Vallahi billahi ben böyle dangalağı ilkkez görüyorum. Hayatımda bunun gibisini görmedim.
Eleman hem 4000 dolar beni dolandırdı. Hiç bir işe yaramayan Pinterest eğitimini sattı. Hiç bir işe yaramayan indikatör sattı.
Ondan sonra mağdur o oldu. Ona sen inek gibi sağdın beni dediğim için r 10 pmde etmediği hakaret kalmadı.
Daha önce skypede kimsenin kimseye söylemeyeceği hakaretler etti.
Ulan mağdur olan benim.
İndikatör satma esnasındaki yılda 10x kazandıracak tüm yazışmalar elimde.
İslama Müslümanlara nasıl hakaretler ettiği tüm yazışmalar elimde.
Çakalın başka dayanacağı dal yok, aklınca beni vergiden vuracak.
Elinden geleni ardına koyma. Senden korkan şerefisz oğlu şerefsizdir.
Ankara hukuk okumuş kuzanim avukat fırat abi bir lafıma bakar.
Hem beni dolandır hemde mağdur ol. OH NE GÜZEL MEMLEKET
ULA BURDA MAĞDUR OLAN BENİM.
Adam psikolojik hasta. İnsana en ağır hakaretler ediyor. Sonra bekliyor ki senin bu hakaretleri normal karşılayasın. Ondan sonra hiç birşey olmamış gibi bambaşka konu açıp ordan muhabbet etmek istiyor. Vallahide billahide ben böyle cinsi ilk defa görüyorum.
Hırsızlık yaptın diyorsun paranı mı çaldım. Sen beni 4000 dolar şimdiki kur ile 190.000 TL dolandırdın.
İstiyor ki ona iyiki beni dolandırdın helal olsun dememi bekliyor. Birde bana ikidebir ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Sonra istiyor ki bu hakaretleri de normal karşılayayım hiç birşey demeyeyim.
Vallahi ben böyle cin mahlükatı ilkkez görüyorum. Hayatımda böylesini görmedim.
Senle tanıştığım güne lanet olsun.
Böylesine kansız ciğersiz biriyle tanıştığım güne lanet olsun.
Tüm yazışmalar elimde. 2300 dolar pinterest ödemesi. 1500 dolar indikatör ödemesi tümünün dekontları duruyor.
Ula hem beni dolandır hemde beni inek gibi sağdın dediğim için alın.
Neymiş o yöntemler ile kazanmayı başaramamış.
Ulan istediğin kişiyi bul bana yazsın indikatörü vereyim ona bakalım her coinde yılda 10x yapacak mı?
Benim aklım olsa zaten yılda 10x yapıyorum dediğim adamı asla kaale almazdım. Spot piyasada her coinde yılda 10x yapıyormuş güya indikatör ile. Alaverenin alası burda var.
Her coinde yılda 10x yapıyormuş range filter indikatörü ile.
Burdan bile belli aldatmaca olduğu.
Mahkemeye indikatörü de Bitcoin ethereumde verdiği tüm sinyal raporlarını da sunacağım.
Ve bana yılda her paritede yılda 10x yapıyorum dediği yazışmaların ekran görüntüsünüde paylaşacağım.
Senin amacını ben çok iyi anladım. Benim gibi birini kaybettiğin için bunu kendine hazmedemiyorsun.
Sen beni kaybettiğine yan. Artık ne yapsanda senle dost olmayacağım.
Bende bu kuyruk acısı varken senin bende işin bitti.
Beni biraz tanıyorsan bilirsin ki ben asla paraya değer vermem.
Sana verdiğim paraların kat be kat fazlasını sanaldan tanıdığım dostlarıma verdim.
Sen beni kaybettiğine yan. Bunun acısı 50 asır geçse senden çıkmaz
Benim gibi paraya değer vermeyen eline her para geçtiğinde dostları ile paylaşan birini kaybettin
Bundan böyle YTParaya girmyeceğim. Kendin çal kendin oyna. Sabaha kadar yaz. Çokta umrumda.
Şimdi hem telefondan hemde bilgisayardan YTParayı engelliyorum.
@Rewossky sana zahmet beni banlarmısın sınırsız.