Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Dün gezinirken görmüştüm link almak aklıma gelmedi. Her kart için ayrı yıllık kullanım ücret alıyorlarmış. Sebebi sanırım hesapların farklı ülke bankalarında bulunmasından ötürü

Aktifleştirmeye gerek yok ozaman her karta 30 dolar veririsek anlamı yok bu işin bankaya çekim ister bakarım keyfime yok yıllık bedel vs ilgilenmem.
Sağol güzel yorumun adına hocam

payonneer hesabımda euro bakiyesi var kartım ise dolar hesabına bağlı atmden para çekebilirmiyim bilen var mı bide kartı yutmasın onla uğraşmayayım

1 ay oldu hala kimlik onayı yapılmadı. Normal mi beyler?

1 haftada kart geldi ..normal kredi kartı bile türkiyede 2 haftada ulaşıyor elime

Kaç sefer yazdım TÜRKİYE'DE euro ödeyen atm bulursanız ve euro kartınız varsa ödemeyi atm den alabilirsiniz.Aynı durum pound içinde geçerli..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden kartta bu kadar ısrarcısınız onun yerine banka havalesi olarak alın parayı hem komisyon oranı daha düşük oluyor %2 komisyonla parayı hesabınıza almış olursunuz

ödemiyorlar parayı bekletiyorlar. aynı hesapta usd yi ödediler sterlini bekletiyorlar. alttaki yazıyı attılar en son. devamlı aynı yazıyı atıyorlar. adsensenin ekran görüntüsünü attım vs olmadı alttaki bilgileri istiyorlar heralde parayı iade edin diyeceğim.

We are contacting you in regards to payment .
In order to deliver this payment to you, please reply to this email with the following information:

1. A direct link to a page on your website that shows one of these texts:
• The words “This is to confirm my affiliation with the website”
• Your first name and last name
• Your contact details
Note: If none of these three texts currently appear on your website, please add one of them to a page within your website and send us a direct link to this page.

2. Please attach a full screenshot of your Google account page, showing the websites associated with your Google account (Log in to your Google account, click Performance Reports, and then click Sites to find this page.)

ödemiyorlar parayı bekletiyorlar. aynı hesapta usd yi ödediler sterlini bekletiyorlar. alttaki yazıyı attılar en son. devamlı aynı yazıyı atıyorlar. adsensenin ekran görüntüsünü attım vs olmadı alttaki bilgileri istiyorlar heralde parayı iade edin diyeceğim.

We are contacting you in regards to payment .
In order to deliver this payment to you, please reply to this email with the following information:

1. A direct link to a page on your website that shows one of these texts:
• The words “This is to confirm my affiliation with the website”
• Your first name and last name
• Your contact details
Note: If none of these three texts currently appear on your website, please add one of them to a page within your website and send us a direct link to this page.

2. Please attach a full screenshot of your Google account page, showing the websites associated with your Google account (Log in to your Google account, click Performance Reports, and then click Sites to find this page.)

Şuan hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum ama bir arkadaş, bir payoneerde iki ibana birden ödeme alındığında sıkıntı olabilir, bir hesabı kullanmak daha iyi diye bir cümle kurmuştu. Onunla ilgili mi acaba.

Şuan hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum ama bir arkadaş, bir payoneerde iki ibana birden ödeme alındığında sıkıntı olabilir, bir hesabı kullanmak daha iyi diye bir cümle kurmuştu. Onunla ilgili mi acaba.

geçen ay ufak sterlini vermişti anketsiz kimliksiz. bu ayda anket ve kimliği doldurttarak usd yi verdi. bilmiyorum belki alakası olabilir. iki ankette de aynı basit bir özgün kanalımın linkini girdim. hata belki ama aynı özgün kanalımı başka bir payoner kimlik onaylatmak içinde girdim. orada onaylandı.

Aynı payonner banka hesabını 2 faklı adsensede aynı anda kullanan oldumu? Adsense bu şekilde kabul ediyormu? Ödemeler sorunsuz geliyormu?

ing adsense te banka bilgisi için 10 sterlini geçtim dün, ancak payonerı eklememe henüz izin vermiyor. Yarın mı açılır yoksa eksik bir durum mu var bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri