Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Paypal gibi bir Nimet vardı eskiden.
Bu kadar saçma sapan bir firma görmedim.

- 12 Nisan para çekme talebi verdim bankaya, herşey yolunda gelen giden yok.
Payoneer şirketinden para çekme talebinizi aldık. Bu para 4 iş günü içinde banka hesabınıza yatırılacaktır.

Burdaki nota göre bugün para gelmesi lazımdı ama yine yok.
Ne kadar saçma sapan bir şirket bu payoner.

Ben 10'unda ekledim.14'ünde gelmiş onay ödemesi.

Paypal gibi bir Nimet vardı eskiden.
Bu kadar saçma sapan bir firma görmedim.

- 12 Nisan para çekme talebi verdim bankaya, herşey yolunda gelen giden yok.
Payoneer şirketinden para çekme talebinizi aldık. Bu para 4 iş günü içinde banka hesabınıza yatırılacaktır.

Burdaki nota göre bugün para gelmesi lazımdı ama yine yok.
Ne kadar saçma sapan bir şirket bu payoner.

paran geldimi ? bende 12sinde çekme talebi gönderdim. hala bankama gelmedi ödeme.

paran geldimi ? bende 12sinde çekme talebi gönderdim. hala bankama gelmedi ödeme.

Para hala gelmedi, Banka Kuveyt.
Ne saçma sapan sistem.
Ödemeyi iptal edip tekrarmı çekmem lazım?
Nasıl yapılıyor bu ödeme iptali.
Bankayı tekrar ekleyelim olmadı.

Para hala gelmedi, Banka Kuveyt.

Ne saçma sapan sistem.

Ödemeyi iptal edip tekrarmı çekmem lazım?

Nasıl yapılıyor bu ödeme iptali.

Bankayı tekrar ekleyelim olmadı.

Ödemem geldi 10 dakika önce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talimatı cuma günü verdim, hesabınıza ödeme talimatı alınmıştır maili bugün geldi, hesaba ne zaman gecer kimbilir, bide bizim bankalar aracılık ücreti ne kadar kesiyor tecrübe eden varmı acaba, garanti bankası

Talimatı cuma günü verdim, hesabınıza ödeme talimatı alınmıştır maili bugün geldi, hesaba ne zaman gecer kimbilir, bide bizim bankalar aracılık ücreti ne kadar kesiyor tecrübe eden varmı acaba, garanti bankası

en güzeli bana göre kart valla para hesaba geçiyor anında karta düşüyo gidiyorum teb bankasından çekiyom hemde komisyonsuz. bankaya gönder al uzun iş :)

Son düzenleme:
Ödemem geldi 10 dakika önce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ödeme banada gönderilmiş.
Normalde ödeme gelince Bankadan uyarı mesajı gelirdi, mailede ödeme geldi diye mail düşerdi, herhangi bir mail yada mesaj gelmedi.
Girdiğimde bankada bakiyeyi gördüm.
27Tl akbank kesintisi olmuş.

12 Nisan ödeme istedik 4 iş gününde gelir dedi.
C.tesi-Pazar arada kaynayınca Salı günü 4 iş günü oluyor.
Yani normal günde gelmiş.
Ama kur + Akbank kesintisi en az bir 60tl'ye felan mal oluyor bu şekilde.
Para bekleyenlere vs uzun uzadıya yazmak istedim.
Kaç gündür bekliyorum bende burdan bakıp bekleyenler sıkıntı olmadığını görürler.
Sistem şimdilik iyi gibi.
Olmadı karta dönülebilir.
İlk ödemeyi istedik nerdeyse ikinciyi alcaz daha yeni ödemeyi aldık.
:D

bu ay baya gecikme var, normalde 4 günde hesaba geçerdi, 1 haftada geçer gözüyle bakıyorum artık, payoneer güvenilir ama ağır çalışan bir firma.

banka ortalama 20-40 tl arası kesiyor, payoneer de kurdan kırpıyor, dolar 3,70 ise 3,60'tan çarpıyor

bende cuma günü doğrulama ödemesi girdim henüz gelmedi.

Bu esenyurtluların kaderi nedir boyle ustad [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] :)

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

en güzeli bana göre kart valla para hesaba geçiyor anında karta düşüyo gidiyorum teb bankasından çekiyom hemde komisyonsuz. bankaya gönder al uzun iş :)

yıllık bi işletim ucreti aliyormu hocam.

bende cuma girdim hala gelmedi test ödemesi

test ödemesini yaklaşık olarakk 1 hafta oldu bekliyorum ingiltere adsense için ne kadar zamanda geliyor acaba test ödemeleri ?
Not : adsenseme pin girmedim daha acaba onunla alakası olabilirmi bukadar gecikmiş olmasının ?

test ödemesini yaklaşık olarakk 1 hafta oldu bekliyorum ingiltere adsense için ne kadar zamanda geliyor acaba test ödemeleri ?
Not : adsenseme pin girmedim daha acaba onunla alakası olabilirmi bukadar gecikmiş olmasının ?

Uk test ödemesi ikinci gün gelmişti bana, ama yukarda hocamın dediği gibi bu ara yavaş çalışıyorlar galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri