Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Bu esenyurtluların kaderi nedir boyle ustad [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] :)

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

yıllık bi işletim ucreti aliyormu hocam.

maalesef ne ödeme gelir ne pin gelir bende anlamadım bu işi bizim işler esenyurtta olamayacak anlaşılan:)

Merhaba,
cuma test ödemesi istedim henüz gelmedi payoneer uk hesabına.
Bilgileri girerken yanlış mı yaptım diye tereddüte düştüm.
adsense ödeme yöntemi girilen yerde ilk kutuya account bank name idi yanlış hatırlamıyorsam, oraya kendi adımı girdim , yoksa banka adı mı (Barclays) girilecekti???
Net hatırlayan varsa doğrusunu yazabilir mi?

Merhaba,
adsense ödeme yöntemi girilen yerde ilk kutuya account bank name idi yanlış hatırlamıyorsam, oraya kendi adımı girdim , yoksa banka adı mı (Barclays) girilecekti???

ben geçen hafta salı günü test ödemesi istedim daha gelmedi bi sıranı bekle hocam :)

gözden kaçmasın diye sorumu yeniden ekledim.
Merhaba,

gözden kaçmasın diye sorumu yeniden ekledim.
Merhaba,

TEST ÖDEMESİ 1-2 HAFTAYI BULABİLİYOR. GELECEKTİR ELBETTE.

Bu soruların cevabı diğer sayfalarda mevcut. Panik yapmanıza gerek yok, gelecektir.

Merhaba,

ben geçen hafta salı günü test ödemesi istedim daha gelmedi bi sıranı bekle hocam :)

gecen hafta perşembe girdim bugun saat 9 da geldi test odemesi

Arkadaşlar 2 ay olacak nerdeyse payoneer hesbı açalı hemen kimlik ön arka göndermiştim halen onaylandı yazmıyor gönderildi yazıyo herhangi bi adsenseye bağlamış değilim bağlasam göndermede sorun çıkarırmı neden onaylanmamıştır?bilgisi olan varmı

Arkadaşlar 2 ay olacak nerdeyse payoneer hesbı açalı hemen kimlik ön arka göndermiştim halen onaylandı yazmıyor gönderildi yazıyo herhangi bi adsenseye bağlamış değilim bağlasam göndermede sorun çıkarırmı neden onaylanmamıştır?bilgisi olan varmı

Sorun çıkmıyor, orda yazana bakma.
Bende de öyle yazıyor ama ödeme geldi.

Adsense doğrulama parası 4-5 gündür gelmedi payoneere. Kaç günde gelmesi gerekiyor normalde ? Ya da yanlış birşeymi yaptım acaba.

3 veya daha fazla ödeme aldıktan sonra bloke alan var mı payoneerde?

payonerde bloke yiyen henüz pek yok çok şükür,bu konuda tecrübesi olan nadir kişilerden birisiyim :) 3 defa degil,yaklaşık 2 yıl boyunca kullandıgım ve her ay ödeme aldıgım hesabım ytden gelen para yüzünden kapanmıştı.bloke konusunda belli bi kriter yok bilinen yani 3 defa ödeme aldım artık bidaha bakmazlar,bloke koymazlar diyemezsin.yada 2 yıldır kullanıyorum,e zaten kimlik onaylarıda tamam bundan sonra sorun olmaz,rahatım diyemezsin.yada gelen para 5k iken sorun çıkarmadı diye sonrakinde 100-200$ gelince buna nasılsa bişey olmaz diyemezsin.çünkü 5-10k$ a bişey demeyipde 100-200$a bloke koyup,hesabı kapatabiliyorlar...bu varyasyonlar böyle sürer gider :D

payonerde bloke yiyen henüz pek yok çok şükür,bu konuda tecrübesi olan nadir kişilerden birisiyim :) 3 defa degil,yaklaşık 2 yıl boyunca kullandıgım ve her ay ödeme aldıgım hesabım ytden gelen para yüzünden kapanmıştı.bloke konusunda belli bi kriter yok bilinen yani 3 defa ödeme aldım artık bidaha bakmazlar,bloke koymazlar diyemezsin.yada 2 yıldır kullanıyorum,e zaten kimlik onaylarıda tamam bundan sonra sorun olmaz,rahatım diyemezsin.yada gelen para 5k iken sorun çıkarmadı diye sonrakinde 100-200$ gelince buna nasılsa bişey olmaz diyemezsin.çünkü 5-10k$ a bişey demeyipde 100-200$a bloke koyup,hesabı kapatabiliyorlar...bu varyasyonlar böyle sürer gider :D

hocam tüm matematik kurallarını altüst etmişsiniz.:D

Teşekkür ederim üstadım :D Yani diyorsun ki sen işine bak gerisini kaderine bırak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri