Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam satıcı değilim bireysel hesap yaptım teşekkür ederim bir de mesela freedomdan 5bin dolar ödeme alıcaz kontrol ediyorlar mı hesabı hocam ödeme yapma ihtimali yüksek mi yoksa denetimden geçirip kanalı yapmazlar mı?Eğer bir satıcı değilseniz yapmanız gereken hesap türü Bireyseldir.
hocam bu sorumu da cevaplarsanız sevinirimbu arada siz ne zamandır bireysel kullanıyorsunuz sonra aynı sorunla burada da karşılaşmayalım
![]()
hocam satıcı değilim bireysel hesap yaptım teşekkür ederim bir de mesela freedomdan 5bin dolar ödeme alıcaz kontrol ediyorlar mı hesabı hocam ödeme yapma ihtimali yüksek mi yoksa denetimden geçirip kanalı yapmazlar mı?
hocam para kazanması giden kanalımı freedomdan atmışlar ama paneline giriş yapabiliyorum paypal adresimi de ekledim içinde 50 60 dolar vardı ödemesini alır mıyım?Ödemenizi freedom block koymaz, kazancınız kesinleşmşse öderler, ayrıca kanalınızı gelin bizim ağ üzeirne taşıyalım kesilen %40 komisyonun bir kısmını size geri iade edelim, Hem siz kazanın hemde biz.
Bol kazançlar
hocam para kazanması giden kanalımı freedomdan atmışlar ama paneline giriş yapabiliyorum paypal adresimi de ekledim içinde 50 60 dolar vardı ödemesini alır mıyım?
hocam kanalı silmiycem zaten içindeki videoları sildim sadece.ayrıca kanal eklemeyi de düşünmüyorum panele sağlam bir kanal yani.Ödemeyi yaparlar inşallah.Dashboarta kanalı silmeyin, mümkünse o panele sağlam bir kanal ekleyin, ödeme yaparlar hocam(şuana kadar sizin durumunuzdkailere yapıldı)
Bol kazançlar
hesaba sınır gelse ne olacak ki? hemen açılıyormuş kanıtlayınca.
böyle bireysel yapınca kardeşim bu paralar nerden geliyor madem kendi çapında birisin demezler mi adama?
hocam beim hesap sınırlandırılmıştı açtırttım bir daha sınırlandırılmaz herhalde bireysel yaptım hesabı bir sorun olur mu ödemelerde yüklü ödemelerde sorun oalcaksa premiere yeniden yükselteyim benim için bir şey farketmeyecek ama ödemeyi her türlü premiere veya bireysele yapıyorlar değil mi?Asıl bireysele diyemezler, diğer ticari hesaplara derler
Ben bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum 1 hesabım vardı ve proxy ile giriş yaptığımdan dolayı sınırlandırıldı.Paypal müşteri hizmetleriyle konuştuğumda proxy ve vpn gibi girişlerle sadece hesabınızın güvenliği için sınırlandırılma yapılır denildi.Ayrıca böyle bir sorun çıksaydı kayıt olurken premier yada ticari dışında bireysel hesap ile kayıt olma gibi bir ekran çıkardı.
hocam beim hesap sınırlandırılmıştı açtırttım bir daha sınırlandırılmaz herhalde bireysel yaptım hesabı bir sorun olur mu ödemelerde yüklü ödemelerde sorun oalcaksa premiere yeniden yükselteyim benim için bir şey farketmeyecek ama ödemeyi her türlü premiere veya bireysele yapıyorlar değil mi?
hocam ben güvenlik soruları mı ne oluyordu onları unuttum nerden bulucamBireyselde güvenlik harici sınırlandırma yok hocam
Bireysel seçme imkanınız var zaten kayıt olurken
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.