Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
çekiliyor fakat çok düşük kurdan hesaplanıyor. imkanınız varsa teb veya garanti (hepsinde yok) atm'lerinden çekin.

teşekkür ederim hocam cevabın için gerçekten şu parayı bu kadar teferruattan sonra çekelimde düşük kur yüksek kur gözüm görmüyor :) kırk dereden su getiriyoruz birşeyler koparmak için :)

adsense ile payoonerde ki isim farklı olması sorun oluyor mu ? aynı isim mi olmalı ?

sterlin euro yada dolar kartla tr atmsinden türk lirası olarak para çeken oldumu hiç.

Merhaba arkadaşlar

daha önce payoneer hesabımda dolar eur hesap detaylarını görebiliyordum ama şimdi göremiyorum.

Aslında bayadırda kullanmıyorum.

Hesabım onaylı Payoneer kartımda mevcut ama Adsenseye tanımlamak için hesap bilgisi bulamıyorum.

Bilen bir arkadaş yönlendirebilirmi.

Arkadaşlar adsense kesinlesmeye bakarken birincil isim payonerdeki isimden farklı olduğunu gördüm ödeme gelirmi payoner sorun cikarirmi ?

adsense doğrulama ödemesi gelmiş payooner'a fakat gelen miktarı doğrulama için adsenseye girdiğim zaman kabul etmiyor. Acaba payooner ödeme geldiğinde herhangi bir kesinti yapıyor mu ? panelde görünen tutarın eksik olması gibi bir durum var mı acaba ?

Ya da böyle bir olay başına gelen var mı ?

adsense doğrulama ödemesi gelmiş payooner'a fakat gelen miktarı doğrulama için adsenseye girdiğim zaman kabul etmiyor. Acaba payooner ödeme geldiğinde herhangi bir kesinti yapıyor mu ? panelde görünen tutarın eksik olması gibi bir durum var mı acaba ?

Bende oyle bir sıkıntı olmadi. Direkt gelen miktari yazdim kabul ettim.
Konuyla alakali degil ama, pin girilmeden banka dogrulamasi yapilabiliyor mu?

Le X620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işlem geçmişine bak,para kesmiştir gelen miktardan.geçen gün başka bi arkadaş demişti,0.82$ gelmiş normalde ama payoner bundan 0.01 kesmiş ve arkadaş 0.81$ olarak görüp girdigi için kabul etmemişti adsense.işlem geçmişinden bakıp 0.82$ geldigini görmüştü,ordan kontrol edin.

0,88 sterlin test ödemesi takıldı kimliğin arka yüzü ve anketle geçtim. para miktarına göre değil başka bir şeye göre takılıyor çünkü geçen ay yüksek paralar almıştım.

0,88 sterlin test ödemesi takıldı kimliğin arka yüzü ve anketle geçtim. para miktarına göre değil başka bir şeye göre takılıyor çünkü geçen ay yüksek paralar almıştım.
Daha önce ödeme alırken kimlik olnayı yapmadanmı almıştın? Kimliğin sadece arka yüzünümü gönderdin onay için?

Sorunu çözdünüz mü? Gelen para ve kesinti miktarını gördünüz mü?

Payoneer kimlik bilgilerini ne zaman istiyor. Beden kayıt olurken tc kimlik numarası dışında adres ve telefon istedi. Kimlik ya da ehliyet tarzı bir talep olmadı. Hesaba para gelince mi oluyor bu işlemler.

Payoneer kimlik bilgilerini ne zaman istiyor. Beden kayıt olurken tc kimlik numarası dışında adres ve telefon istedi. Kimlik ya da ehliyet tarzı bir talep olmadı. Hesaba para gelince mi oluyor bu işlemler.

Payoneer hesabına giriş yaptıktan sonra panelde aşağıda kimlik doğrulaması ve anket diye 2 bölüm olması lazım. O 2 buttondan doğrulamaları yapabilirsin. Akti takdirde hesaba para girişi olduğu zaman yüksek ihtimal bloke konulacaktır.

Payoneer hesabına giriş yaptıktan sonra panelde aşağıda kimlik doğrulaması ve anket diye 2 bölüm olması lazım. O 2 buttondan doğrulamaları yapabilirsin. Akti takdirde hesaba para girişi olduğu zaman yüksek ihtimal bloke konulacaktır.

Ben mi yanlış yere bakıyorum
c7d75fd749c4459da3320aa6994b5996.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri