Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Arkadaşlar şimdi söyle bir sorunum var
Payoneere para geldi elimde payoneer usd kartta var bu hesaptaki doları usd kartına nasıl cekecegiz.

para zaten kendisi kartın içine geçiyor onu usd kartı ekranını actıgında goreceksin. Eğer para onaylı ise bazen askıdakı paranın onaylı hala gecmesı 2 gunu bulabilir.

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Euro kartım var ama hiçbir bankamatikten çekemedim. Başka yolu yok mu? Bir de bu referans linki nasıl veriliyor?

Euro kartınla tüm euro odeme yapan bankamatiklerden cekebilirsin tabi komisyon oranlarnları cok farklı her bankanın onu arastırıp oyle cek cekemezsen bilki bakiye yetersiz kalıyordur.

Arkadaşlar merhaba payoneer den banka hesabıma para çekmek istiyorum banka felan herşey ekli en son bana şifre hesap 4 hane ve doğum tarihi diyo şifre ve doğum tarihi tamamda hesap 4 hane olan ne çözemedim gitti. Siteden yapmak istedim öğretmen yazmışım oda tutmadı. Hesap 4 yazan nedir. Devamlı karttan çekiyordum. Şimdi hesaba altarıcam. Banka hesap yazdım olmadı. Payoneer müşteri son hane yazdım oda olmadı.

43 Sterlin para var hesapta nasıl çekebilirim bunu beyler kartla çekebilme imkanım var mıdır?

Arkadaşlar payoneer ödemem geldi bulunduğum yerde euro veren atmler mevcut. Atmden euro çeken arkadaşlar herhangi bir kesinti veya atmnin vermemesi gibi bir durum yaşadılar mı ?

payonner kartım durduk yere bloke olmuş yeni kart gönderceklermiş bankalarla anlaşmaları degişmiş gibi birşey söylediler bunu biri tam acıklayabilir mi

Payoneer ödemesi gelmiş.Ödeme için form doldurulması gerekiyormuş.

Yardımcı olabilecek var mı?

Form:

HdBxCA.png

Payoneer ödemesi gelmiş.Ödeme için form doldurulması gerekiyormuş.

Yardımcı olabilecek var mı?

Form:

HdBxCA.png
Rast gele yaz hocam.Onayı otomatik veriyor.

Ayrıca yeni konu açmak istemedim, güncel TEB veya farklı ATM çekim ücretleri nelerdir ?

İşbankasından 25$ çekmek istedim vermedi.Tahmini 135 lira yapıyordu.Atm 130 yazdım bakiye yok dedi.Sonra 100TL yazdım onu verdi.

Payoneer baktığımda iş bankasından 1 defa red yediğim için 1$ sorgulama parası çekmiş.Hesap içerisinde 1.74$ kalmış.

Tahmini 25$ da 4,5$ zararım oldu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 09:58 ---------- Önceki Mesaj 09:52 ----------

Payoneer kart talep ettiğim takdirde ücretini ne zaman kesiyor? Bu konuda net ve kesin bilgi verirseniz çok memnun olurum..
İlk para yattığında (google veya başka kurum) 25$ yıllık kart ücretini keser.

10 adsensede aynı payoner hesabına ödeme alıyorum,sorun yaşamadım.

Merhaba, kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum.
Örneğin 3 adet Alman adsens hesabım var. Bu üç hesaptada ödeme yöntemi olarak Poyoneerin verdiği Almanya ibanını girsem sorun olurmu.
Aynı ibandan dolayı Adsense banlanma olurmu.

Örneğin 3 adet Alman adsens hesabım var. Bu üç hesaptada ödeme yöntemi olarak Poyoneerin verdiği Almanya ibanını girsem sorun olurmu.
Payoneer canlı desteğe bağlanıp 3 farklı almanya hesap istediğinizi söyin.Yardımcı olurlar.

kesin bişey olur diyemem ama böyle bi risk tabiki var.ben olsam riske girmem.bi üstdeki mesajdada arkadaşın belirttigi gibi payonerden ekstradan yeni alman hesapları isteyebilirsiniz,veriyorlar.

Selam, arkadaşlar adsense için almanya iban almak istiyorum payoneer'den fakat Global Payment Service bölüme girdiğimde "Şimdi iste" Diye bir buton var. Tıklıyorum, sanki amazonda falan satış yapıyormuşum gibi sayfa doldurmamı istiyor. Bu sorun için ne yapmam gerekiyor bilen varmı?
http://prntscr.com/m9t9h0
http://prntscr.com/m9t9o4

ADkMPL.jpg

hesabımda 70 usd olmasına rağmen kart siparişi yapamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

mastercard için başvurmak istiyorum ancak üye olurken böyle bir seçenek çıkmıyor artık
------------------
Payoneer Ön Ödemeli MasterCard® kartını nasıl alabilirim?
Payoneer'a yerel bir banka hesabıyla kaydolduysanız şu anda hesabınız için Payoneer kart alamazsınız.

Ödemeleri bir Payoneer kartla almak istiyorsanız www.payoneer.com adresine gidip "Kaydol" düğmesine tıklayarak alternatif bir e-posta adresi kullanarak yeni bir hesap başvurusunda bulunmanız gerekir.
-------------------

1 kart üzerinden birden fazla hesap kullanan arkadaşlar kartla çekimi nasıl yapıyorsunuz. Toplam bakiye belli ama atm den çekim yaparken tek hesabı görüyor. Toplam bakiyeyi atm den nasıl çekebilirim

1 kart üzerinden birden fazla hesap kullanan arkadaşlar kartla çekimi nasıl yapıyorsunuz. Toplam bakiye belli ama atm den çekim yaparken tek hesabı görüyor. Toplam bakiyeyi atm den nasıl çekebilirim

1 kart üzerinden derken. USD kartınız var ve payoneerdeki tüm hesaplardaki paranızı çekmek istiyorsanız eğer;

Öncelikle payoneer hesabınızdan tüm hesaplarınızdaki parayı dolar hesabına aktarmalısınız. Daha sonra dolar hesabınızdaki parayı USD kart ile çekmeniz mümkün.

NOT: Farklı bir şeyden bahsediyorsanız detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.

BOL KAZANÇLAR...

1 kart üzerinden derken. USD kartınız var ve payoneerdeki tüm hesaplardaki paranızı çekmek istiyorsanız eğer;

Öncelikle payoneer hesabınızdan tüm hesaplarınızdaki parayı dolar hesabına aktarmalısınız. Daha sonra dolar hesabınızdaki parayı USD kart ile çekmeniz mümkün.

NOT: Farklı bir şeyden bahsediyorsanız detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.

BOL KAZANÇLAR...

Hocam merhaba. Dediğiniz şekilde ancak menüleri karıştırsam da kart hesabına parayı nasıl aktaracağımı bulamadım. 3 tane euro hesabında para var ancak kart bakiyesinde sadece 1 tane görünüyor. Bunları kart hesabına aktarıp çekmek istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri