Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
ing adsense te banka bilgisi için 10 sterlini geçtim dün, ancak payonerı eklememe henüz izin vermiyor. Yarın mı açılır yoksa eksik bir durum mu var bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ?

Kesinleşen tutar 10 sterlin olmalı. Biriken değil

Hocam Almanya adsense için Payoneer a kaydolurken ülkeyi almanya mı seçiyoruz ?

almanya adsense için ayrı abd adsense için ayrı diye bişe yok payonerde.tek hesap açıyorsun,sana abd-ing-alm hesap numarası veriyor zaten.ayrıca payoner açarken sordugu ülkeyi diyorsan,senin yaşadıgın ülkedir ve türkiye yerine almanya seçersen muhtemelen bi şekilde sorun çıkaracaktır payoner.mesela en basitinden,parayı çekmek için git bi almanya banka hesabı bul,madem almanyada yaşıyorsun...der.

hesap açılışında kartlı-kartsız diye soruyordu son baktıgımda.orada kartlı hesap seçtiyseniz kartlı açarlar,para çekmek için de mecburen kartı aktif edersiniz.ama canlı destekden sorun yine bi,kartı iptal edebilirmiyim diye...

hesap açılışında kartlı-kartsız diye soruyordu son baktıgımda.orada kartlı hesap seçtiyseniz kartlı açarlar,para çekmek için de mecburen kartı aktif edersiniz.ama canlı destekden sorun yine bi,kartı iptal edebilirmiyim diye...

Sağolasın hocam yarın gün içinde yine destekden sorarım olmazsa mecbur kartı aktıf edıp ordan cekıcem yıne ekstra zarar :(

Sağolasın hocam yarın gün içinde yine destekden sorarım olmazsa mecbur kartı aktıf edıp ordan cekıcem yıne ekstra zarar :(
Hocam kartı daha önce sipariş etmişsiniz siz.ilk hesap açılışında kartlı yada kartsız diye soruyordu siz kart istemişsiniz.Kartı aktif etmeden para çekemezsiniz.Ha illa kartla para çekeceksiniz diye bir şey yok swift de isteyebilirsinuz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kartı daha önce sipariş etmişsiniz siz.ilk hesap açılışında kartlı yada kartsız diye soruyordu siz kart istemişsiniz.Kartı aktif etmeden para çekemezsiniz.Ha illa kartla para çekeceksiniz diye bir şey yok swift de isteyebilirsinuz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam swift derken neyi kastetdiniz acaba açıklar mısınız?

Ayrıca kart ile çekimde hangi banka ile çekmemi tavsiye edersiniz kur vs zararı konusunda

Arkadaşlar ayrı bir konu açmak istemedim.Euro TL kuru yaklaşık 3.92 lerdeyken enpara hesabıma gelen paraya göre bir hesaplama yaptım.Neredeyse 3.60 dan çeviri yapmış.Bu çok fazla değil mi sizde de mi böyle? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bu kadar kur farkı olması fazla gibi siz ne diyosunuz bu duruma?

Arkadaşlar ayrı bir konu açmak istemedim.Euro TL kuru yaklaşık 3.92 lerdeyken enpara hesabıma gelen paraya göre bir hesaplama yaptım.Neredeyse 3.60 dan çeviri yapmış.Bu çok fazla değil mi sizde de mi böyle? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bu kadar kur farkı olması fazla gibi siz ne diyosunuz bu duruma?

valla banada 3,51 den gelmiş dolar gibi :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

%2 kesiyorlar hocam onu da hesaba kat

5. günümdeyim adsense doğrulama ücreti hala gelmedi. Para birimi sterlin. Önerileriniz nedir?

Hocam bende öyle bekledim fakat daha sonra farkettim birincil olarak isaretlememisim isaretledikten 2 gün sonra geldi

Ben işaretlediğim hale gelmedi
Kaldırıp bir daha ekleyeyim bakalım ne olacak. Kaldırıp ekleyince yeni pin isteyince aynı pinin gelmesi gibi acaba bundada yine aynı doğrulama ücretimi gönderiyorlar.

Ben durum bu ama paramı iptal edilen adsense ödememi hesabımdan çekti hiç bir işlem yapmıyor 10 gündür böyle
oysa kimlik gönderdim anket ise gönderildi yazıyor

acaba bizmi ödemeyi talep edeceğiz?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri