hocam alttaki anket kısmını doldurun ve kimlik fotosu yükleyin.Yalnız tc yi silmeyin orjinal kalsın
pm attım bakarsanız sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam alttaki anket kısmını doldurun ve kimlik fotosu yükleyin.Yalnız tc yi silmeyin orjinal kalsın
Reference Number: 160228-003291
Dear Hakan Arslan,
Response (06/23/2016 08:04 AM)
We are contacting you in regards to payment #27429383.
Due to online financial regulations, we require your assistance in confirming that the line of business related to the payment complies with our Terms and Conditions.
In order to approve this payment and ensure that future payments are processed quickly, please provide the following information:
A full screenshot of your Google payments history page showing your name
A full screenshot of your Google account page showing the websites associated with your account (You can find this by clicking "Performance Reports" and then "Sites")
Please provide an affiliation to one of the links connected to your Google account. This can be done by uploading a text file to the domain with the text: "This is to confirm my affiliation to the website" and sending us a link to the file.
We have received a copy of your photo ID but please note that the file you have provided is incomplete.
In order to keep your account fully functional we will need you to provide a complete, clear copy of your photo ID. Please make sure the copy of your ID is readable and shows the entire document, front and back.
Please note that your current and future payments will only be processed once you provide us with the requested information.
Sincerely,
Elizabeth
Payoneer Payment Department
Şair burada ne demek istemiş bu hesabın 3, ödemesi daha önce kimlik ve anket doldurmuştuk ve sorunsuz ödeme almıştık yeni birşeyler istiyorlar galiba anlayan yazabilirmi?
Ödeme gelen kanalın linki. Adsense raporları, analystic görüntüleri, kanalın hakkında kısmına yazman gereken bi yazı varr bide, işin zor uğraşacaksın baya
Bu $200 limiti yeni geldi Paypal Türkiye'ye hizmetlerini durdurduktan sonra fırsatçılık yaptılar, şuan görüşme halindeyim limiti birazda olsa düşürebilmek için. Eğer limiti düşürtebilirsem biraz rahat edicez, ödeme alan kullanıcılar ne bankaya çekebiliyor nede bozum yapabiliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana direk mail attılar.Yazıştık baya ama limiti düşürecekleri sözünü alamadım.
Bazı arkadaşlardan google gelen paranın hesabını soruyorlar.İllegal iş yapıldığına dair birileri şikayet ediyor sanki.Son zamanlarda sık yaşanıyor bu durum.
Mobil olarak gönderildi.
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] " kanalın hakkında kısmına yazman gereken bi yazı varr " şunu biraz daha açarmısın ne yazmam gerekiyor ,Sen yetkili bi abiye benziyon![]()
Reference Number: 160228-003291
Dear Hakan Arslan,
Response (06/23/2016 08:04 AM)
We are contacting you in regards to payment #27429383.
Due to online financial regulations, we require your assistance in confirming that the line of business related to the payment complies with our Terms and Conditions.
In order to approve this payment and ensure that future payments are processed quickly, please provide the following information:
A full screenshot of your Google payments history page showing your name
A full screenshot of your Google account page showing the websites associated with your account (You can find this by clicking "Performance Reports" and then "Sites")
Please provide an affiliation to one of the links connected to your Google account. This can be done by uploading a text file to the domain with the text: "This is to confirm my affiliation to the website" and sending us a link to the file.
We have received a copy of your photo ID but please note that the file you have provided is incomplete.
In order to keep your account fully functional we will need you to provide a complete, clear copy of your photo ID. Please make sure the copy of your ID is readable and shows the entire document, front and back.
Please note that your current and future payments will only be processed once you provide us with the requested information.
Sincerely,
Elizabeth
Şair burada ne demek istemiş bu hesabın 3, ödemesi daha önce kimlik ve anket doldurmuştuk ve sorunsuz ödeme almıştık yeni birşeyler istiyorlar galiba anlayan yazabilirmi?
dün attıkları mailden sonra tekrardan kimlik ve adsense ekran görüntülerini çekip attım ama kanalı silmiştim ekran görüntüsü olarakta baska benzer para kapanması kanalı bir kanalın görüntülerini ve linkini attım ama bugün tekrar mail atmışlar
Thank you for your reply.
Please provide us with:
1. A full screenshot of your Google profile showing your name and publisher ID number.
2. A full screenshot of your Youtube profile showing your name and publisher ID.
Sincerely,
Lauretta
BUNU NASIL ASACAĞIZ DAHA ÖNCE TECRÜBE EDEN VARMI ADSENSE GÖRÜNTÜSÜ TAMAM AMA KANAL GÖRÜNTÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ŞUAN AYNI AYARDA PARA KAZANAN KANALLDA YOK..
Bu olay epey sıkıntılı duruyor. Bahsi geçen payoneer hesabınızdan alacağınız ilk ödeme miydi? Ve ödemeniz kaç haneliydi acaba?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Ne kötü bir şeymiş bu payooner ah paypal ahhh zamanımıydı bizi terk etmenin şimdi?payoneer den hiç memnun degilim 2 haziranda kart istedim daha gelen giden yok içeride 140 dolar para var çekemiyorum havale yapamıyorum başka hesaba gönderemiyorum para orada çakılı kaldı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.