Paypal 2000 TL Bozdurulacaktır.

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] tavsiye ederim daha önce 4 haneli bozdurmuşluğum var sorunsuz

Bence bu saatten sonra paypal bozmada kımse kımseye guvenmesın bekleyın 5 gun cekın hesabınıza

Konu güncel arkadaşlar

Arkadaşlar,

beni skypeden bu nikle biri ekledi. ilk başta 1800 tlyi bozdurduğunu, 200 tl yi ise ilk ben ödemeyi yaparsam bozduracağını söyledi. ben kabul etmedim ve kapattım. 30-40 dk sonra aşağıdaki konuşma geçti aramızda. Takdir sizin. forumdan pm bekledim fakat henüz gelen giden yok.Dikkatli olun

LaaRMa.jpg

Ben dedim ama acilen forumda bu konularla alakalı konuların kaldırılması gerekli. Yoksa çok kişinin başı yanacak.

Resmi kullananlar da olabilir hocam, adrien brody fotoğrafı bulmak zor olmasa gerek.

http://tuketicidostu.net/wp-content/uploads/2002_the_pianist_008.jpg

kendisiyle telde konuştum emrah abi kendisi.Bana da güvenemeyebilirsiniz

Ama [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] konuyuya yazarsa nasıl birisi olduğu hakkında o zaman daha iyi anlaşılacaktır.

Konuya normalde yazmazdım.Ama bazı üyeler tanımadığı kişiyi dolandırıcılık ihtamında bulundukları için yazdım.

İşin hallolmadı ise 1 hayır duasına Garanti bankası bozabilirim...

İşin görülsün...

NOT: Skyptan bir arkadaş ekledi nicki aynıı kendisi ile, önce ödemeyi istedi ve tahmin ediceniz gibi göndermedim.

Kendisi olabilir, yada bir kurnaz...

Hayırlısı...

Son düzenleme:

Ama [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] konuyuya yazarsa nasıl birisi olduğu hakkında o zaman daha iyi anlaşılacaktır.

Konuya normalde yazmazdım.Ama bazı üyeler tanımadığı kişiyi dolandırıcılık ihtamında bulundukları için yazdım.

Sen konuyu yanlış anladın hocam. Konu bu arkadaş değil sedatın olayındaki gibi hemen fake hesap açılıp resimler nickler kullanılıp teklif verenleri eklemekle alalakı. Konu sahibiyle değil.

Kardeşim ben konu sahibi için dolandırıcı ithamında bulunmadım. Sadece skypeden bu nikle birinin olduğunu yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Ayrıca konu sahibine pm atılamıyor en baştan beri, kutusu dolu.

Son düzenleme:
Kardeşim ben konu sahibi için dolandırıcı ithamında bulunmadım. Sadece skypeden bu nikle birinin olduğunu yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Ayrıca konu sahibine pm atılamıyor en baştan beri, kutusu dolu. Kafamda deli sorular.

skypeyi bilmiyorum. Ama üye kendisi. şuanda dışardaymış öyle dedi bana telefonda. forumdan teyit almadan işlem yapmayınız hocam

Yanlış anlaşılma için özür dilerim

Arkadaşıma dolandırıcılık ithamında bulunulmadıysa sorun yok :)

Herkese iyi akşamlar.
[MENTION=9540]defender[/MENTION] ayrıca sizi ekleyen kişinin skype adresini bana pm atarmısın gerçekmi değil mi öğreniriz

---------- Spam Engelliyici 30.04.2015 00:07 ---------- Önceki Mesaj 29.04.2015 23:57 ----------

İşin hallolmadı ise 1 hayır duasına Garanti bankası bozabilirim...

İşin görülsün...

NOT: Skyptan bir arkadaş ekledi nicki aynıı kendisi ile, önce ödemeyi istedi ve tahmin ediceniz gibi göndermedim.

Kendisi olabilir, yada bir kurnaz...

Hayırlısı...

hocam büyük ihtimal kurnaz birisi sizi kandırmaya çalışıyor. skypeyi bana gönderirmisiniz. çünkü onun skypesinde başka şey yazıyor.

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

ARKADAŞLAR SİZİ EKLEYEN KİŞİ GERÇEK KİŞİ DEĞİLDİR. KARAKTERSİZ BİRİDİR.

Kendisiyle konuştum kimseyi eklemediğini söyledi

Son düzenleme:
Arkadaşlar mobilden skypeden kimseyi kabul etmeyin ben değilim lütfen dikkatli olun.

Paypal ile kimler dolandirilmadi r10 da kimler.Bu yuzden bu islerde her tedbirinizi almadan is yapmayin.Benide etiketlemissiniz konuyada Emrah hangi emrah yada kim cikaramadim.Tanidigim 1 emrah var oda tayland'da yasiyor.

Herneyse paypal bozumlarinda dikkat edin her kisiden pp bozdurmayin yada bozmayin hesabiniz blokelenebilir kaynagi belli olmayan paranin bunuda belirteyim.

hiç bozdurma işine girme bu ara çakallar geziyor dikkat et 2 gün geç gelsin paypaldan gelsin çok acele değilse

Arkadaşlar bu konunun buralara geleceğini tahmin ettiydim. Onun için özellikle belirttim ki tekliflerinizi pm ile iletiniz diye. Sağolsun sağduyulu arkadaşlar pm attılar ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim adamların alım satımla alakası yok alıcı değil satıcı değil post kasmak amacıyla her konuya mesaj atıyorlar maalesef konu yine nereden nereye geldi. Bizim insanlarımız gerçekten çok garip. Neyse eğer kendisi içinde uygunsa [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ile işlemi gerçekleştirmek istiyorum.

skypeyi bilmiyorum. Ama üye kendisi. şuanda dışardaymış öyle dedi bana telefonda. forumdan teyit almadan işlem yapmayınız hocam

Yanlış anlaşılma için özür dilerim

Arkadaşıma dolandırıcılık ithamında bulunulmadıysa sorun yok :)

Herkese iyi akşamlar.
[MENTION=9540]defender[/MENTION] ayrıca sizi ekleyen kişinin skype adresini bana pm atarmısın gerçekmi değil mi öğreniriz

---------- Spam Engelliyici 30.04.2015 00:07 ---------- Önceki Mesaj 29.04.2015 23:57 ----------

hocam büyük ihtimal kurnaz birisi sizi kandırmaya çalışıyor. skypeyi bana gönderirmisiniz. çünkü onun skypesinde başka şey yazıyor.

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

ARKADAŞLAR SİZİ EKLEYEN KİŞİ GERÇEK KİŞİ DEĞİLDİR. KARAKTERSİZ BİRİDİR.

Kendisiyle konuştum kimseyi eklemediğini söyledi

3DD3W9.jpg

Arkadaşlar bu konunun buralara geleceğini tahmin ettiydim. Onun için özellikle belirttim ki tekliflerinizi pm ile iletiniz diye. Sağolsun sağduyulu arkadaşlar pm attılar ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim adamların alım satımla alakası yok alıcı değil satıcı değil post kasmak amacıyla her konuya mesaj atıyorlar maalesef konu yine nereden nereye geldi. Bizim insanlarımız gerçekten çok garip. Neyse eğer kendisi içinde uygunsa [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ile işlemi gerçekleştirmek istiyorum.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] abemizi tebrik etmek lazım ..

ve senide uyarmak lazim .. 1 konu açtın 4-5 saate 1 cvp veriyorsun sonra da dikkat edin dolandırılmayın demişsin .. Sana [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] yi teklif etti Sabırlıda gelip yüzde 6 ile bozacağını söyledi ve bu 120 TL ye denk geliyo en güzel teklif ama yine de cvp verme zahmetinde konuya yazma zahmetinde bulunmadın .. 2000 TL gibi bir parayı bozacağın için herkes kar yapmak ister ve teklif eder bende bugune kadar kimseye ucretli bozum teklifi yapmadım ilk defa yaptım oda 2000 oldugu için .. POST kasıyorsunuz demişsin .. Adamlar seni ve forumdakileri uyarıyor yada sana teklif yapiyor ve sen POST kasıyorlar diyorsun .. şu POST KASIYORSUN olayıda artık moda oldu ..

Ha dolandırılma olayı olsa da TEK SUÇLU VAR ODA SENSIN .. konuyu açıp takip etmedigin için mesaj yazmadıgın için SENSİN

Arkadaşlar,

beni skypeden bu nikle biri ekledi. ilk başta 1800 tlyi bozdurduğunu, 200 tl yi ise ilk ben ödemeyi yaparsam bozduracağını söyledi. ben kabul etmedim ve kapattım. 30-40 dk sonra aşağıdaki konuşma geçti aramızda. Takdir sizin. forumdan pm bekledim fakat henüz gelen giden yok.Dikkatli olun

LaaRMa.jpg

jonest.yt skype adresli kişi tarafından 102 lira dolandırıldım 102 liralık bir paypal istedi [email protected] bu paypal adresine 102 lira Ticari ödeme olarak paypalı gönderdim enpara hesabı istedi enpara hesabının müsait olmadığını söyleyerek Garanti Bankasına ödemeyi istedim EFT geçtiğini belirtti fakat yarım saat oldu ödeme gelmedi skype'a baktığımda çevrımdışı görünüyordu.

Bunun üzerine paypal itiraz ettim fakat hiçbir sonuç elde edebileceğimi sanmıyorum.Lütfen dikkatli olun arkadaşlar.Tek hatam forum üzerinden onay almamam aslında forumdan onay mesajı atın dedim ama mobilde olduğu için atamadığını söyleyince bende gönderdim paypalı.

jonest.yt skype adresli kişi tarafından 102 lira dolandırıldım 102 liralık bir paypal istedi [email protected] bu paypal adresine 102 lira Ticari ödeme olarak paypalı gönderdim enpara hesabı istedi enpara hesabının müsait olmadığını söyleyerek Garanti Bankasına ödemeyi istedim EFT geçtiğini belirtti fakat yarım saat oldu ödeme gelmedi skype'a baktığımda çevrımdışı görünüyordu.

Bunun üzerine paypal itiraz ettim fakat hiçbir sonuç elde edebileceğimi sanmıyorum.Lütfen dikkatli olun arkadaşlar.Tek hatam forum üzerinden onay almamam aslında forumdan onay mesajı atın dedim ama mobilde olduğu için atamadığını söyleyince bende gönderdim paypalı.
Hadi buyur burdan yak.Arkadas millet bas bas bagiriyor,Dikkat edin diye.Bravo ne diyeyim ben,Gecmis olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri