Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Reference Number: 160228-003291
Dear Hakan Arslan,
Response (06/23/2016 08:04 AM)

We are contacting you in regards to payment #27429383.
Due to online financial regulations, we require your assistance in confirming that the line of business related to the payment complies with our Terms and Conditions.
In order to approve this payment and ensure that future payments are processed quickly, please provide the following information:
A full screenshot of your Google payments history page showing your name

A full screenshot of your Google account page showing the websites associated with your account (You can find this by clicking "Performance Reports" and then "Sites")

Please provide an affiliation to one of the links connected to your Google account. This can be done by uploading a text file to the domain with the text: "This is to confirm my affiliation to the website" and sending us a link to the file.

We have received a copy of your photo ID but please note that the file you have provided is incomplete.
In order to keep your account fully functional we will need you to provide a complete, clear copy of your photo ID. Please make sure the copy of your ID is readable and shows the entire document, front and back.

Please note that your current and future payments will only be processed once you provide us with the requested information.

Sincerely,
Elizabeth

Payoneer Payment Department

Şair burada ne demek istemiş bu hesabın 3, ödemesi daha önce kimlik ve anket doldurmuştuk ve sorunsuz ödeme almıştık yeni birşeyler istiyorlar galiba anlayan yazabilirmi?

Dear Hakan Arslan,

Due to online financial regulations, we require your assistance in confirming that the line of business related to the payment complies with our Terms and Conditions.
In order to approve this payment and ensure that future payments are processed quickly, please provide the following information:

A full screenshot of your Google account page showing the websites associated with your account (You can find this by clicking "Performance Reports" and then "Sites")

Please provide an affiliation to one of the links connected to your Google account. This can be done by uploading a text file to the domain with the text: "This is to confirm my affiliation to the website" and sending us a link to the file.

We have received a copy of your photo ID but please note that the file you have provided is incomplete.
In order to keep your account fully functional we will need you to provide a complete, clear copy of your photo ID. Please make sure the copy of your ID is readable and shows the entire document, front and back.

Please note that your current and future payments will only be processed once you provide us with the requested information.

Sincerely,
Elizabeth

Şair burada ne demek istemiş bu hesabın 3, ödemesi daha önce kimlik ve anket doldurmuştuk ve sorunsuz ödeme almıştık yeni birşeyler istiyorlar galiba anlayan yazabilirmi?

Ödeme gelen kanalın linki. Adsense raporları, analystic görüntüleri, kanalın hakkında kısmına yazman gereken bi yazı varr bide, işin zor uğraşacaksın baya

Ödeme gelen kanalın linki. Adsense raporları, analystic görüntüleri, kanalın hakkında kısmına yazman gereken bi yazı varr bide, işin zor uğraşacaksın baya

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] " kanalın hakkında kısmına yazman gereken bi yazı varr " şunu biraz daha açarmısın ne yazmam gerekiyor ,Sen yetkili bi abiye benziyon:)

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] abi benim anladıgım adsense performans raporlarını istemıs bence kesınlesen mıktarın ekran goruntusunu al.Adsense pub id gosteren bı foto al, birde yt kanalından pub ıd nın fotosunu al eşlestıgını gorsünler.Birde kimlik fotosunu tekrar ıstemıs

Bu $200 limiti yeni geldi Paypal Türkiye'ye hizmetlerini durdurduktan sonra fırsatçılık yaptılar, şuan görüşme halindeyim limiti birazda olsa düşürebilmek için. Eğer limiti düşürtebilirsem biraz rahat edicez, ödeme alan kullanıcılar ne bankaya çekebiliyor nede bozum yapabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu $200 limiti yeni geldi Paypal Türkiye'ye hizmetlerini durdurduktan sonra fırsatçılık yaptılar, şuan görüşme halindeyim limiti birazda olsa düşürebilmek için. Eğer limiti düşürtebilirsem biraz rahat edicez, ödeme alan kullanıcılar ne bankaya çekebiliyor nede bozum yapabiliyor.

Bana direk mail attılar.Yazıştık baya ama limiti düşürecekleri sözünü alamadım.

Bazı arkadaşlardan google gelen paranın hesabını soruyorlar.İllegal iş yapıldığına dair birileri şikayet ediyor sanki.Son zamanlarda sık yaşanıyor bu durum.

Mobil olarak gönderildi.

formu talan ediyorum. 1 tane olumlu yorum çıksın diye. bu ne iştir ya.

quiz derken. yerli partnerler ile biraz toparladık derken. paypal rezaleti çıktı ortaya.

kanal yapasım gelmiyor

Bana direk mail attılar.Yazıştık baya ama limiti düşürecekleri sözünü alamadım.

Bazı arkadaşlardan google gelen paranın hesabını soruyorlar.İllegal iş yapıldığına dair birileri şikayet ediyor sanki.Son zamanlarda sık yaşanıyor bu durum.

Mobil olarak gönderildi.

Aynı durumdayım hala ikna etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar gideceğiz.

Dear Hakan Arslan,

Sincerely,
Elizabeth

1.adsense goruntusunu istemisler isminin gozuktugu bolumu.
2. websitelerin gozuktugu bolumun resmini cekip aticaksin.
3. ekli olan websitelerine bir text olusturup icine " "This is to confirm my affiliation to the website" yazip bu text dosyasinin linkini onlara gondericeksin
4. kimliginini aldik ama onaylayamadik tekrar gonder diyolar.

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] Payoneer sözleşmesinde telifli içerikten para kazanamazsınız. Böyle bir durumu farkettiklerinde parayı Google'a geri iade etme hakları var. Google kazancınızın yasal işinizden geldiğinin kanıtlanması gerekiyor. Dolayısıyla web sitesi veya kanalın sözleşme şart ve koşullarına uygun olduğunu ibraz etmek zorundasınız. Web sitesi geliri kazanıyorsanız Adsense hesabınıza bağlı olan web sitelerinin fotoğrafını göndermeniz gerekiyor. Ek olarak o web sitesinde text dosyası eklemelisiniz. Payoneer - Ad Soyad şeklinde ya da benzer. Bu text dosyası websitesi.com/payoneer.txt şeklinde olabilir. Eğer ki kanaldan kazanıyorsanız, kazanç elde ettiğiniz kanalın linkini Payoneer'e göndermelisiniz. Ayrıca kanal kazanç görüntü kısmının fotoğrafını da maile eklemeniz gerekiyor. Buna ek olarak kanalın hakkında kısmına Payoneer - Ad Soyad eklemelisiniz. Uğraştıran bir süreç. Bu durumu eninde sonunda herkes yaşayacak. Çünkü Payoneer 'de iki adımlı bir hesap doğrulama süreci var. Bunlardan ilki kimlik bölümü diğeri ise Anket bölümü. İlk adımı atlattıktan sonra ikinci adımda bir noktadan sonra paralarınız duraklatılacaktır. Ki o nokta yukarıda anlattıklarımı yapmalısınız. Amerikan banka hesaplarıyla çalışıldığı ve para önce Amerika'ya gittiği için Payoneer bu konuda oldukça hassas. Sonuç itibariyle telif hakkı ihlalinin Amerika'da ne kadar büyük suç olduğunu sağır sultan bile biliyor.

Son düzenleme:
dün attıkları mailden sonra tekrardan kimlik ve adsense ekran görüntülerini çekip attım ama kanalı silmiştim ekran görüntüsü olarakta baska benzer para kazanması kapalı bir kanalın görüntülerini ve linkini attım ama bugün tekrar mail atmışlar

Thank you for your reply.
Please provide us with:
1. A full screenshot of your Google profile showing your name and publisher ID number.
2. A full screenshot of your Youtube profile showing your name and publisher ID.

Sincerely,
Lauretta

BUNU NASIL ASACAĞIZ DAHA ÖNCE TECRÜBE EDEN VARMI ADSENSE GÖRÜNTÜSÜ TAMAM AMA KANAL GÖRÜNTÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ŞUAN AYNI AYARDA PARA KAZANAN KANALLDA YOK..

Son düzenleme:
dün attıkları mailden sonra tekrardan kimlik ve adsense ekran görüntülerini çekip attım ama kanalı silmiştim ekran görüntüsü olarakta baska benzer para kapanması kanalı bir kanalın görüntülerini ve linkini attım ama bugün tekrar mail atmışlar

Thank you for your reply.
Please provide us with:
1. A full screenshot of your Google profile showing your name and publisher ID number.
2. A full screenshot of your Youtube profile showing your name and publisher ID.

Sincerely,
Lauretta

BUNU NASIL ASACAĞIZ DAHA ÖNCE TECRÜBE EDEN VARMI ADSENSE GÖRÜNTÜSÜ TAMAM AMA KANAL GÖRÜNTÜSÜ MÜMKÜN DEĞİL ŞUAN AYNI AYARDA PARA KAZANAN KANALLDA YOK..

Bu olay epey sıkıntılı duruyor. Bahsi geçen payoneer hesabınızdan alacağınız ilk ödeme miydi? Ve ödemeniz kaç haneliydi acaba?

Bu olay epey sıkıntılı duruyor. Bahsi geçen payoneer hesabınızdan alacağınız ilk ödeme miydi? Ve ödemeniz kaç haneliydi acaba?

bu 3. ödemesi olacaktı 4 hane $ .. Bunu atlatsam yetecek ama kanal görüntüsü istemeleri işi bozuyor adsense görüntüsü attım sadece bakalım tekrar..

tuhaf olan yine 4 haneli yeni kimlik onayı yapacağım bir adsense daha var form açılsın diye bekliyorum oda takılacak ve bağlı olan kanalı kapalı bu sorunun bir çözüm yolu olmalı adsenseleri banlanmadan kurtardık payoneere takıldık:)

Son düzenleme:
payoneer den hiç memnun degilim 2 haziranda kart istedim daha gelen giden yok içeride 140 dolar para var çekemiyorum havale yapamıyorum başka hesaba gönderemiyorum para orada çakılı kaldı...

payoneer den hiç memnun degilim 2 haziranda kart istedim daha gelen giden yok içeride 140 dolar para var çekemiyorum havale yapamıyorum başka hesaba gönderemiyorum para orada çakılı kaldı...
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Ne kötü bir şeymiş bu payooner ah paypal ahhh zamanımıydı bizi terk etmenin şimdi?
Bu payooner ile alışveriş yapılabilen site var mı acaba? Bir şeyler alsak bari?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri