Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Birden fazla ingiltere adsensi olursa yalnizca birini baglayabiliyorum degil mi payoneer'e? Baska bir yontem var midir hocam daha fazla ingiltere adsenseden odeme almak icin?

Aynı isimle farklı hesaplar açılabiliyor.Payoneer size bir sınırlama getirmiyor bu konuda.Örneğin benim onaylı 2 hesabım var.

Peki hocam sen aynı kimliği 2 defa mı gönderdin nasıl oldu?

Önce KrediKartılı (Master Kart) için başvuru yaptım ve kimliğimi gönderdim.Kart gelmeyince normal bir hesap daha açtım.Normal açtığım hesaba'da kimliği gönderdim ve quizden 2 defa ödeme aldım.Hiçbir sorun olmamıştı zamanında.En son geçen ay referans'dan gelen parayı bozum yapıp enpara hesabıma aldım.

Kredi Kartlı olan hesabın kartı geldi ve onayladım hesabımı.Henüz hiç ödeme aldım fakat hesap onaylı.

Önce KrediKartılı (Master Kart) için başvuru yaptım ve kimliğimi gönderdim.Kart gelmeyince normal bir hesap daha açtım.Normal açtığım hesaba'da kimliği gönderdim ve quizden 2 defa ödeme aldım.Hiçbir sorun olmamıştı zamanında.En son geçen ay referans'dan gelen parayı bozum yapıp enpara hesabıma aldım.

Kredi Kartlı olan hesabın kartı geldi ve onayladım hesabımı.Henüz hiç ödeme aldım fakat hesap onaylı.

Bende kart var, quizden ödeme de aldım ama çekecek kadar olmadığı için duruyor hesapta, Global Payment Service bağlantısını tıkladığımda;

PnNP88.png

Yani para geliyor ama çekmek istedğimizde kimlik kanıtı soruyor sanırım.

payonerde yeni hesap numarası alamıyoruz zannedersem , bir den çok adsense çalışanlar hep yeni hesap mı açıyor nasıl oluyor

Bende kart var, quizden ödeme de aldım ama çekecek kadar olmadığı için duruyor hesapta, Global Payment Service bağlantısını tıkladığımda;

PnNP88.png

Yani para geliyor ama çekmek istedğimizde kimlik kanıtı soruyor sanırım.

Evet kimlik ile onaylatma yapmanız lazım.Payoneer resmi bir kurum hocam, ödemede nadir sorun çıkıyor fakat böyle bilgiler istiyor.

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------

payonerde yeni hesap numarası alamıyoruz zannedersem , bir den çok adsense çalışanlar hep yeni hesap mı açıyor nasıl oluyor

Payonner 'de hesap kısıtlaması yoktur.Aynı kişi birden çok hesap açabilir.Ayrıca hesabı açan kişi ile gönderdiği bankadaki ad soyad uyuşmalı yoksa parayı göndermiyorlar.

Örneğin benim 2 adet hesabım var 2 hesabımda onaylı.

Payoneer hesabım onaylandı, kimlik onayı da yaptım. Hesabıma euro para yatacak.
Kart kullanmayacağım, Türkiye'deki banka hesabıma ilk kez para çekmek için minumum turar var mı? İlk çekişte en az 200 USD olması lazım gibi duymuştum. Para çekilişinde dikkat edilmesi gereken birşey var mı?

Payoneer hesabım onaylandı, kimlik onayı da yaptım. Hesabıma euro para yatacak.
Kart kullanmayacağım, Türkiye'deki banka hesabıma ilk kez para çekmek için minumum turar var mı? İlk çekişte en az 200 USD olması lazım gibi duymuştum. Para çekilişinde dikkat edilmesi gereken birşey var mı?

İlk çekim limiyi 50 USD hocam.Dikkat etmeniz gereken şey Payıneer USD YAda Euro hesabınızı eklemeyin.Türk lirası vadesiz hesabınızı ekleyin.Payoneer kendi kurundan bozum yaparak TL gönderiyor parayı.

İlk çekim limiyi 50 USD hocam.Dikkat etmeniz gereken şey Payıneer USD YAda Euro hesabınızı eklemeyin.Türk lirası vadesiz hesabınızı ekleyin.Payoneer kendi kurundan bozum yaparak TL gönderiyor parayı.

Cevap için teşekkürler. Enpara TL hesabı ekledim.
Aşağıdaki konuda 200 USD olmadan çekemiyorum diyenler var o yüzden kafam karıştı.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/101144-payoneer-200-limiti-yardimci-araniyor.html

hesaptan hesaba değişiyormu acaba
Şuan kontrol ettim
Minimum
50 GBP
50 USD
50 EUR

Max ise
10000 GBP
10000 USD
10000 EURO

Hocam ön ödemeli kartım geldi bu usd hesabınamı ait sadece ben sterlin olarak ödeme alsam kartı teb atmsine soktugumda dolar ve türk parası olarak çekebilir miyim.

payooner den payoonere para yollanıyor mu ? mesela amerika dan acılan payoonerden turkıye de kullanılan payoonere para yollanır mı ? @ertunc23

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bikaç sorum var.

1. birden fazla yabancı adsenseden ödeme almak için ayrı ayrı mı payoneer hesabı açmalıyız ?
2. birden fazla payoneer hesabı açmak sıkıntı teşkil eder mi ?
3. kartlı payoneer mi açmalıyız sizce, yoksa banka hesaplı olandan mı ? hangisinde daha az bloke riski var.

şimdiden teşekkürler.

Master kart olarak mı başvurmak daha avantajlı yoksa banka hesabı girmek mi?
Kartlı başvuru nerden yapılıyor bulamadım o seçeneği kaldırmışlar mı ?

hesaptan hesaba değişiyormu acaba
Şuan kontrol ettim
Minimum
50 GBP
50 USD
50 EUR

Max ise
10000 GBP
10000 USD
10000 EURO

min transfer limiti $50

Hocam ön ödemeli kartım geldi bu usd hesabınamı ait sadece ben sterlin olarak ödeme alsam kartı teb atmsine soktugumda dolar ve türk parası olarak çekebilir miyim.

Bakiye hangi hesaptaysa o para biriminden çekebilirsin. Yani sterlin olarak da çekebilirsin atm'den..

payooner den payoonere para yollanıyor mu ? mesela amerika dan acılan payoonerden turkıye de kullanılan payoonere para yollanır mı ? @ertunc23

yollanıyor. alt limit $50

Merhaba arkadaşlar bikaç sorum var.

1. birden fazla yabancı adsenseden ödeme almak için ayrı ayrı mı payoneer hesabı açmalıyız ?
2. birden fazla payoneer hesabı açmak sıkıntı teşkil eder mi ?
3. kartlı payoneer mi açmalıyız sizce, yoksa banka hesaplı olandan mı ? hangisinde daha az bloke riski var.

şimdiden teşekkürler.

alabilirsin ama riski büyük. ayrıca payoneer hesabı kolay açılamıyor, kimlik onayı vs gibi işlemler sıkı tutuluyor..

Master kart olarak mı başvurmak daha avantajlı yoksa banka hesabı girmek mi?
Kartlı başvuru nerden yapılıyor bulamadım o seçeneği kaldırmışlar mı ?

ikisini de aynı hesap için yapabilirsin. normal başvuru yaparken kart isteyip istemediğini soruyor, atlarsan oturum açtıktan sonra kart isteme seçeneği çıkmıyor.. ya da ben bulamadım :)

Son düzenleme:
Payoneer de kimlik onayı ve anketi doldurduktan ne kadar sonra UK ve Almanya hesapları açılıyor? 3 gün oldu henüz bi haraket yok bende

Payoneer de kimlik onayı ve anketi doldurduktan ne kadar sonra UK ve Almanya hesapları açılıyor? 3 gün oldu henüz bi haraket yok bende

İş günleri içinde manuel onay veriyorlar.Normalde onay olmadan da görüyor olmanız lazım hocam ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri