Paypal Atm Kartı Artık Türkiye De Kullanılabiliyor

• Kullanıcı InfazTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ödeme Sistemleri (PayPal, Payoneer, Wise)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu paypal kartı adsenseye bağlanabiliyor öyle değil mi? Siparişi geçtim gerçi ama bağlanamıyorsa bile zaten lazım oluyo.Bu arada yorumlarda gördüm yatırdığın parayı çekemessin gibi birşeyler,örneğin biri havale ile para yolladı karta bunu çekemiycekmiyiz tam olarak açıklayan olursa iyi olur.

elime ulaştıda nereden paypal hesabına bağlanıyor bilen

---------- Mesaj saat 13:34:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:34 civarında gönderildi. ----------

1 haftada geldi hocam sitede 5 gün yazıyor ama. kurye getirdi

hacı 4. günde geldi de bunu paypal hesabına nereden bağlıyoruz hiç bir link bulamadım :S

---------- Mesaj saat 13:34:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:15 civarında gönderildi. ----------

cumaya kadar gelir bize bende pazar başvurdum.

sana geldimi bemimki elimde

tamam kartı açtım online hizmetlere girdimde paypal hesabına nereden bağlanıyor?

---------- Mesaj saat 13:45:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:43:20 civarında gönderildi. ----------

tamam çözdüm meseleyi eposta aynıysa otomatik bağlıyormuş

Arkadaşlar ATM'lerden bu kartla dolar olarak çekim yapabilecek miyiz? Bilgisi olan var mıdır...

Kart az önce elimi ulaştı arkadaşlar. Salı günü talep etmiştim. Ek olarak hesabınıza yatacak olan paradan 5 lira kesiyorlar kart ücreti olarak. Bilginize. 4-5 gün paypaldan para yatmasını için beklemeye son

Kesintilere iyi bakmalı , yoksa normalde 5-7 günde ücretsiz hesaba aktarım var ama , devamlı paypal ile kazanç sağlayan kişiler için paralarını hemen çekmek adına süper olur.

aylık 1 lira aidatı var sanırsam,TEB atm lerden çekimde 1 lira diğer banka ATM lerinden 5 lira diye hatırlıyorum.Çok aşırı değil kazandırdığı zamanı düşününce.

ben aldım kartı, teb bankası ile çalışıyor. ilk para yattıgında 5 tl kesicekmiş kart ücreti, teb den para çekimde 1 , diger bankalardan cekimde 5 tl kesiyor. kullanışlı ve cok iyi birşey.

ben aldım kartı, teb bankası ile çalışıyor. ilk para yattıgında 5 tl kesicekmiş kart ücreti, teb den para çekimde 1 , diger bankalardan cekimde 5 tl kesiyor. kullanışlı ve cok iyi birşey.

Hocam bende siparişi verdim oluyor 3-4 güne yakın, acaba ne zaman geliyor?

Bu kartta limit var mı arkadaşlar? Mesela paypalda kredi kartı tanımlamazsan ayda max 750 Tl çekebiliyorsun.. Kartta durum nedir?

banada gelmedi pazardan beri,bizim postacı cins biraz genelde cumartesi faturalarla falan dağıtıyor adam mahalleleri bölmüş kafasında:D

Arkadaşlar bende kartı hesaba bağladım, karta para yükle dediğim zaman paypal bakiyem 0 tl olarak gözüküyor. Bunu yaşayan oldumu veya nasıl geçer bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri