kart olsa bile istanbula gitmek gerek. vermiyor öyle heryerden![]()
haydaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ingiltere hocam
bu şekilde hocam bende aynı şeydir zatende işte gelmedi onaylamadılar hala yoksa para hesapta mobilden baktığımda yüklendi diyor faakat bu onayı halletsek bitecek işimiz![]()
varmı gelişme
bilgi kirliliği yaratmayalım, teb ve hsbc atm'lerinden türkiyenin her yerinden para çekilebilir. ayrıca kart alışverişlerde kullanılabilir.
Araştırmayı dene bi istersen ? gbp kartımı uşağın hiçbi teb ve hscb atmsinden çekemedim ? Sana göndereyimde çek gönder olmadı ? Usd ve Gbp'yi her atm vermiyor. Belli başlı olanlar
Arkadaşlar payoneer ön ödemeli kart ile teb dışında başka bankamatikten çekim yapabiliyormuyuz? Ayrıca günde enfazla kaç dolar çekebiliyorux
parayı kartla bankamatikden çekmeye çalışmadan önce içinde o para cinsinden para varmı diye sorup ögrenmek gerekiyor.her bankamatik euro,gbp hatta $ vermeyebiliyor.
vermediği zaman bakiyeden de düşüyor sanırım
parayı kartla bankamatikden çekmeye çalışmadan önce içinde o para cinsinden para varmı diye sorup ögrenmek gerekiyor.her bankamatik euro,gbp hatta $ vermeyebiliyor.
Bayramdada yetkili bulamam artık bayram sonrasına kaldıBu arada çekmeyi denesem dedğiniz gibi hem bakiyeden düşüp hemde parayı vermiyormu? Eğer dolar cinsidnden para yoksa bankamatikte.
Fatih hocam Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.banka hesabındaki ad : lehdar adı
şube kodu : sort code
banka/kredi kuruluşu hesap numarası : hesap numarası
Okudum orayı hocamda esasında ilk mesajımdaki soruda oyduHerkes teb teb demişte o konuda finansbanktan falan dolarla çekenlerde varda burada sorup teyit etmek istedim teb dışında yakın zamanda başka bankamatikten çeken varmı diye. O zaman ben finansbank deneyeyim. Eğer dolar vermeyip bakiyeden düşerse finansta yandık
![]()
araştırmama gerek yok 4 farklı ilden(istanbul hariç) usd çekim yaptım. usd kartın varsa adresi pm atayım gönder bana, paranı çekip göndereyim işin görülsün.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.