Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
merhabalar bende kart olayı gelmedı dumduz kayıt oldum payooner e daılymatıon kanalları ekledım hesabıma para yatınca oradan banka hesabıma sorunsuz cekebılırım dımı kart mevzusu gelmedı hıc bana

Payonere kayit olmak icin mastercard kredi kartimizin olmasi gereklimi normal banka ksrti yeterlimidir

hayır hiçbir kartınız olmasına gerek yok hocam.Kartı payoneer size gönderiyor.Hesabınız onaylanınca zaten payoneer kartınız son 4 hanesini hesabınızda göreceksiniz.

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

merhabalar bende kart olayı gelmedı dumduz kayıt oldum payooner e daılymatıon kanalları ekledım hesabıma para yatınca oradan banka hesabıma sorunsuz cekebılırım dımı kart mevzusu gelmedı hıc bana

Kart gelmedi çünkü siz ilk hesabı açarken banka hesabını (Yerel bank) seçtiniz.Dailymotion hesabınza para yatırınca Dolar olarak değil fakat Türk lirası olarak çekim yapabilirsiniz.Bankaya SWIFT %0 komisyon ile oluyor.1 günde eklediğiniz hesabınza para geliyor.

Ayrıca bir daha 'da aynı hesabınız üzerinden kart başvurusu yapamazsınız.Yeni hesap açmalısınız.Banka hesabına SWIFT ile MasterCARD olayını aynı hesapda vermiyor.

hayır hiçbir kartınız olmasına gerek yok hocam.Kartı payoneer size gönderiyor.Hesabınız onaylanınca zaten payoneer kartınız son 4 hanesini hesabınızda göreceksiniz.

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

Kart gelmedi çünkü siz ilk hesabı açarken banka hesabını (Yerel bank) seçtiniz.Dailymotion hesabınza para yatırınca Dolar olarak değil fakat Türk lirası olarak çekim yapabilirsiniz.Bankaya SWIFT %0 komisyon ile oluyor.1 günde eklediğiniz hesabınza para geliyor.

Ayrıca bir daha 'da aynı hesabınız üzerinden kart başvurusu yapamazsınız.Yeni hesap açmalısınız.Banka hesabına SWIFT ile MasterCARD olayını aynı hesapda vermiyor.
yuksek dolar odemeler ıcın zarara gırermıyım sence bugun kanalları taşıyorum yuksek gelırlerı
Hx6X5Xe.png
para kaynakları boyle

yuksek dolar odemeler ıcın zarara gırermıyım sence bugun kanalları taşıyorum yuksek gelırlerı
Hx6X5Xe.png
para kaynakları boyle

Hayır girmezsiniz.Ortlama dolar kurları türkiyedeki kura göre %0,35 ile 0,45 kuruş arası.Ayrıca Bankaya çekerken %0 komisyon ile çekeceksiniz.işin kaymağı burda.Adamlar sadece kuru biraz düşük tutuyor.

Hayır girmezsiniz.Ortlama dolar kurları türkiyedeki kura göre %0,35 ile 0,45 kuruş arası.Ayrıca Bankaya çekerken %0 komisyon ile çekeceksiniz.işin kaymağı burda.Adamlar sadece kuru biraz düşük tutuyor.
benlık bır durum yok yanı dımı hesabıma dolar yatıcak kısa sure ıcınde sorunsuz banka hesabıma cekebılırım dımı buradan ayrıyetten baska bırsey yapmama gerek yok dimi

tesekkurler hocam anlatim icin alternatifler iyidir

mobilden yazilmistir...

benlık bır durum yok yanı dımı hesabıma dolar yatıcak kısa sure ıcınde sorunsuz banka hesabıma cekebılırım dımı buradan ayrıyetten baska bırsey yapmama gerek yok dimi

Hayır senlik bir durum yok hocam.Dailymationu ödeme kaynağı olarak eklemişsiniz zaten.Bakın unutmayın Banka hesabınıza "DOLAR" olarak çekemezsiniz.Payoneer kendi kurundan bozum yapacak ve hesabınza 1 ile 3 gün içinde gönderecek.

Peki mastercardmi banka hesabimi hangini almak gerekiyor odeme alabilmek icin? Hangisi daha avantajli

Hayır senlik bir durum yok hocam.Dailymationu ödeme kaynağı olarak eklemişsiniz zaten.Bakın unutmayın Banka hesabınıza "DOLAR" olarak çekemezsiniz.Payoneer kendi kurundan bozum yapacak ve hesabınza 1 ile 3 gün içinde gönderecek.
Banka hesabı kısmına TR Iban yazdım hesap acarken dolar cekerken onlar kendı kurundan bana tl gonderıcek dogrudur dımı dogru anlamışım ?

Peki mastercardmi banka hesabimi hangini almak gerekiyor odeme alabilmek icin? Hangisi daha avantajli

Banka hesabı kısmına TR Iban yazdım hesap acarken dolar cekerken onlar kendı kurundan bana tl gonderıcek dogrudur dımı dogru anlamışım ?

Eğer dolar biriktiriyor iseniz MasterCard 'da başvurun.Yok ben TL alacağım derseniz şimdilik %0 komisyon ile Bankaya SWIFT daha karlı.

evet hocam ıbanı girmişsiniz.Onlar kendi kurlarından bozum yapacaklar ve size 1-3 gün içinde belirtiğiniz hesabına SWIFT gönderecekler.

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Kart bu 3 hafta içinde gelmişti bana
d943048bb7bd7be2c1ba849224c46093.jpg

Hangi kurye getirdi hocam ? Evde olamama riskim var.Daha sonra gidip yerlerinden alabilir miyim acaba.

Eğer dolar biriktiriyor iseniz MasterCard 'da başvurun.Yok ben TL alacağım derseniz şimdilik %0 komisyon ile Bankaya SWIFT daha karlı.

evet hocam ıbanı girmişsiniz.Onlar kendi kurlarından bozum yapacaklar ve size 1-3 gün içinde belirtiğiniz hesabına SWIFT gönderecekler.

Hangi kurye getirdi hocam ? Evde olamama riskim var.Daha sonra gidip yerlerinden alabilir miyim acaba.
Sen adamsin o zaman

Ups getirmis bende yoktum evde bizim peder almis

100 Dolar'ı 95 dolar olarak çekeceğim ekstra payoneer'in %2 kesintisi var yani 93 dolar olarak alacağım. E ne anladım ben bu işten. Webmoney toplamda %4'e yakın kesinti yaparken %7 kesinti yaşıyor üstüne 40 kuruşluk kurdan etkileniyorum. Nerden baksan %10 para gidiyor. Yok arkadaş ben sevmedim bu işi. Webmoney'e devam.

Sırada payoneer'i bozmak var demek hadi bakalım. :D

Peki girecegimiz iban numarasi usd hesabimi olacak yoksa tl hesabida oluyormu

Bunun alternatifini yandex para veriyor zaten. mastercart gold fiyati 3 yıllık 250 ruble

birde sanal kart veriyor oda ücretsiz

allah aşkına kim her yıl 30 usd parayı bir debit kart için verir?
banka hesabı bile değil.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri