Payoner kart

Hetnessfield

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar işlerden biraz uzak kaldım. Yabancı adsenseden payonere gelen parayı kartla nakit çekmek bakiyenin tr bankalarında aktif olmasına yol açar mı? Sonuç olarak herhangi bir sorun yaratır mı ilerde?

Payoneer kart ile atmden para çekmek Turkiye bankaları ile ilişkilendirmesi yapılmaz.
2019 2021 yılları arasında Pinterest gelirim vardı.
Bunun 50bin usd sini 3 adet payoneer kart ile atmden döviz olarak para çekmiştim. Bu paranın üzerine babamda biraz koydu. 4 ay önce 4.100.000 Tl ye 3 + 1 ev aldım.
Pinterest gelirinden kalan 120.000 Usd'yi ise Kriptoya yatırdım.

3 Tane kartım vardı.
Usd Kart, Eur Kart, Gbp Kart.
Usd kart ile Usd çektim.
Eur kart ile Euro çektim.
Gbp Kart ile Usd çektim. Bankalarda sterlin olmadığından Gbp kart ile ya Euro çekmiştim ya da Dolar.

Payoneer kart ile atmden para çekmek Turkiye bankaları ile ilişkilendirmesi yapılmaz.
2019 2021 yılları arasında Pinterest gelirim vardı.
Bunun 50bin usd sini 3 adet payoneer kart ile atmden döviz olarak para çekmiştim. Bu paranın üzerine babamda biraz koydu. 4 ay önce 4.100.000 Tl ye 3 + 1 ev aldım.
Pinterest gelirinden kalan 120.000 Usd'yi ise Kriptoya yatırdım.

3 Tane kartım vardı.
Usd Kart, Eur Kart, Gbp Kart.
Usd kart ile Usd çektim.
Eur kart ile Euro çektim.
Gbp Kart ile Usd çektim. Bankalarda sterlin olmadığından Gbp kart ile ya Euro çekmiştim ya da Dolar.
Hocam yani maliyeye takılmayız değil mi? Sormak istediğim buydu

sahıs nasıl vergı kacırdıgını ne kadar kara para ıcerı soktugunu nasıl parayı akladıgını ev vs alarak kendısı burada anlatmıstır yasal surec baslatılmıstır yetklıı mecralar gereklı ıncelemelerı yapacaktır.

r10da sıkayet konumuzda hersey yazılmıstır daha fazla acıklamayı avukatım yapacaktır kendılerıne

Kudur kudurabildiğin kadar.
Sinek işte bazen boka konar bazende yemeğe konup mide bulandirir.
Skypede nasil muslumanlara hakaret ettiği, nasıl dini değerlere hakaret ettiği tümünün belgesi var bende.
Kuzenim ailemizin avukatı Fırat abi elbet gerekeni yapacaktır.
İbanima 1 kuruş TL para almadım. Bakalim ne yapacaksın. Sen beni vergi için şikayet et. Bende dini değerlere aşagiladiğindan şikayet edeceğim.

Hem 4000 dolar dolandir hemde salça gibi üste çik. Dolandırıcıliktanda gerekeni yapacağım. Tüm dekontlar yazışmalar bende.

ben senın hırsızlıgını kanıtlarıyla verecegım korkudan bazı hesaplarını kapatımıs pasıf duruma alsan ne olcak ban ıstıyor sımdıde butun bılgılere elımızde asıl hırsız kım gorecez 100 bınlerce doları nasıl akladıgını devlete vergı hırsızlıgı yaptıgını ortaya cıkardık gıt sıkayet et daha ıyı hızlanır surec ıkı taraftanda ıbana almadın sorunda orda ya yasak olan yontemler kullanarak vergılendırılmemıs kara parayla ev krıpto aldın daha ne olacak. Birde kripto kartlarını kullandıgını tespıt ettık buda yasak ama sen yasak dınlemedıgın ıcın cukkaladıgın ıcın bınlerce doları vergi odememek ıcın redotpay ve bu tarz uygulamalara kayıt olup kullanmıs sadece payoneerle bıtmemıs. Demek dını degerlere hakaret etmısım sen cok ahlaklıymısın gorduk yaptıklarını ahlaklı ama vergı hırsızı surec uzun yada kısa olsun ne olursa olsun sonuna kadar beklıyecegız. Bana hırsız dıyen adam 4k doların 40 katı neredeyse paranın vergısını kacırmıs bana ahlakdan bahsedıyor.Bu sahsın elımde ozel bılgılerını KVKK kuralları geregı su anda paylasamıyorum surece gore hareket etmem soylendi.

Son düzenleme:
Vallahi billahi ben böyle dangalağı ilkkez görüyorum. Hayatımda bunun gibisini görmedim.
Eleman hem 4000 dolar beni dolandırdı. Hiç bir işe yaramayan Pinterest eğitimini sattı. Hiç bir işe yaramayan indikatör sattı.
Ondan sonra mağdur o oldu. Ona sen inek gibi sağdın beni dediğim için r 10 pmde etmediği hakaret kalmadı.
Daha önce skypede kimsenin kimseye söylemeyeceği hakaretler etti.
Ulan mağdur olan benim.
İndikatör satma esnasındaki yılda 10x kazandıracak tüm yazışmalar elimde.
İslama Müslümanlara nasıl hakaretler ettiği tüm yazışmalar elimde.
Çakalın başka dayanacağı dal yok, aklınca beni vergiden vuracak.
Elinden geleni ardına koyma. Senden korkan şerefisz oğlu şerefsizdir.
Ankara hukuk okumuş kuzanim avukat fırat abi bir lafıma bakar.
Hem beni dolandır hemde mağdur ol. OH NE GÜZEL MEMLEKET
ULA BURDA MAĞDUR OLAN BENİM.
Adam psikolojik hasta. İnsana en ağır hakaretler ediyor. Sonra bekliyor ki senin bu hakaretleri normal karşılayasın. Ondan sonra hiç birşey olmamış gibi bambaşka konu açıp ordan muhabbet etmek istiyor. Vallahide billahide ben böyle cinsi ilk defa görüyorum.
Hırsızlık yaptın diyorsun paranı mı çaldım. Sen beni 4000 dolar şimdiki kur ile 190.000 TL dolandırdın.
İstiyor ki ona iyiki beni dolandırdın helal olsun dememi bekliyor. Birde bana ikidebir ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Sonra istiyor ki bu hakaretleri de normal karşılayayım hiç birşey demeyeyim.
Vallahi ben böyle cin mahlükatı ilkkez görüyorum. Hayatımda böylesini görmedim.
Senle tanıştığım güne lanet olsun.
Böylesine kansız ciğersiz biriyle tanıştığım güne lanet olsun.
Tüm yazışmalar elimde. 2300 dolar pinterest ödemesi. 1500 dolar indikatör ödemesi tümünün dekontları duruyor.
Ula hem beni dolandır hemde beni inek gibi sağdın dediğim için alın.
Neymiş o yöntemler ile kazanmayı başaramamış.
Ulan istediğin kişiyi bul bana yazsın indikatörü vereyim ona bakalım her coinde yılda 10x yapacak mı?
Benim aklım olsa zaten yılda 10x yapıyorum dediğim adamı asla kaale almazdım. Spot piyasada her coinde yılda 10x yapıyormuş güya indikatör ile. Alaverenin alası burda var.
Her coinde yılda 10x yapıyormuş range filter indikatörü ile.
Burdan bile belli aldatmaca olduğu.
Mahkemeye indikatörü de Bitcoin ethereumde verdiği tüm sinyal raporlarını da sunacağım.
Ve bana yılda her paritede yılda 10x yapıyorum dediği yazışmaların ekran görüntüsünüde paylaşacağım.
Senin amacını ben çok iyi anladım. Benim gibi birini kaybettiğin için bunu kendine hazmedemiyorsun.
Sen beni kaybettiğine yan. Artık ne yapsanda senle dost olmayacağım.
Bende bu kuyruk acısı varken senin bende işin bitti.
Beni biraz tanıyorsan bilirsin ki ben asla paraya değer vermem.
Sana verdiğim paraların kat be kat fazlasını sanaldan tanıdığım dostlarıma verdim.
Sen beni kaybettiğine yan. Bunun acısı 50 asır geçse senden çıkmaz
Benim gibi paraya değer vermeyen eline her para geçtiğinde dostları ile paylaşan birini kaybettin
Bundan böyle YTParaya girmyeceğim. Kendin çal kendin oyna. Sabaha kadar yaz. Çokta umrumda.
Şimdi hem telefondan hemde bilgisayardan YTParayı engelliyorum.
@Rewossky sana zahmet beni banlarmısın sınırsız.

Son düzenleme:
yasal surec basladı gorecez bakalım bu yazdıklarında kım ne alacak ceza benımde elımde kanıtlar var herseyı topladık bızde bos degılız
Benim gibi birini kaybettiğin için bunu kendine hazmedemiyorsun. gıt tedavı ol bence senın bana soyledıgın hakarettlerıde yazsaydın keske sutten cıkmıs akkasık sanırsın cok ahlaklı bu arkadas dınde cok hassas ama devletı nasıl dolandırdıgını yazıyor KARA PARA ıle nasıl ev aldıgını kendı bana 4k dolar dolandırdı dıyor hala ben egıtımı vermısım ıster cope at ıster kullan kullanma yıllar gecmıs
Paraya deger vermeyen adam ıade et dıye msjlar atıyordu bana bende artık cevap vermıyecegım ıstedıgını yap engelle banlat kendını bız gerekenı yaptık.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri