Payooner ile ödeme alma

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, hep biz cevap veriyoruz biraz da biz soru soralım :D

İngiltere adsenselerin ban yemesinden sonra TR'yi kullanmak zorunda kaldık.

İngiltere'de temiz pin bulsak sanırım kimlik onaylatma gibi bir sorunumuz var.
Abd kullansak tax vergi ve benzeri vergisel zorluklar söz konusu.
Almanya desek payooner iban vermiyor.

Şuan payooner ile ödeme nasıl alınabilir?

Soruna cevap değil sanırım ama yine de yazayım.
Tr adsense ile payooner'den ödeme alınamıyor. Google adsense tr iban istiyor bu da tekrar başa döndürüyor.

kimlik sorununa belliki çözüm bulunmuş,ücret karşılıgında o işi halledenler var gördügüm kadarıyla yani.

bu kadar zorluğa rağmen şu yt den ekmek yiyenlerin alnından öpmek istiyorum bu nasıl bir azimdir hala direniyoruz :D

İngiltere adsenselerin ban yediği ne kadar doğru? 2 yıldır kullanıyorum hala açık

İngiltere adsenselerin ban yediği ne kadar doğru? 2 yıldır kullanıyorum hala açık

Ban sorunu haziran ayında oldu, 3 ay önce Ve iki sebepten dolayı banlanmalar oldu. Ban dediğim toplu kıyım

Birinci sebep; forumlardaki Adsense pin için adres temin eden arkadaşlar herkese aynı adresi verdi. Burdan Adsense tespit etti. Bu ihtimalin gücü yüzde 70.
Yüzde 30 sebebi ikinci ihtimal. Birden çok adsenseye aynı telefon numalarının girilmesi

İngiltere adsense açacaksanız bu iki kurala dikkat edin

Forumu biraz kurcalarsan görürsün doğruluğunu hocam, %100 özgün tertemiz kanalımın adsense bile gitti, izlenme abonler dahi organikti ki tek ben değilim yabancı forum ve facebook gruplarında da binlerce toplu kıyım haberi var. Bir sağanak gibi geldi geçti ama ötesi artık korkuttu, binlerce sterlini kalanlar var çöp olarak. Benim de 5 haneye yakın kaldı içeride.

Bunun bir örneği yapmadan yola çıkma bence

netden para kazanarak geçimini saglıyorsan,risk almaya alışman gerek hocam.bizim işlerin hangi dalıyla ilgileniyor olursan ol,kazandıgın paranın zerre kadar önemi yok.ödeme almadan saatler önce bi güncelleme çıkar,1 ay boyunca gece gündüz ugraşıp durdugun yüzbinlerce tl para bi anda uçabilir.20 yıldır bu işlerden geçimimi saglıyorum,neredeyse girmedigim iş kalmadı,garanti ödeme olayı yok bizde :) dolandırıcısı var,güncellemeler var,firmaların batması var,senin teknik bi hata yapıp kural ihlalinden bilerek yada bilmeyerek banlanmam var...şimdide kimlik olayı çıkardılar,bi ara mutlaka çözülecektir bu da.şuandada bikaç kişinin bu sorunu çözdügünü,ücret karşılıgında bu işi yaptıklarını gördüm yani.tamamen dükkanı kapatıp gitmektense,ben olsam denerim.

Ban sorunu haziran ayında oldu, 3 ay önce Ve iki sebepten dolayı banlanmalar oldu. Ban dediğim toplu kıyım

Birinci sebep; forumlardaki Adsense pin için adres temin eden arkadaşlar herkese aynı adresi verdi. Burdan Adsense tespit etti. Bu ihtimalin gücü yüzde 70.
Yüzde 30 sebebi ikinci ihtimal. Birden çok adsenseye aynı telefon numalarının girilmesi

İngiltere adsense açacaksanız bu iki kurala dikkat edin

Bende forumda pin adresi satan birinden satın aldım, aynı adres onlarca kişi tarafından kullanılmış ama şanslıyım sanırım :confused:

Forumu biraz kurcalarsan görürsün doğruluğunu hocam, %100 özgün tertemiz kanalımın adsense bile gitti, izlenme abonler dahi organikti ki tek ben değilim yabancı forum ve facebook gruplarında da binlerce toplu kıyım haberi var. Bir sağanak gibi geldi geçti ama ötesi artık korkuttu, binlerce sterlini kalanlar var çöp olarak. Benim de 5 haneye yakın kaldı içeride.

Anlıyorum ben pek denk gelmedim o döneme sanırım ama dediğim gibi bende satılık pin adresi kullandım ama hala açık adsense. Artık kimlik istiyorlar sanırım?

Kimlik istemeyi geçersen banka hesabı ekleyemiyorsun, onu da geçersen hesabı direk askıya alıyorlar. 3 ay oldu itiraz ettim hala cevap da vermediler.

türkiye vergileri yolda.. bir çözüm bulmak lazım..

ingiltere adsenslere ban geldiğinden beri konuya uzağım .
Tam olarak yani izlenebilecek bir yol yok mu ?

ingiltere adsense hala en iyi durumda. ban furyası her dönemde olduğu gibi 3-4 ay önce oldu ve bitti. yine olabilir mi evet olabilir, ama tüm dünya için geçerli bu. arada kayıp vermek normal artık. en azından o ban döneminde paraları yatırdılar hesabı direk banlamadılar. kimlik onayı vs yapan kişi var forumda ona yaptırıp halledebilirsiniz

ingiltere adsense 2 tane hesap onay aldım hata kimlik vs istemedi direk ekledim onay aldı demekki yapan arkadaşlar birden fazla hesap olduğu için ondan onay almıyor telefon onayı isim vs.

netden para kazanarak geçimini saglıyorsan,risk almaya alışman gerek hocam.bizim işlerin hangi dalıyla ilgileniyor olursan ol,kazandıgın paranın zerre kadar önemi yok.ödeme almadan saatler önce bi güncelleme çıkar,1 ay boyunca gece gündüz ugraşıp durdugun yüzbinlerce tl para bi anda uçabilir.20 yıldır bu işlerden geçimimi saglıyorum,neredeyse girmedigim iş kalmadı,garanti ödeme olayı yok bizde :) dolandırıcısı var,güncellemeler var,firmaların batması var,senin teknik bi hata yapıp kural ihlalinden bilerek yada bilmeyerek banlanmam var...şimdide kimlik olayı çıkardılar,bi ara mutlaka çözülecektir bu da.şuandada bikaç kişinin bu sorunu çözdügünü,ücret karşılıgında bu işi yaptıklarını gördüm yani.tamamen dükkanı kapatıp gitmektense,ben olsam denerim.

Kimlik olayıyla ilgili geçen ay bir sorun yaşadım o sorunu geçemedi ucretli yapanlara geçiliyor diyelim Bu seferde forumda okuduğum kadariyla ödeme sorunu oluyor eskiden tek dert icerikte şimdi kanal aliyorsun spam yapıyorsun sunucu para veriyorsun sonucunda birsey alamazsa Giden zaman ve para sorunu oluyor bir şekilde gitmeye çalışıyoruz hayirlisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri