Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
hesap kartlı hesapsa işlemlerde farklılık var sanırım,onu bilemiyorum ne yazıkki.ben hesaplarımda kart kullanmıyorum,direkt bankaya çekiyorum yıllardır.hesaplar kartlı hesapsa büyük ihtimalle almanya ve ingiltere hesap bilgileri yoktur şuan sizde.bunu destek ekibine sormak gerek,o durumda napılıyor bilmiyorum :)

kartsız hesap ise eger,zaten global payment service bölümünde hesap bilgileri :)

Fatih hocam global payment service menüsü kaybolmuş benim hesapta
kimlik onaylı hesap bir defada ödeme aldıydım 9-10 ay önce acaba problem nedir ki ?

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

GLOBAL PAYMENT SERVİCE YOK BENİM HESAPTA, KİMLİK ONAYLI KARTSIZ HESAP ?

hesap kartlı hesapsa işlemlerde farklılık var sanırım,onu bilemiyorum ne yazıkki.ben hesaplarımda kart kullanmıyorum,direkt bankaya çekiyorum yıllardır.hesaplar kartlı hesapsa büyük ihtimalle almanya ve ingiltere hesap bilgileri yoktur şuan sizde.bunu destek ekibine sormak gerek,o durumda napılıyor bilmiyorum :)

kartsız hesap ise eger,zaten global payment service bölümünde hesap bilgileri :)
fatih hocam siz bu payonneri iyi biliyosunuz rica etsem adsenseye bağlayamıyorum sırasıyla nasıl girecez isim sube kodu hesap no yardım ederseniz çok sevinirim.

fatih hocam siz bu payonneri iyi biliyosunuz rica etsem adsenseye bağlayamıyorum sırasıyla nasıl girecez isim sube kodu hesap no yardım ederseniz çok sevinirim.

adsense hesabının ülkesi hangisiyse,payonerde onla ilgili bilgiler var hocam.hangi ülke senin adsense?her ülkede farklı çünkü onlar...

beyler gelen ödeme sarı ünlemde . bu ne zaman onaylanır bilgisi olan varmı ? mailimi kontrol ettim herhangi bir mail gelmemiş

Ayın 11'inden beri test ödemesi gelmiyor bana ing hesabına. 2. kez yaptım 2 gün falan oldu hala gelen giden yok. Varmı başka böyle sorun yaşayan bu ay?

Arkadaşlar para payoneere gelse bile bayramdan önce çekemezsiniz eğer kart falan yoksa payoneer parayı gönderse bile bankaya düşmez mesai olmadığından. Yani hertürlü bayramdan sonraya kaldı

Arkadaşlar para payoneere gelse bile bayramdan önce çekemezsiniz eğer kart falan yoksa payoneer parayı gönderse bile bankaya düşmez mesai olmadığından. Yani hertürlü bayramdan sonraya kaldı

kart var reis o konuda sıkıntı yok önceden istemiştim kartı

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Bilgim yokki hocam sadece bekleyen onay diyor öğrenemiyoruz da

bende bekleyen onay demiyor. sarı ünlem var ss atma şansınız varmı özelden

kart var reis o konuda sıkıntı yok önceden istemiştim kartı

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

bende bekleyen onay demiyor. sarı ünlem var ss atma şansınız varmı özelden

4MbaBq.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri