Payooner Almanya Euro Hesabı

• Kullanıcı mami220
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mami220

Kayıtlı Üye
Payoneer Almanya Euro Hesabı

Payoneer için EUR hesapları kaldırılmıştı ama bugün kontrol ettiğimde tekrar açmaya izin vermişler. Verilen hesap Lüxemburg üzerine kayıtlı ve Google Almanya adsense için banka hesabının Almanya içinde bulunmasını istiyor. Payooner hesabı olan varsa kontrol edebilir mi, herkeste mi Lüxemburg hesabı var? Bunu çözmenin yolu var mı?

EDİT:
Adsense için artık Avrupa Birliği ülkelerinin banka hesaplarını girme seçeneği gelmiş. Payoneer Lüksemburg ödeme hesabı kullanarak eklenebiliyor artık.

Son düzenleme:
1 North Wall Quay, International Financial Services Centre (IFSC), Dublin 1, Ireland

Benim euro hesap adresi irlanda,yani irlanda adsense mi açmam lazım ?!

1 North Wall Quay, International Financial Services Centre (IFSC), Dublin 1, Ireland

Benim euro hesap adresi irlanda,yani irlanda adsense mi açmam lazım ?!

Onu tam bilmiyorum ama benim Almanya adsensine bu verilen iban vs. bilgileri girince olmuyor. Adsense hesap ekleme bölümünde aşağıdaki gibi bir açıklama var. Verilen IBAN mesela en az 22 karakter olması gerek ama Payoonerin verdiği daha az Lüksemburg merkezli olduğu için.
Banka hesabı, Almanya içinde olmalı ve hesapta Euro para birimi kullanılmalıdır.

Payoneer için EUR hesapları kaldırılmıştı ama bugün kontrol ettiğimde tekrar açmaya izin vermişler. Verilen hesap Lüxemburg üzerine kayıtlı ve Google Almanya adsense için banka hesabının Almanya içinde bulunmasını istiyor. Payooner hesabı olan varsa kontrol edebilir mi, herkeste mi Lüxemburg hesabı var? Bunu çözmenin yolu var mı?

QlJ4qe.png

Sizin hesapta da resimde ki gibi yeni ibaresi var mı peki? Birde payoneer hesabınızı kimlik vs. ile doğrulama yapmış mıydınız?

Qlc3Pe.png

Yeni ibare yok.
Hesabım 2016 dan kalma. Kimlik onaylı. Sayısız ödeme aldım.

Ayrıca Luxemburg Almanya'da bir şehir değil. Avrupada başka bir ülke.

Son düzenleme:
Yeni ibare yok.
Hesabım 2016 dan kalma. Kimlik onaylı. Sayısız ödeme aldım.

Ayrıca Luxemburg Almanya'da bir şehir değil. Avrupada başka bir ülke.

Evet biliyorum o yüzden adsense hesabında kullanamıyorum. Benimde hesabım 2015'ten ama onaysız. EUR hesapları desteği sonlanınca kaldırılmıştı kullandığım banka hesabı. Şimdi yeni olarak bunu vermişler o nedenle sordum.

almanya için DE ile baslayan iban lazım
payonnerdekı olmuyordu

Kontrol edebildiniz mi hocam bir gelişme var mı?

Adsense için artık Avrupa Birliği ülkelerinin banka hesaplarını girme seçeneği gelmiş. Payooner Lüksemburg ödeme hesabı kullanarak eklenebiliyor artık.

Adsense için artık Avrupa Birliği ülkelerinin banka hesaplarını girme seçeneği gelmiş. Payooner Lüksemburg ödeme hesabı kullanarak eklenebiliyor artık.

"Bu işlem tamamlanamıyor Bizimle iletişime geçin. daha fazla bilgi edinin [OR-BAIH-12]" diye hata veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri