Paypal 2000 TL Bozdurulacaktır.

  • Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar yazdık bu forumda böyle konular açık olduğu sürece, teklif verenlerde tekliflerini p.m ile değilde yorum yazarak ilettikleri sürece daha çok parası giden olacak. Forum yöneticilerin acilen bu tip konuları kapatması gerekli. PP bozan arkadaşların konusu var bozum yapacak arkadaşlarda bir zahmet konu açmak yerine o kişilere p.m ile ulaşıp teklif isteseler ne bu tip durumlar olur nede forumun adı kirlenmiş olur.
 
ben burda kotu seyler seziyorum ama yanilmiyim mean gecmis olsun
 
ben burda kotu seyler seziyorum ama yanilmiyim mean gecmis olsun

Paypala itiraz ettim farklı bir ukash sitesine ödeme geçmiş adamlarda beni aradı neden itiraz geçtiniz diye dolandırıldığımdan dolayı itiraz geçtiğimi belirttim.Suçlu olarak beni çıkardılar,ukash satan yere soruyorum paypal ile ödeme almak riskli değil mi diye normalde 10 euro satışlarımız var ama bu satışımızda bir hatamız var diyor,sizin numaranıza sms doğrulama kodu gönderdik diyor gelen bir sms doğrulaması yok,ödemenin tamamını iade istiyorlar bende yarısını yapabilirim iade geldiğinde dedim kabul etmediler bende o zaman paypal ile iletişime geçin sizi haklı görürlerse işlemi sizin aleyhinize sonuçlandırır dedim ve telefonu kapattım.
 
Son düzenleme:
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] abemizi tebrik etmek lazım ..

ve senide uyarmak lazim .. 1 konu açtın 4-5 saate 1 cvp veriyorsun sonra da dikkat edin dolandırılmayın demişsin .. Sana [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] yi teklif etti Sabırlıda gelip yüzde 6 ile bozacağını söyledi ve bu 120 TL ye denk geliyo en güzel teklif ama yine de cvp verme zahmetinde konuya yazma zahmetinde bulunmadın .. 2000 TL gibi bir parayı bozacağın için herkes kar yapmak ister ve teklif eder bende bugune kadar kimseye ucretli bozum teklifi yapmadım ilk defa yaptım oda 2000 oldugu için .. POST kasıyorsunuz demişsin .. Adamlar seni ve forumdakileri uyarıyor yada sana teklif yapiyor ve sen POST kasıyorlar diyorsun .. şu POST KASIYORSUN olayıda artık moda oldu ..

Ha dolandırılma olayı olsa da TEK SUÇLU VAR ODA SENSIN .. konuyu açıp takip etmedigin için mesaj yazmadıgın için SENSİN
Sevgili kardeşim konuyu açtıktan sonra bir insanın işi çıkıp, pc başından ayrılamaz mı? Karalama yapmadan önce birazda kendinizi karşıda ki insanın yerine koyup empati yapın. Önemli işim çıktı gece evden çıktım, gelen mesajlarada elimden geldiği kadar mobilden cevap vermeye çalıştım.

Ayrıca ben PP 2006 üyesiyim koskoca forumda benden eski üye yoktur bile.



Ben PP üye olduğumda senin yaşındaydım, sen o zaman kaç yaşındaydın? O zamanlar annen cebine harçlık koyup seni ortaokula gönderirken ben yurtdışına PP'la para alıp gönderiyordum. Kimse bana PP'la ilgili uyarmaya akıl vermeye kalkmasın. Herkes aklını kendine saklasın.

Şu yazdığın yazıya karşı çok şey söylemek isterdim ama ne buna zamanım ne de terbiyem müsait onun için kimse kahramanlık yapmaya kalkmasın. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama sizde biraz akıllı olun.

Ayrıca post kasma şimdi değil sene 2005'te modaydı, yönetici olduğum forumda millete post kasmaktan ceza puanı verirdik :)
 
abi ne demissin sen oyle ya :)) sen yazmadin ilk mesajinda arkadaar senin yuzunden dolandiriliyor dedim sen terbiyenden bahsetmissin

ben sana post kasma moda olmus dedim sende bana 2005 te post kasanlara ceza puani veriyoru dedin ..


ben sana arkadaslar dolandirilmasin dedim sen 2006 paypalim var dedin ..

Sen benim 10 yil once ki harcligimdan bahsettin .. kendi gereksiz yaptiklarindan bahsettin .. bende onlara cvp veriyim

oncelikle yas 27 te dayandi .. 2 cisi netten para kazanmaya 16 yasinda Paltalkta basladim .. ucuncusu PayPal adresim 2007 de acildi ..
4 cusu forum sahibiydim benim modlarim ceza puani verirdi .. 5 cisi yasinin adami degilsin 36 yasindasin sadece arkadaslar dolandirilmasin dedim neler neler yazdin
 
Son düzenleme:
10 senedir paypal kullanıyor bozduracak adam arıyor hey yarabbim
 
arkadaş zaten yazmış PM ile iletişim kurun diye skype görüyor musunuz herhangi bi yerde?bunun dışında biri dolandırılıyorsa o kendi problemidir bu kadar basit,tartışmaya yer arıyorsunuz.

Bana kalsa paypal bozumunu komple yasaklarım,en güvenilir kişilerle bile çalışsanız alışveriş dışında kişisel transferler yapmak bir süre sonra paypal hesabının kapanmasına neden olur.
 
bu konu altınada yazdım dün konuda açtım pm almadan alışveriş yapmayın diye bu çakal ortalıkta son bir haftadır milletin rahat 1000 lira parasını yedi sadece bu forumdan aynı işi r10danda yapıyor... (postun konu sahibi ile alakası yoktur)
 
Forumda bir konu nasıl çığrından çıkıp butür haller alıyor cidden ilginç bir forum oldu burası.
Enteresan. . .
 
Kişi bana yine yazdı ve iki lafından biri küfür içerikli fakat benim tahminimce forumdan birisi sürekli küfürlü yazdığı için bende engellemek durumunda kaldım,neden hırsızlık yaptın diye sorduğumda sizin youtube da kazandığınızla benim yaptığımın bir farkı yok cevabını verdi.
 
Bozum işlemi tarımdan yapılmış, konu sabinin istegi üzerine kilitlenmiştir.Bol kazançlar.
Saygılar...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri