Payooner çoklu iban açma?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, payooner GBP hesabı olarak 10 kadar açmam gerekiyor, ticket vs. oluşturdum ama kategoriler arasında ibanla alakalı bir şey olmadığı için mevcut kategorilerden bir şey seçip yazdım talebimi, otomatik mesaj gelip durdu, nasıl halledebilirim bunu forumda da güncel bilgi bulamadım

canlı desteğe bağlan hocam. yaptıran bır arkadasım vardı

Canlı desteğe bağlanıp alabilirsin. Bazı canlı destek çalışanları diretiyor. Benim bi arkadaşım almıştı ben bağlanınca 1 adet var daha fazla verilmiyor dedi bende nasıl verilmez alan alıyor vs bayagı yazdım sonra 3 adet usd 3 adet euro verdi :)

Canlı desteğe bağlanıp alabilirsin. Bazı canlı destek çalışanları diretiyor. Benim bi arkadaşım almıştı ben bağlanınca 1 adet var daha fazla verilmiyor dedi bende nasıl verilmez alan alıyor vs bayagı yazdım sonra 3 adet usd 3 adet euro verdi :)

Muhteşem bir müşteri sistemleri var :D

Status: Canceled
Your chat request has been canceled. Please visit our Support Center to contact us.

bu hatayı veriyor sadece :D

Muhteşem bir müşteri sistemleri var :D

Status: Canceled
Your chat request has been canceled. Please visit our Support Center to contact us.

bu hatayı veriyor sadece :D

Canlı destek belli saatlerde aktif oluyor o saatleri yakalayıp darlayın öyle çözüm bulursunuz

Hocam neden ek hesap istiyorsunuz? Farklı adsense'lerden aynı IBAN'a çekince sorun mu çıkarıyor?

uzun zaman oldu ama bende şöyle olmuş şimdi kontrol ettim ; senin yaptıgın gibi bende rastgele bi kategoriden ticket açmışım onla ilgili bi kategori yoktu çünkü ticket açarken seçeneklerde.otomatik mail gelmiş,açtıgım ticket kapatıldı yani sorunum çözüldü diye.bende ticketa cevap vermişim tekrar,sorunum çözülmedi arkadaş niye kapatıyorsunuz ticketımı diye.onlarda ilgili departmana ilettik,onlar size dönüş yapacak demiş ve 3-5 saat sonrada 10 tane gbp hesabı eklendi diye mail gelmiş.

kısacası ben canlı destekle degil,ticketla çözmüşüm bu şekilde.canlıyı yakalarsan o da sorunu çözer tabi

Hocam neden ek hesap istiyorsunuz? Farklı adsense'lerden aynı IBAN'a çekince sorun mu çıkarıyor?

4 kişi ile beraber çalışıyorum, 2 kişinin geliri ayrı, kime ne kadar yatmış vs. görmek gerekiyor veya bir problem olduğunda kimin parası güme gitmiş bilmek gerek

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

uzun zaman oldu ama bende şöyle olmuş şimdi kontrol ettim ; senin yaptıgın gibi bende rastgele bi kategoriden ticket açmışım onla ilgili bi kategori yoktu çünkü ticket açarken seçeneklerde.otomatik mail gelmiş,açtıgım ticket kapatıldı yani sorunum çözüldü diye.bende ticketa cevap vermişim tekrar,sorunum çözülmedi arkadaş niye kapatıyorsunuz ticketımı diye.onlarda ilgili departmana ilettik,onlar size dönüş yapacak demiş ve 3-5 saat sonrada 10 tane gbp hesabı eklendi diye mail gelmiş.

kısacası ben canlı destekle degil,ticketla çözmüşüm bu şekilde.canlıyı yakalarsan o da sorunu çözer tabi

Eyvallah hocam bende de çözüldü yazıyor ve herhangi bir cevap yazma yeri yok, tekrar kontrol edeceğim

Hocam az önce canlı destekle görüştüm, neden isityorsun diye sordu farklı yerlerden ödeme almak ve bunların karışmaması için dedim kabul etti galiba. I already requested new GBP receiving bank details for you. The issuance should be handled in a few hours. Please be advise to pay attention to the notification email, once a new receiving bank account is added. Böyle bir şey yazdı.

Hocam az önce canlı destekle görüştüm, neden isityorsun diye sordu farklı yerlerden ödeme almak ve bunların karışmaması için dedim kabul etti galiba. I already requested new GBP receiving bank details for you. The issuance should be handled in a few hours. Please be advise to pay attention to the notification email, once a new receiving bank account is added. Böyle bir şey yazdı.

nasıl görüştün bea link atsana ben de görüşeyim :D

https://payoneer.custhelp.com/app/answers/topics/c/3702 hocam bu linkte en altta I want to apply for additional receiving accounts in the same currency kısmı var ordan contact us'a bas. Elemanın bağlanması 10 dakika falan sürüyor. Benim ingilizce çok iyi değil de translate den yaptım. Sende yapcaksan önden hazırla neden istiyorsun diye sorcak.

Aynısını yapmışım ama bende canlı destek butonu felan çıkmıyor hiç
dediğin link
MRJYni.jpg

contact us'a basınca çıkan sayfa

MRJYni.jpg

hocam canlı chate sabah saat tam 9 da girin, bekletmeden alıyorlar genelde. bi deneyin derim. yoksa benim gibi 1.5 saat beklersiniz bağlanmak için

Payoonerde kullandığınız iban numaralarını Youtube Adsenselere ekleyebiliyor muyuz?

hocam canlı chate sabah saat tam 9 da girin, bekletmeden alıyorlar genelde. bi deneyin derim. yoksa benim gibi 1.5 saat beklersiniz bağlanmak için

sıkıntı hesabın yeni açılmasıymış, aslında yeni de değil bir kaç aylık, sıkıntı şu ki para gelip gitmediği için kaale almıyorlar, böyle aptalca bir oluşum, paran yoksa soru soramazsın, ama parayı almak için soru sormam gerekiyor cevap alamıyorum süper :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri