Payonerdeki isim ile parayı gonderecegimiz bankadaki isim farklı olursa ödeme alabilirmiyiz
alamazsın hocam harf hatasından bankalar ödemeyi geri gönderiyor payoneere sen isim değişik olsa diyorsun imkansız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Payonerdeki isim ile parayı gonderecegimiz bankadaki isim farklı olursa ödeme alabilirmiyiz
payoonerde isimde türkçe karakter kullanılıyormualamazsın hocam harf hatasından bankalar ödemeyi geri gönderiyor payoneere sen isim değişik olsa diyorsun imkansız
kart ile ilgili bir soru ; diyelim 495 $ var kartta teb atmsinden bunu tl olarak çekebiliyor muyuz ?? her atmde euro dolar sterlin olmayabilir ondan sordum
çekiliyor fakat çok düşük kurdan hesaplanıyor. imkanınız varsa teb veya garanti (hepsinde yok) atm'lerinden çekin.
Arkadaşlar adsense kesinlesmeye bakarken birincil isim payonerdeki isimden farklı olduğunu gördüm ödeme gelirmi payoner sorun cikarirmi ?
Bende oyle bir sıkıntı olmadi. Direkt gelen miktari yazdim kabul ettim.adsense doğrulama ödemesi gelmiş payooner'a fakat gelen miktarı doğrulama için adsenseye girdiğim zaman kabul etmiyor. Acaba payooner ödeme geldiğinde herhangi bir kesinti yapıyor mu ? panelde görünen tutarın eksik olması gibi bir durum var mı acaba ?
Ya da böyle bir olay başına gelen var mı ?
adsense doğrulama ödemesi gelmiş payooner'a fakat gelen miktarı doğrulama için adsenseye girdiğim zaman kabul etmiyor. Acaba payooner ödeme geldiğinde herhangi bir kesinti yapıyor mu ? panelde görünen tutarın eksik olması gibi bir durum var mı acaba ?
Daha önce ödeme alırken kimlik olnayı yapmadanmı almıştın? Kimliğin sadece arka yüzünümü gönderdin onay için?0,88 sterlin test ödemesi takıldı kimliğin arka yüzü ve anketle geçtim. para miktarına göre değil başka bir şeye göre takılıyor çünkü geçen ay yüksek paralar almıştım.
Sorunu çözdünüz mü? Gelen para ve kesinti miktarını gördünüz mü?adsense doğrulama ödemesi gelmiş payooner'a fakat gelen miktarı doğrulama için adsenseye girdiğim zaman kabul etmiyor. Acaba payooner ödeme geldiğinde herhangi bir kesinti yapıyor mu ? panelde görünen tutarın eksik olması gibi bir durum var mı acaba ?
Sorunu çözdünüz mü? Gelen para ve kesinti miktarını gördünüz mü?
Daha önce ödeme alırken kimlik olnayı yapmadanmı almıştın? Kimliğin sadece arka yüzünümü gönderdin onay için?
Payoneer kimlik bilgilerini ne zaman istiyor. Beden kayıt olurken tc kimlik numarası dışında adres ve telefon istedi. Kimlik ya da ehliyet tarzı bir talep olmadı. Hesaba para gelince mi oluyor bu işlemler.
Payoneer hesabına giriş yaptıktan sonra panelde aşağıda kimlik doğrulaması ve anket diye 2 bölüm olması lazım. O 2 buttondan doğrulamaları yapabilirsin. Akti takdirde hesaba para girişi olduğu zaman yüksek ihtimal bloke konulacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.