için hesabı blockladılar sebep gerekce yok..
kısaca özetliyim ben payonner üyesi değilim. Dailyden para gelince bunlar öduyor yanı bunlar daily ile aracı bizi bağlayan bişey yok çünkü biz ödeme seceneginde bank account seciyoruz.. Bunlarda bunun farkında 5-6 ödeme aynı hesaba gelince 1-2 tanesini göndermıyor yada isimde harf hatası olusturuyor uğras dur peşine düşmüyceigimizi ugrasamıycagımızı biliyorlar yasal yaptırımda ne diycez savcıya dava açarken benım kanalım var dizi ekliorum diyemezssın bu yuzdende böyle yapıyorlar 4 kez kımlık fotokoposi istediler 4 kezde gönderdim her göndermede belge elimize ulasmadı söyle oldu böyle oldu diye yalan söyluyorlar

Birlik olup dailycilerle bir ticket atalım desek kımse oralı bile olmuyor ama bu herkezin başına gelcek.

payoneer sorun çıktığında ilgisiz şirket,bi de böyle hesap açmadan direk banka hesabına aracı şeklinde çalışırsanız sıkıntı daha büyüyor. Dailymotion üstünden karta başvurup o şekilde çalışın sıkıntı olduğunda dailymotion bile ilgileniyor,kart zaten direk dailymotion için çıkartılıyor.

m48vyV.jpg

Doları nasıl çektin, kartın bağlı olduğu bir hesaptan sadece türk lirası çekebilirsin. Bankaya dolar gönderimi sadece üyelik gerektirmeyen hesaplarda oluyor. Soruyu yanlış soruyorsun bu da herşeyi karıştırır. ilk sorduğun şey kartın bağlı olduğu bir payoneer hesabı hakkında,ikinci yazdığın mesaj üyelik gerektirmeyen banka transferi hakkında bunlar çok farklı şeyler.

Bankaya çektim derken tl olarak çektim zaten. Benim sorum üyelikte pound olan paraları karta nasıl geçircez sadece dolar kartta gözüküyor.

Parayı bankaya çekmek işin işlem yaptım pazartesi günü hala ödeme gelmedi.Gelen mailde 4 iş günü yazıyordu. Enpara ortalama kaç gün sürüyor bilen var mı ?

Parayı bankaya çekmek işin işlem yaptım pazartesi günü hala ödeme gelmedi.Gelen mailde 4 iş günü yazıyordu. Enpara ortalama kaç gün sürüyor bilen var mı ?

Son iki aydır bildirimden 1 gün sonra hesaba geçiyordu. Fakat bu ay öyle olmadı daha önceleri de 3 güne kadar sürüyordu. Pazartesi gelmesini bekliyorum ben de.

Son iki aydır bildirimden 1 gün sonra hesaba geçiyordu. Fakat bu ay öyle olmadı daha önceleri de 3 güne kadar sürüyordu. Pazartesi gelmesini bekliyorum ben de.

Bir daha kullanmayacağım.Pazartesi işleme alındı cuma ödendi.Webmoneyden daha karlı olur diye düşüyordum ama 2500 lira gibi bir miktarda 20-30 lira gibi fark oldu aşağı yukarı ve üstüne 5 gün bekledik.

Popads ödemesi olarak 30$ gibi bir miktar var Payoneer içinde. Bunu bir şekilde çekmem mümkün mü gelen mailde banka hesabına yatırmak için 50$ olmalı diyo , yoksa illa beklememiz mi gerekiyor ?

Popads ödemesi olarak 30$ gibi bir miktar var Payoneer içinde. Bunu bir şekilde çekmem mümkün mü gelen mailde banka hesabına yatırmak için 50$ olmalı diyo , yoksa illa beklememiz mi gerekiyor ?

Çekemezsün minumum çekme limiti $ 50 hocam.Parayı başkasına gönderip çekmesini isteyebilirsin. Mesela adamda vardır 25$ 30$ da sen gönderirsin adam limiti geçer ve çekme talebinde bulunur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar payoneer hesabıma, banka hesabıma para çekebilmek için banka hesabı ekledim ama 4-5 gün geçmesine rağmen hala onaylanmadı. Bunun süreci ve süresi nedir nasıldır ?

Bir daha kullanmayacağım.Pazartesi işleme alındı cuma ödendi.Webmoneyden daha karlı olur diye düşüyordum ama 2500 lira gibi bir miktarda 20-30 lira gibi fark oldu aşağı yukarı ve üstüne 5 gün bekledik.

Sabaha karşı bir CPA sitesinden ufak ($58) bir ödeme gönderildi Payoneer hesabıma, ödeme geldikten bir kaç dakika sonra Payoneer otomatik olarak parayı orada kayıtlı olan banka hesabıma gönderiyor. Ve öğle saatlerinde hesaba geçti 193TL olarak. Çok hızlı bir işlem oldu. Ama benim hesap bir kaç sene önce açılmış bir hesap ve banka hesabı da önceden tanımlıydı. Siz de neden öyle bir sorun oldu anlamadım.

Çok önceleri aynı şekilde buradan bankaya transfer aldığımda banka tarafından yaklaşık 50 TL falan kesinti oluyordu 100-200 dolarlık ödemelerde bile. Ama nasıl yapmışlarsa yeni bir sistem eklemişler galiba, daha hızlı ve kesintisiz işlem oluyor

Sol üst kısımda para çekme gibi bir seçenek olması gerekirken bende bu görünmüyor acaba bişeyleri eksik mi yaptım ?
Ayrıca gelen bir ödeme 1 haftadan fazla oldu " işlemi sürüyor " olarak görünüyor bu normal mi ?

Konu sahibine bir soru soracağım bu Payoneer ' i ingiltere ' de kullanabilir miyiz ?

Değişken hocam, kendi kurundan bozuyor swift yapıldığında.Ortalama 0,20 ile 0,40 kuruş arası düşüğüne bozup tl olarak gönnderiyor.

Direk atm den dolar çekimini kullanmadığım için kesin bilgim yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı günler uzun zamandır foruma ve kanallarıma bir takım sebeplerden dolayı giremiyordum suan payoneer sifremi unuttuğumdan mail gönderdim gelen mailde şifremi değiştirmek için gizli sorumuda soruyor lakin ben onu unuttum ne yapabilirim....

Hayırlı günler uzun zamandır foruma ve kanallarıma bir takım sebeplerden dolayı giremiyordum suan payoneer sifremi unuttuğumdan mail gönderdim gelen mailde şifremi değiştirmek için gizli sorumuda soruyor lakin ben onu unuttum ne yapabilirim....

Ancak payoneer desteğe mesaj atabilirsiniz.Fakat en erken 3 iş günü içerisinde döneceklerdir.Sizden %99 kimlik bilgilerinizi isteyecekler.Kimlik kartı görmek isteyecekler.

Birden fazla ingiltere adsensi olursa yalnizca birini baglayabiliyorum degil mi payoneer'e? Baska bir yontem var midir hocam daha fazla ingiltere adsenseden odeme almak icin?

arkadaşlar bbtv nin ödemeleri payonerden alan varmı kesinti ve işleyiş nasıl sıkıntısı varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri