Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
ABD için hesabınızı onaylamanız gerekli.Bunun içinde kimlik istiyorlar sizden.Daha sonra yaklaşık 2 hafta içinde onaylanıyor.Zaten ilk hesabı açtığınızda size ABD ödeme almak için iban veriyor fakat bu ibanın geçerliliği için kimlik şart.Orda görürsünüz zaten bir çek resmi çıkıyor önce üzerinde onaysız yazıyor (Geçersiz) Hesap onaylanınca Onaylıya dönüyor. Benim bildiğim bu şekilde.

ABD için hesabınızı onaylamanız gerekli.Bunun içinde kimlik istiyorlar sizden.Daha sonra yaklaşık 2 hafta içinde onaylanıyor.Zaten ilk hesabı açtığınızda size ABD ödeme almak için iban veriyor fakat bu ibanın geçerliliği için kimlik şart.Orda görürsünüz zaten bir çek resmi çıkıyor önce üzerinde onaysız yazıyor (Geçersiz) Hesap onaylanınca Onaylıya dönüyor. Benim bildiğim bu şekilde.

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]
Arkadaşlar ben ABD adsenese denemesi yaptım hesap 100$ eşiğini geçti ancak ABD vatandaşı kimlik numrasını istedi kimlik olmadan ödeme gönderilmiyormuş zaten onu nasıl halledeceğim derken 4 kanalım spamdan kapanmdı topluluk ve flag adsenes spama düştü ve aralığın 19 unda banlandı değişen bişey yok yani boşa zaman kaybı

ABD'de IBAN yok hocam.

Sonunda paramı gönderdiler. Buradan "o parayı alamazsın, üstüne soğuk su iç" deyip moralimizi bozan bazı kişiliklere selam olsun.

Bu arada düşük kesinti ve mailler sayesinde ingilizce seviyemin gelişmesinde katkıda bulunan payoneer'e teşekkürlerimi sunuyorum.

Quiz'de tekrar payoneer'e geçmeye çalışıyorum ama sonuç olumsuz, hata gibim bir şeyler olmuş olmalı. Maillere cevap veren yok zaten.

Edit 1: Quiz'e korka korka mail attım sağolsun 4-5 geri dönüşten sorunu çözdüler. O kadar uğraş atılmam ile sonuçlanmaz umarım :)

Son düzenleme:
Payoneer kartı webmoneye bağlamak için payoner mastercard başvurusunu wemboney sitesi aracılığıyla yapmak gerekiyor bilginize.

Adsense ile Payoneer kullanılamıyor. Kendim sordum kendim yanıtlayayım.

Adsense SWIFT/BIC kodu girmenizi istiyor. Payoneer ise wire transferde kullanılabilen bir banka hesabı sağlıyor size ki SWIFT'i yok bunun. Sadece routing number veriyor.

USA Adsense hayallerimin sonuna gelmiş bulunuyorum :)

100mü 150 dolarmi ne olmadan gönderilmiyo deniyodu para, 30aralikta quizden 100 dolar altında payoneer hesaba gelen miktar havale yapıldı... ne iştir bu anlamadım..
ayrıca havale yapılmasına dair bi talimat filanda vermemiştim..

bunlar ocak sonuna kadar payoneera gecip 100 dolar ödeme alanlara ekstra 50 dolar hediye kampanyasi yapmislardi acaba bunu vermemek için bi katakullimi yaptilar ne anlamadim..

100mü 150 dolarmi ne olmadan gönderilmiyo deniyodu para, 30aralikta quizden 100 dolar altında payoneer hesaba gelen miktar havale yapıldı... ne iştir bu anlamadım..

ayrıca havale yapılmasına dair bi talimat filanda vermemiştim..

bunlar ocak sonuna kadar payoneera gecip 100 dolar ödeme alanlara ekstra 50 dolar hediye kampanyasi yapmislardi acaba bunu vermemek için bi katakullimi yaptilar ne anlamadim..

Ödeme limiti önce 100$ sonradan payoneer gizli kapaklı 150$ çekti.Quizden gelem para da şöyle olmuş;

Siz payoneer hesabını açarken iban numaranızıda girmişsiniz.Quize dashboardan payoneer bilgisini girerkende payoneer kendi usd hesabını değil kendi iban numaranızı seçmişsiniz.Yani quize demişsiniz ki siz payoneer ödeme yapın direk benim hesabıma geçsin otomatikman.Quizde parayı yatırır yatırmaz payoneer limite bakmazsının bozumu gerçekleştirip göndermiş tr hesabınıza.

Burda bir açık var işte 150$ sınıra takılmadan bozumu yapıyor ama para gelmiyor yada çook uzun sürüyor.Şu zamana kadar kimsenin parası payoneerde de kalmadı.

Mobil olarak gönderildi.

Merhaba Arkadaşlar ;

Payoneer nedir?

Payoneer, yenilikçi sınır ötesi ödemeler platformuyla işletmeleri, ülkeleri ve para birimlerini bağlayarak küresel ticareti güçlendirmektedir. Payoneer, günümüzün sınırsız dijital dünyasında kusursuz, sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırarak 200’ü aşkın ülkeden milyonlarca işletme ve profesyonelin yeni hedef kitlelerine ulaşmalarını sağlıyor. Ayrıca, Google, Airbnb, Elance-oDesk ve Getty Images gibi binlerce lider kuruluş Payoneer’ın toplu ödeme hizmetlerine güveniyor.

Payoneer Hesabıma nasıl para alabilirim?

Payoneer hesabınıza para almanızın çeşitli yolları vardır:

US ve EU Payment Service: Bu hizmet, Payonner hesap sahiplerinin hizmet Şart ve Koşulları gereğince ACH (US) ve SEPA (EU) transferleriyle ABD ve AB ülkelerinden ticari ödeme almalarını sağlar. Bu hizmet hakkında daha fazlasını okumak için buraya tıklayın.
Payoneer Toplu Ödeme Şirketleri: Payoneer, 2,000’i aşkın uluslararası şirketten para almayı kolaylaştırır. Bu şirketler, hizmetlerinin bir parçası olarak ödeme çözümümüzü sunmak için Payoneer ile ortak olmuşlardır.
Bu şirketlerden birinden para almak için şirketin web sitesinde veya çevrimiçi platformda hesabınızda oturum açın ve ödeme yönteminiz olarak Payoneer’ı seçin. Şirket ödemelerinizi eklemek için “Zaten Hesabım Var” bölümünü kullanın – paralar hızlı, güvenli bir şekilde ve düşük maliyette doğrudan Payoneer hesabınıza transfer edilir! Bu hizmet hakkında daha fazlasını okumak için buraya tıklayın.

Payoneer’ın hızlı, esnek, güvenli ve düşük maliyetli çözümleriyle hem gelişmiş hem de gelişmekte olan piyasalarda işletmeler ve profesyoneller artık yerel olarak yaptıkları kadar kolay bir şekilde küresel olarak ödeme yapabilip ödeme alabilmektedir.
Payoneer hesabını nasıl açacağınızı ve ödemeyi nasıl alacağınızı anlatıyorum, Lütfen emeğe saygı gösteriniz.

9EBgkO.png

Komisyonlar ;

Bankaya Çekim SWIFT = Çekim başına %2 komisyon ( Dolardan Türk lirasına çevirirken kurdan Kesiyor )
Bankaya Çekim SWIFT = Dolar çekimi yok Türk lirasına bozumu kendi kuruna göre yapıyor,real kura göre 0,35 ile 0,40 arasında düşük.
MasterCard Yıllık ücreti = 30$
MasterCard Kesinti = YÜkleme başına %1 komisyon
MasterCard ATM'den çekim = 3,15$ (TEB)
MasterCard ATM'den minimum çekim = 100$
MasterCard Bankanın Kesintisi Yaklaşık = %1,8
MasterCard Bankamatik'den tek seferde Çekim = 1000$

Yani bankadan 100$ çekecek iseniz 3,15$ Payoneer, 2$ 'da Teb atm kesecek.Hesabınızda 105,15$ olmalı.

Bşlgiler Güncellenecektir.
Öncelikle Arkadaşlar Burdan Kayıt Oluyoruz. (Refli Link)

Refsiz Link

Resimli Anlatım ;

Kayıt Ola bastık'dan sonra karşınıza resimdeki gibi bir menü çıkacak.Bu menüde eğer "Yerel Banka hesabı" seçerseniz "MasterCard" alamazsınız.Ben ilk Seçenek olacak yerel banka hesabını anlatıyorum sizlere.
Sırayla;
1.Yerel banka Hesabını seçip - Türkiye işaretliyoruz
2. Kaydola basıyoruz

Bilgilerimizi "Doğru" şekilde dolduruyoruz.Bu kısım Çok önemli.Sakın farklı yazmayınız.İlerleye basıyoruz.

Bu kısımda Adresimizi ve Cep telefonumuzu mutlaka doğru yazıyoruz ve İlerleye basıyoruz.

Bu kısımda K.Adımızı,şifremizi ve Güvenlik sorusu bilgilerini girip ilerleye basıyoruz.Resim'de her şey açık.

Son olarak bu kısım çok önemli arkadaşlar.Banka bilgilerinizi buraya gireceksiniz.

1. Kimlik Numarası (TC kimlik no)
2. Banka adı (Halkbank vs)
3. Hesap adı (Hesap sahibi kişi)
4. SWIFT kodu (banka swift kodunuz)
5. IBAN (IBAN numaranız)
6. Şube Adı (Bankanın Genel merkez bilgileri) yeterlidir.

Daha sonra Arkadaşlar şu şekilde mail alacaksınız;

Hesabınız Onaylanınca ;

Ödeme Kanıtı ;

---------------------------------------------------------------------------------------

PAYONEER MASTERCARD BAŞVURUSU VE SÜRECİ

Evet arkadaşlar eğer Türkiye Ekonomi Bankası ATM'den DOLAR olarak para çekmek istiyorsunuz bu seçenek ile kayıt olun.

Komisyon %1 + Ekler (Bankanın kestiği ücret değişebiliyor)

Önemli NOT : Eğer MasterCARD talebi bulunursanız bankaya direk SWIFT yapamazsınız sadece MASTERCARD ile çekim yapabilirsiniz.

Ön Ödemeli MasterCard Kartı seçiyoruz

Bilgilerimizi "Doğru" şekilde dolduruyoruz.

Devam Ediyoruz (Bilgiler Doğru olmalı)

Devam Ediyoruz (Bilgiler Doğru olmalı)

En önemli kısım burası arkadaşlar.

1. No Türü = Ulusal Kimlik seçiyoruz
2. Milli Kimlik Üzerinde Görünen ( İsim - Soyisim)
3. Milli Kimlik Numarası ( TC kimlik No)
4. Düzenleyen Ülke ( Türkiye )

Alt kısımda Alternatif sevkiyatı seçerseniz farklı adres girip kartınızı oraya isteyebilirisiniz.

Daha sonra alt kısımları kabul edip onaylıyoruz.

Bilgiler doğru oldukdan sonra mailinize bu şekilde mesaj gelecek

Hesabınız Onaylandıkdan Sonra Bu mail gelecek

Daha sonra yaklaşık 20 ile 45 gün içerisinde sevkiyat adresinize kartınız gelecek

Ödeme Kanıtları !

Kartınız gelince Türkiye Ekonomi bankası ATM'den Dolar çekebilirsiniz.​

hocam ben amerikadayim ama enpara kartim var buraya gelen parayi enparaya aktarabilirmiyim?

payoneer da webmoney gibi farklı cüzdan veya hesaplar açabiliyormuyuz ?

güzel ama komisyonlarını beyenmedim bankya çekerken düşük kurdan çeviriyo tl ye

partnerlerde pek olan bir sistem değil payoner henüz quiz de var zoomin de var mıydı yok muydu hatırlamıyorum başka yerde görmedim zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri